Sansamp
zacni sa venovat celkom a nie 0,5 sekundovym vysekom a pochopis to lepsie, ako keby som sa to tu teraz snazil formulovatCyril píše:... nechapu, v cem by to bylo jiny, kdybych to zahral dvacetkrat za sebou. ...

rastis: ma to vic nez 0,5 s (nestahlo se ti to blbe?). Hele ze ty ses na me nakej vysazenej? Mozna za moje nekdy pomerne usmevny hledani co se kytary tyce, mozna za srackovou recenzi v muzikusu (pekne se za ni stydim)... Tak to aspon rekni primo, tyhle tvoje rejpavy reci (viz napr. zpatky v tomhle threadu) me opravdu moc nepomuzou a nevim, jestli je na ne nekdo zvedavej. Ostatnim (tady i na zahranicnim foru) ta ukazka k posouzeni zvuku stacila.
aha, tak tomu uz nerozumim vubec, asi moje chyba.
kazdopadne o cem je tohle auditko ? o sansampu a o tom co z toho leze, Cyril sem prskne svoji ukazku a ostatni mu to sprcaj, oukej, o tom to asi je, takze to ze nekdo sveze vsechny nejlepsi syntaky z okoli a nedokaze na tom nic slozit nebo to ze nekdo sklada metal na spanelce je tady asi fakt mimo misu, chapu ze Cyril si rad nejdriv udela zvuk nez se do neceho vrhne, protoze me treba zvuk nastroje inspiruje k tvorbe, nikdy sem nic neslozil bez jasny predstavy o zvuku, bneumim hrat na piano a predstavovat si jak to co ja zapidlikám na pianko potom Lojza zapeklí na kejtru.
radsi uz bych to nepitval
kazdopadne o cem je tohle auditko ? o sansampu a o tom co z toho leze, Cyril sem prskne svoji ukazku a ostatni mu to sprcaj, oukej, o tom to asi je, takze to ze nekdo sveze vsechny nejlepsi syntaky z okoli a nedokaze na tom nic slozit nebo to ze nekdo sklada metal na spanelce je tady asi fakt mimo misu, chapu ze Cyril si rad nejdriv udela zvuk nez se do neceho vrhne, protoze me treba zvuk nastroje inspiruje k tvorbe, nikdy sem nic neslozil bez jasny predstavy o zvuku, bneumim hrat na piano a predstavovat si jak to co ja zapidlikám na pianko potom Lojza zapeklí na kejtru.
radsi uz bych to nepitval
Typickej zvuk do death metalu, hodne ve vejskach. Docela dobre to zni, mohlo to bejt delsi.Cyril píše:Tak tohle uz se mi zacina docela libit - http://www.keepmyfile.com/download/3be5e82338777 (je to asi moc nabrouseny atd., ale prijde mi, ze uz to zacina znit nak pouzitelnejc) Myslim, ze sem resil kraviny, je potreba proste vzit ten pravej impuls a dobre PSA1 nastavit...