Sansamp

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Cyril

Příspěvek od Cyril »

rastis: vsechno. Tak si to zaloopuj- nechapu, v cem by to bylo jiny, kdybych to zahral dvacetkrat za sebou. Jsem rad, ze se mi to jakztakz povedlo aspon jednou :)

rastis

Příspěvek od rastis »

Cyril píše:... nechapu, v cem by to bylo jiny, kdybych to zahral dvacetkrat za sebou. ...
zacni sa venovat celkom a nie 0,5 sekundovym vysekom a pochopis to lepsie, ako keby som sa to tu teraz snazil formulovat :) respektive este inac - mne osobne by bolo dost luto davat love za kravinu, ktoru by som pouzival na tvorenie 0,5 sekundovych kuskov :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

rastis: ma to vic nez 0,5 s (nestahlo se ti to blbe?). Hele ze ty ses na me nakej vysazenej? Mozna za moje nekdy pomerne usmevny hledani co se kytary tyce, mozna za srackovou recenzi v muzikusu (pekne se za ni stydim)... Tak to aspon rekni primo, tyhle tvoje rejpavy reci (viz napr. zpatky v tomhle threadu) me opravdu moc nepomuzou a nevim, jestli je na ne nekdo zvedavej. Ostatnim (tady i na zahranicnim foru) ta ukazka k posouzeni zvuku stacila.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

aha, tak tomu uz nerozumim vubec, asi moje chyba.
kazdopadne o cem je tohle auditko ? o sansampu a o tom co z toho leze, Cyril sem prskne svoji ukazku a ostatni mu to sprcaj, oukej, o tom to asi je, takze to ze nekdo sveze vsechny nejlepsi syntaky z okoli a nedokaze na tom nic slozit nebo to ze nekdo sklada metal na spanelce je tady asi fakt mimo misu, chapu ze Cyril si rad nejdriv udela zvuk nez se do neceho vrhne, protoze me treba zvuk nastroje inspiruje k tvorbe, nikdy sem nic neslozil bez jasny predstavy o zvuku, bneumim hrat na piano a predstavovat si jak to co ja zapidlikám na pianko potom Lojza zapeklí na kejtru.
radsi uz bych to nepitval

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

jo oukej, smaz to, to je nejlepsi reseni

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ja si myslim, ze elektricka kytara bez zbytku (pres co se hraje) je nekompletni nastroj. Kdyz to prezenu, chci-li hrat na housle, nejdriv si k nim musim koupit struny. Chci-li hrat metal, musim si ke kytare sehnat neco, co ji patricne zkresli. Vo co de?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cyril : ja si myslim ze elektricka gitara vobec nemusi byt skreslena .. struny ale samozrejme musi mat ..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pytkin: metalova musi... co je tohle za debatu? :)

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Cyril píše:Tak tohle uz se mi zacina docela libit - http://www.keepmyfile.com/download/3be5e82338777 (je to asi moc nabrouseny atd., ale prijde mi, ze uz to zacina znit nak pouzitelnejc) Myslim, ze sem resil kraviny, je potreba proste vzit ten pravej impuls a dobre PSA1 nastavit...
Typickej zvuk do death metalu, hodne ve vejskach. Docela dobre to zni, mohlo to bejt delsi.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Vuid: dik... ted jeste ubiram gain a vytahuju vic stredy, a hlavne piluju techniku hry, tak snad to bude lepsi casem...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Dalsi pokus, tentokrat v kontextu mixu... komu vadej 5 sekund dlouhy ukazky, at ani nestahuje :) tady je link: 70.mp3 a diky moc za komentare ke zvuku (omluvte srackovy hrani)

vasek

Příspěvek od vasek »

Nic moc.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

vasek: to vim taky, prosim nemohl bys byt konkretnejsi? :) Snazim se neco naucit...

rastis

Příspěvek od rastis »

vasek píše:Nic moc.
co ? dlzka ? :)

Odpovědět