Sansamp

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
kexik

Příspěvek od kexik »

cyril: osobne vidim hacik v tom, ze hentaku ukazku ti vyrobim za 5 minut ciste zo samplov. btw co ten syntacik? ten tam posobi hodne hlupo

vasek

Příspěvek od vasek »

Cyrile, asi takto: ten zvuk není dost dobrej, aby mě při 4s ukázce chytl za koule. Na druhou stranu je dost dobrej na to, abys už mohl začít dělat celý skladby.
A přestaň už tady tragédit ;-)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

vasek: dik :)

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Vím, že Pro Tools jsou na ezone tabu, ale třebas se to někomu bude hodit. Digidesign uvolnili (nejen) svoji SKVĚLOU rtas verzi PSA-1! For FREE! :)

Obrázek

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Liquid sound: ty jo, to cumim!

Mimochodem, tohle je asi nejlepsi zvuk, jakej se mi zatim podarilo z PSA1 (hw) dostat... (smazano)
podotykam, ze je to bez impulsu (!), jen LP filtr z Nebuly (moog) a nakej ten ekvalizer... pro tradicnejsi starsi styly to asi neni idealni, ale me se to libi...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Co rikate na tenhle zvuk? http://depositfiles.com/files/8zvw8ymc0

kexik

Příspěvek od kexik »

chemka

rastis

Příspěvek od rastis »

pre mna je cely Sansamp asi taky modny ulet, ako Rockman v 80tych rokov - dnes je to zvuk pre smiech a takto bude posobit Sansamp o par rokov tiez... si myslim.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

rastis: jezis tohle jsi tu uz rikal...
kexik: chemka v dobrym nebo spatnym smyslu?

kexik

Příspěvek od kexik »

to je popisny termin. pouzit by som to ja osobne vedel, ale nik by o tom tracku nepovedal, ze jezis, namakane gitary. aj keby povedal, ze je to namakany track.
cyril, darmo pindas na rastisa, je to tak, ze elektricka gitara je dnes uz klasicky nastroj. esteticke naroky na zvuk uz su tak ustalene, ako na analogove syntaky a ako tu ma ktosi v podpise, je to ako stradivarky. proste je do desat vskutku referencnych (a vsetko lampovych) aparatov, ktore robia zo signalu zo snimacov to, co volame elektricka gitara. zbytok su bud lepsie alebo horsie kopie, alebo strely vedla. a je jedno aka technologia bola pouzita. takze moja rada je taka ako kazdeho ineho. ak to myslis s gitarou vazne, zameraj sa 1. na nastroj samotny 2. nastuduj si ako znie marshall, fender, rectifier, soldano, boogie atd a vyber si co sa ti paci -> kup si podla svojej penazenky bud original alebo co najlepsi falzifikat
pc softy su pre nas, ktori gitaru radi pouzivame, ale neni pre nase pesnicky taziskova.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: tohle je hw... ale nevim, proc by to musely bejt nutne strely vedle (neco, co se odlisuje)... viz Sonic Mayhem (soundtrack Quake II), Pain...

vras

Příspěvek od vras »

sansamp_direct.mp3 - ten zvuk PSA primo z linky byva sterilni, mne vetsinou pomohlo dohnat to pres speakersim, nebo klasika - poradne to ohulit pres bednu (k PSA lepe speaker s vetsim rozsahem, ne vintage)

Speaker simulator v rackove verzi PSA jsem nikdy nezjistil, v jake podobe vlastne je, pokud tam vubec nejaky je, je ho tam sakra malo.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

vras. zkousel jsem spousty impulsu, spousty nastaveni, tohle je to nejlepsi, co se mi kdy povedlo a musim rict, ze uz se mi to zda pro (mene tradicni) metal pouzitelny... samozejme mnohem lip zahrany to musi bejt + basa (tohle je direct prohnany pres lp moog filter v nebule + troska ekvalizace)

vras

Příspěvek od vras »

cyril: ja si myslim, ze se da z PSA dostat lepsi maso:-) Zadny zaruceny postup nemam, vzdycky to je spis experiment. Podminkou je samozrejme vyborny nastroj.

vras

Příspěvek od vras »

cyril: jinak ten zvuk neni spatny, ze to nema kule, to dela ta chybejici basa

Odpovědět