mam takovy hodne lame dotaz ..
uvazuju, ze bych si poridil tenhle sampler:
http://www.muzikant.cz/klavesy-9/klaves ... -57571.php a napojil ho pres midi na nejaky software, kde bych mel nadefinovane zvuky.
co by me ale zajimalo je to, jak funguji ty pady, co muzu ovladat temi tahovymi a otocnymi kontrolery.
nemate nekdo s necim takovym zkusesnost?
Sampler MPC 32
co radši tohle? http://www.muzikant.cz/bici-5/bici-elek ... -22160.php
Tohle neni sampler, ale midi kontroler, funguje stejne jako vsechny ostatni kontrolery, cili co si nadafinujes na knoby a slidery je ciste na tobe a tvy predstavivosti (rizeni efektu, synthu...atp.)
Mimo to mas v nazvu chybu, ne MPC32 ale MPD32.
Jestli ma tenhle korg stejny pady jako jsou na Kontrolu49, pripadne tvrdy jako na M3, tak je to podobny jako psat na klavesnici, nic moc.
Mimo to mas v nazvu chybu, ne MPC32 ale MPD32.
Jestli ma tenhle korg stejny pady jako jsou na Kontrolu49, pripadne tvrdy jako na M3, tak je to podobny jako psat na klavesnici, nic moc.
SadLuck: Chtel bych prave neco, kde tech knobu a slideru je vic. Prave proto se mi libi ten Akai.
W.Cable: Jo, jasne, MPD - to by mi prave stacilo.
Jde si ty knoby a slidery nadefinovat i tak, at se efekty aplikuji napr. jen na vybrane pady? Treba at jsou 4 spodni pady "ovlivnitelne" nadefinovanymi efekty, a zbylych 12 ne?
Je mi jasne, ze hodne zalezi na softu, ale potreboval bych vedet, jestli by slo udelat neco takoveho.
W.Cable: Jo, jasne, MPD - to by mi prave stacilo.
Jde si ty knoby a slidery nadefinovat i tak, at se efekty aplikuji napr. jen na vybrane pady? Treba at jsou 4 spodni pady "ovlivnitelne" nadefinovanymi efekty, a zbylych 12 ne?
Je mi jasne, ze hodne zalezi na softu, ale potreboval bych vedet, jestli by slo udelat neco takoveho.
- MonkeyFighter
zavisi to jen na softu,co si udelas to budes mit tohle sou proste jenom pady knoby a slidery...nemuzes nastavit knob aby ovladal efekty na padech protoze pady nemuzes efektovat nic z nich nehraje...
muzes ale nastavit knob aby ovladal efekty na kanalech v daw/mixu/cemkoliv co ma midi, kde budou zvuky spousteny libovolnejma padama
muzes ale nastavit knob aby ovladal efekty na kanalech v daw/mixu/cemkoliv co ma midi, kde budou zvuky spousteny libovolnejma padama