Sampler MPC 32

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
ever
Příspěvky: 3
Registrován: 05 bře 2009 18:00

Sampler MPC 32

Příspěvek od ever » 05 bře 2009 18:01

mam takovy hodne lame dotaz ..
uvazuju, ze bych si poridil tenhle sampler:
http://www.muzikant.cz/klavesy-9/klaves ... -57571.php a napojil ho pres midi na nejaky software, kde bych mel nadefinovane zvuky.

co by me ale zajimalo je to, jak funguji ty pady, co muzu ovladat temi tahovymi a otocnymi kontrolery.

nemate nekdo s necim takovym zkusesnost?

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 05 bře 2009 18:48


Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Příspěvek od W.Cable » 05 bře 2009 18:49

Tohle neni sampler, ale midi kontroler, funguje stejne jako vsechny ostatni kontrolery, cili co si nadafinujes na knoby a slidery je ciste na tobe a tvy predstavivosti (rizeni efektu, synthu...atp.)
Mimo to mas v nazvu chybu, ne MPC32 ale MPD32.
Jestli ma tenhle korg stejny pady jako jsou na Kontrolu49, pripadne tvrdy jako na M3, tak je to podobny jako psat na klavesnici, nic moc.

ever
Příspěvky: 3
Registrován: 05 bře 2009 18:00

Příspěvek od ever » 05 bře 2009 19:39

SadLuck: Chtel bych prave neco, kde tech knobu a slideru je vic. Prave proto se mi libi ten Akai.

W.Cable: Jo, jasne, MPD - to by mi prave stacilo.
Jde si ty knoby a slidery nadefinovat i tak, at se efekty aplikuji napr. jen na vybrane pady? Treba at jsou 4 spodni pady "ovlivnitelne" nadefinovanymi efekty, a zbylych 12 ne?
Je mi jasne, ze hodne zalezi na softu, ale potreboval bych vedet, jestli by slo udelat neco takoveho.

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 07 bře 2009 18:53

zavisi to jen na softu,co si udelas to budes mit tohle sou proste jenom pady knoby a slidery...nemuzes nastavit knob aby ovladal efekty na padech protoze pady nemuzes efektovat nic z nich nehraje...

muzes ale nastavit knob aby ovladal efekty na kanalech v daw/mixu/cemkoliv co ma midi, kde budou zvuky spousteny libovolnejma padama

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 bře 2009 18:56

ever: v softe ide spravit cokolvek, a to v podstate v ktorom kolvek. mozes mat na kazdom pade celkom nezavisly setup sampler-fx

ever
Příspěvky: 3
Registrován: 05 bře 2009 18:00

Příspěvek od ever » 08 bře 2009 00:27

To rad slysim.
Diky moc za info.

Odpovědět