Sansamp
To mají, ale ten zvuk (alespoň nadpoloviční většiny ukázek, přestože je zjevně dost dopékali v mixu) je prostě takový nepřirozeně čistý a "hifi" oproti zvuku aparátu.
Ale to neberu jako výtku, ale vlastnost. To samotné gro v tom zvuku zní skvěle a o to jde. Je neuvěřitelný, co se dá udělat ze 4 operáků.
Ale to neberu jako výtku, ale vlastnost. To samotné gro v tom zvuku zní skvěle a o to jde. Je neuvěřitelný, co se dá udělat ze 4 operáků.
Cyril: ten základní charakter tam je, ale Poly hraje přes bednu Mesa Boogie 4x12.. 
Co se týče zvuku na desce, tak ten je ještě hodně upraven při mixu a popravdě se mi moc nelíbí (ale ve výsledku to "nějak" funguje)

Co se týče zvuku na desce, tak ten je ještě hodně upraven při mixu a popravdě se mi moc nelíbí (ale ve výsledku to "nějak" funguje)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
www.boogiestan.com za 14k Kč. Bohužel je to PSA1. Kdyby to byla 1.1, tak to koupím sám.
Já si nechal poslat z USA SansAmp Para Driver DI (je to ta nejdražší podlahová krabule co má parametrický středy a je univerzální na hodně nástrojů). Zatím jsem neměl moc času to testovat (primárně na basu). Na první ošáhnutí mě mile překvapily hodně citlivé korekce. Zkreslení je absolutně použitelný a nedá se srovnat se simulacema. Trochu nechápu knob blend kterej funguje podivně na obě strany - čistej/zkreslenej zvuk (proč když je tu ještě knob drive?). Hlavní "minus" vidím ale v tom, že, vypínač funguje nikoli na vyp./zap. zkreslení jako třeba MXR M80, ale na přepnutí do čistého DI-BOXU. To SansAmpa předurčuje spíše do studia nežli na live...
Nemám moc času, ale plánuju udělat nějaké samply
MIC100 vs PEAVEY MAX BASS vs SANSAMP PARA DRIVER
Nemám moc času, ale plánuju udělat nějaké samply
MIC100 vs PEAVEY MAX BASS vs SANSAMP PARA DRIVER
Cyril, rád bych, ale měl jsem to přes jednoho týpka. Ten s tím kšeftuje a měl sem stejnej todaz jako ty, ale nic. Mě to vyšlo na 6000,- Kč. V čechách novej nekoupíš pod 7.000,-. Není to nic extra, ale každopádně se dá dodáhnout za 5.000 Kč z US, ale musíš hledat odkud, a jak s dopravou a to se mě právě nechtělo... 

To já taky, ale když si k tomu připočteč clo, poplatky, poštovný (není to zrovna lehká věc), tak se pěkně prohneš.Cyril píše:Ctirad: nic moc cena. Videl jsem PSA1 i okolo 300 dolaru.
To PSA má v aktuální nabídce, takže předpokládám, že ho fyzicky má.On to ale nema na zadnym sklade, ty veci si musis objednat a pak doufat, ze to sezene.