Sansamp

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Cyril

Příspěvek od Cyril »

r0nn!e: na co mikrofon? Dyt GT2 je urcenej pouze pro primy nahravani- simulace bedny nejde vypnout, ne?

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Jo jako dá se s tím nahrávat i přímo do PC, jenomže to není ono.... to by jste necejtili tu šťávu i když já nevím... zkusit to můžu, protože než se mnou někdo ta sluchátka vymění... :P

Jinak to není určený primárně pro nahrávání, je to i parádní distortion a na to ten pedál taky mám....

BTW: ještě musim koupit kabel nebo redukci no... abych mohl line-in do PC....
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!

Cyril

Příspěvek od Cyril »

r0nn!e: jo, paradni distortion, ale na hrani do linky, at uz live nebo ve studiu... samozrejme experimentovat se muze jakkoliv, ale ze je tohle jeho primarni ucel a hrani pres bednu je jen experimentalni vyuziti, za tim si stojim :) Dyt se podivej na ty ovladaci prvky... je tam i pozice mikrofonu :)

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Tak já to kupoval na popud hlavně této recenze: http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=790

No a pak i Harmony-Central overviews....

Ty pozice mikrofonů před bednou jsou z jednoho prostého důvodu: každá pozice má jinej zvuk.... věř mi, je to hlavně distortion (proto je to i pedál a ne jen krabka s nastavením zvuku) a pak se s tím dá i krásně pracovat ve studiu no :P

Tak jako tak, nelituju koupě.... m-a-z-e-c...
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jasny, ja soudim dle specifikaci a selskyho rozumu, praxe muze bejt jina a dulezity je, jak to zni tobe. Tak at ti to pekne hraje a vitej v klubu!

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Kolega s tim hraje live tak, ze to ma pichnuty misto preampu do koncaku lampovy hlavy a dost si to pochvaluje. GT2 jsem mel doma dva dny a ta simulace boxu je spis takovy specificky vyzehleni signalu nez opravdova simulace boxu. Nahrany linkou bych to musel v mixu jeste hodne procesovat.

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Cyril: děkuji za uvítání, a s onou praxí - svatá pravda...
Amorph: já právě že lampu zatím nemám, takže je to pro mě zlatý důl :)

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Hola, nevím jestli z vás ještě někdo shání PSA 1.1, ale jestli ano, tak si pospěšte, myslím že dlouho u majitele nevydrží -> http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=351088

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak jsem ted nahral narychlo malou ukazku Sansampu PSA1 primo do zvukovky, ruzny nastaveni, bez jakyhokoliv processingu... bohuzel to neni zdvojeny, protoze to zatim nezvladnu :( Na totalni srackovitost hrani, rozladenost apod. prosim nekoukejte a mejte aspon tolik slusnosti, ze se mi nebudete smat nahlas :) (je to fakt narychlo)
Naposledy upravil(a) Cyril dne 29 črc 2008 12:39, celkem upraveno 1 x.

rastis

Příspěvek od rastis »

vsetko je to jeden a ten isty inac ofarbeny zvuk. umela hmota. toto sa realne aj vyskytuje v nahravkach, co mozem poznat ? ako hlavny zvuk, nie podvrstvovak...

vasek

Příspěvek od vasek »

Já bych souhlasil s tím, co psal ronnie - ta simulace je tam jen jako bonus, je to hlavně zkreslovací pedál... Takže takhle do linky to zní samozřejmě na <p>.
Cyrile, chválím za to, že ses osmělil :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak jsem na to zkusmo dal impuls bedny (Krank). Lepsi?
Naposledy upravil(a) Cyril dne 29 črc 2008 12:39, celkem upraveno 1 x.

rastis

Příspěvek od rastis »

mas stiahnuty ten balik, co poskytol Velvet ? tak skus potom pouzit ak sa Ti chce impulz s nazvom <b>GuitarHack JJ FRED45-HALF.wav</b> je vo foldry MesaBoogie / New Mesa Trad-GuitarHack's JJ IMPULSES - ten impulz mam ako "referencny" lebo jo mam najviac v uchu :)

inak sa mi to lubi viac s impulzom

vasek

Příspěvek od vasek »

rastis: nezapomeň, že Cyril má nějakou sračkovou kytaru. (ale pěknou, já vím :) )

rastis

Příspěvek od rastis »

v jeho rukach je to jedno :) (boze, jak som zly, pojdem do riti a ne do neba :) )

Odpovědět