Sansamp
tak PSA 1 je doma, teda v praci, doma budu vecer, tak na to hned nabehnu, sem na to teda zvedavej, kdyz posloucham ty ukazky od Cyrila ... premyslim jestli sem nevyhodil 10 litru
ale kdyz ctu kdo vsechno to pouziva, myslim ze je to jen otazka casu a praxe nakroutit neco co bude fungovat, tak tomu dam dnesni noc a zitra napisu prvni dojmy 

Tak sem to vcera dones domu, zapojil a flaknul do strun ... neda se to srovnavat s nicim co sem doted zkusil, okamzite sem si nasel par zvuku co se hodne blizi mojim predstavam staci jen lehce doladit a bude to super, pochybuju ze budu jeste nekdy potrebovat pro svy ucely neco vic, me to uplne staci, dela to presne to co sem ocekaval a v kvalite jakou sem ani neocekaval, takze maximalni spokojenost.
vcera sem naflakal nejakej pokusnej mrdkör co nestoji za rec, navic mi to stejne nejde z nepochopitelnyho duvodu nahodit na net abych to dal ke stazeni, tak az udelam neco smysluplnejsiho nez jen prvni nadsenej hokuspokus kde jede kejtra jenom v jedny vrstve a mono, proste az udelam neco s cilem neco slozit a ne jenom "si neco zkusit" tak to sem nahodim, pro zajimavost
kazdopadne teda z moji strany pro moje ucely naprosta spokojenost
vcera sem naflakal nejakej pokusnej mrdkör co nestoji za rec, navic mi to stejne nejde z nepochopitelnyho duvodu nahodit na net abych to dal ke stazeni, tak az udelam neco smysluplnejsiho nez jen prvni nadsenej hokuspokus kde jede kejtra jenom v jedny vrstve a mono, proste az udelam neco s cilem neco slozit a ne jenom "si neco zkusit" tak to sem nahodim, pro zajimavost
kazdopadne teda z moji strany pro moje ucely naprosta spokojenost
tak se mi to nakonec nak povedlo nahodit na net
http://www.keepmyfile.com/download/e8b7a32323625
jak sem psal, neni to nic svetabornyho, proste jenom stupidni rif naflakanej na naky zakladni skopky a do toho nejeky elektronicky tidli-pidli jen abych vedel jak to sedne k sobe. kytara je mono, zadny EQ zadny panoramy zadny vrstvy, bylo to naflakany za par minut.. takze s velkou rezervou prosim
... zni to relativne dobre jen kdyz se to vohuli, na plastovejch bedynkach u compu to nak neni ono ... budu na tom muset zapracovat poradne priste
jak sem psal, neni to nic svetabornyho, proste jenom stupidni rif naflakanej na naky zakladni skopky a do toho nejeky elektronicky tidli-pidli jen abych vedel jak to sedne k sobe. kytara je mono, zadny EQ zadny panoramy zadny vrstvy, bylo to naflakany za par minut.. takze s velkou rezervou prosim

... zni to relativne dobre jen kdyz se to vohuli, na plastovejch bedynkach u compu to nak neni ono ... budu na tom muset zapracovat poradne priste
a nesedis si na usich ? ja ji tam slysim i na chrchlatkach u complu a to je co rict, pravda ze kejtra u me neni solovej nastroj a taky tam neni jenom kejtra, navic nema skakat posluchaci do xichtu ale delat trochu krovi, no ale to je jedno, jestli ji tam vubec neslysis tak sem mozna navesil nejakej spatnej soubor treba 

dej to nekam jinam, chce to po me e-mail a co jsem mel dnes k snidani....Neural_I píše:tak se mi to nakonec nak povedlo nahodit na net