Jo jako dá se s tím nahrávat i přímo do PC, jenomže to není ono.... to by jste necejtili tu šťávu i když já nevím... zkusit to můžu, protože než se mnou někdo ta sluchátka vymění...
Jinak to není určený primárně pro nahrávání, je to i parádní distortion a na to ten pedál taky mám....
BTW: ještě musim koupit kabel nebo redukci no... abych mohl line-in do PC....
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
r0nn!e: jo, paradni distortion, ale na hrani do linky, at uz live nebo ve studiu... samozrejme experimentovat se muze jakkoliv, ale ze je tohle jeho primarni ucel a hrani pres bednu je jen experimentalni vyuziti, za tim si stojim Dyt se podivej na ty ovladaci prvky... je tam i pozice mikrofonu
Ty pozice mikrofonů před bednou jsou z jednoho prostého důvodu: každá pozice má jinej zvuk.... věř mi, je to hlavně distortion (proto je to i pedál a ne jen krabka s nastavením zvuku) a pak se s tím dá i krásně pracovat ve studiu no
Tak jako tak, nelituju koupě.... m-a-z-e-c...
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Kolega s tim hraje live tak, ze to ma pichnuty misto preampu do koncaku lampovy hlavy a dost si to pochvaluje. GT2 jsem mel doma dva dny a ta simulace boxu je spis takovy specificky vyzehleni signalu nez opravdova simulace boxu. Nahrany linkou bych to musel v mixu jeste hodne procesovat.
Tak jsem ted nahral narychlo malou ukazku Sansampu PSA1 primo do zvukovky, ruzny nastaveni, bez jakyhokoliv processingu... bohuzel to neni zdvojeny, protoze to zatim nezvladnu Na totalni srackovitost hrani, rozladenost apod. prosim nekoukejte a mejte aspon tolik slusnosti, ze se mi nebudete smat nahlas (je to fakt narychlo)
Naposledy upravil(a) Cyril dne 29 črc 2008 12:39, celkem upraveno 1 x.
vsetko je to jeden a ten isty inac ofarbeny zvuk. umela hmota. toto sa realne aj vyskytuje v nahravkach, co mozem poznat ? ako hlavny zvuk, nie podvrstvovak...
Já bych souhlasil s tím, co psal ronnie - ta simulace je tam jen jako bonus, je to hlavně zkreslovací pedál... Takže takhle do linky to zní samozřejmě na <p>.
Cyrile, chválím za to, že ses osmělil
mas stiahnuty ten balik, co poskytol Velvet ? tak skus potom pouzit ak sa Ti chce impulz s nazvom <b>GuitarHack JJ FRED45-HALF.wav</b> je vo foldry MesaBoogie / New Mesa Trad-GuitarHack's JJ IMPULSES - ten impulz mam ako "referencny" lebo jo mam najviac v uchu