U SansAmp nemám presence, vadí mi jen že prostě nejde zkreslení zapnout/vypnout tím spínačem. Nechápu proč to tak není, ale to je jedno. Hraje to super!!!
Právě mám SansAmp na prodej, jelikož jsem pořídil hlavu Rockwell, a nechal bych ho za 10000,-Kč je to verze 1.0
Již ho nevyužiju. Jinak hraje bezvadně ale chtěl jsem lampu.
Kdyby něco tak se někdo ozvěte.
prave dnes sme mali skusku a vsetci sme si novy sansamp bass driver di
pochvalovali.najma basak uz nema problemy ze nepocuje urcite tony zretelne
vsetky tony pocut citatelne a jasne nic sa nezlieva s ostatnymi nastrojmi.
velmi dobra krabicka.
Fenderman píše:Právě mám SansAmp na prodej, jelikož jsem pořídil hlavu Rockwell, a nechal bych ho za 10000,-Kč je to verze 1.0
Již ho nevyužiju. Jinak hraje bezvadně ale chtěl jsem lampu.
Kdyby něco tak se někdo ozvěte.
Jakože PSA 1? Sakra, to jsi mi chlape nasadil brouka do hlavy.
Tak to promysli a kdyžtak dej vědět na mail, myslím si že je to slušná cena, na to jak to hraje. Mám k tomu i Behringer Footcontroller FCB1010
a G-Major od TC Electronics. Proste nevyuzitej celej rack.
Fenderman
To pochybuju. Vždyť jenom doprava by stála pár tisíc. Ale to je jedno, nebudu to hrotit, stejně teď s nikým nehraju a kdoví, jestli vůbec někdy ještě budu, takže dalěí aparát pro mě nemá cenu. A ještě tu mám navíc rozvrtaný GD Mighty mouse, kterému přestavuju preamp podle engla 530, tak na to jsem taky zvědavej.
Mimochodem, předevčírem jsem Para Driver použil coby di-box se zapnutým obvodem SansAmp pro nazvučení baskytar v místním klubu a slyšel jsem tak zvuk SansAmpa z pozice zvukaře. Na mixu jsem jemně přidal pouze středy okolo 800 kHz a nebylo co řešit. Para Driver krásně tlačil a jakoby jemně komprimoval, opravdu příjemný zvuk vzhledem k cenově nenákladným nástrojům účinkujících... Žádnej brum ani šum, dokonalej signál.
Kermitak: A jak je to třeba s dopravou a tím clem atd.? Platíš to předem a vše vyříděj v US. Dopravu ti zaříděj oni nebo sám? Objednáváš přes nějakej e-shop?
delay: Ja to delam tak, ze si veci objednavam na adresu v USA a odtamtud si to posilam pres normalni US post (takze je to levny a muzu objednavat ze vsech obchodu, ktery treba mimo USA neposilaj). Pak tady se plati clo a dan, ale to uz neni nic zdrcujiciho.
Jinak tady uz je jeden thread, ktery se timhle tematem zabyva, takze dalsi diskusi navrhuju bud presunout tam, nebo PM.
Tak kupuju (jestli to vyjde) Sansamp PSA1 udajne nepouzitej za 400 dolaru, poputuje ke me z Alijasky... chlapik tvrdi, ze zni mnohem lip nez nova verze, ktera je podle nej z nakejch lacinejsich soucastek... Myslite, ze je velkej risk mu zaplatit predem na ucet? No asi jo, co... Ale jinou moznost nevidim.