Sansamp
Ta cena je fajn, jestli to je i s postovnym, jeste se pravdepodobne muzes tesit na clo a dan 
Jinak nikoho nedonutis, aby ti neco poslal, proste ti nezbyva, nez to risknout. BTW kdyz mluvis o embosovany karte, proc si ji neporidis? (jestli ji potrebujes). Jinak pojem "embosovana karta" uz dnes v internetovych platbach neplati, treba M-bank vydava plnohodnotnou VISA classic, se kterou muzes platit i na netu, pritom embosovana neni. Sorry za lehky OT.

Jinak nikoho nedonutis, aby ti neco poslal, proste ti nezbyva, nez to risknout. BTW kdyz mluvis o embosovany karte, proc si ji neporidis? (jestli ji potrebujes). Jinak pojem "embosovana karta" uz dnes v internetovych platbach neplati, treba M-bank vydava plnohodnotnou VISA classic, se kterou muzes platit i na netu, pritom embosovana neni. Sorry za lehky OT.
To si nedelej srandu, psal jsem mu jako vtip tohle cos napsal a on na to uplne vazne, ze prej jeho rodice bydlej v iglu, on ma psi sprezeni a maj tam -60. A prej natacel s Loreenou McKennitt, ktera bydli par minut od nej :)delay píše:No jasný... potřebuje jen pár novejch pastí na grizzlyho a nic ti nepošle :-)
Aktualni nabidka: "Tech 21 Sansamp PSA 1
Prodám kytarový preamp Tech 21 Sansamp PSA 1. Plně funkční včetně manuálu, pěkný stav.
Cena 11 000,-"
karel(zavinaaaac)802.cz
Jinak ja na svuj kousek stale cekam a porad doufam, ze nevypadl nekde v horach z psiho sprezeni... mozna se jim v zatacce ty psi zlamali...
Kanadska posta je POMALA!
Prodám kytarový preamp Tech 21 Sansamp PSA 1. Plně funkční včetně manuálu, pěkný stav.
Cena 11 000,-"
karel(zavinaaaac)802.cz
Jinak ja na svuj kousek stale cekam a porad doufam, ze nevypadl nekde v horach z psiho sprezeni... mozna se jim v zatacce ty psi zlamali...
Kanadska posta je POMALA!
Vcera jsem mel doma na otestovani Sansamp GT2. No dojmy z toho mam trochu smisene. Ne ze by to bylo uplne spatny, ma to docela dobrej charakter na veci typu rammstein nebo neco na pomezi metalu a elektroniky, ale rozhodne se nejedna o zdarilou simulaci aparatu. To ani nahodou. Je to dynamicky i frekvencne takovy vyzehleny a trochu neprirozeny. Skoro jako hodne dobra sw simulace:)
Hm, tak dodneska Sansamp neprisel, uz me to sere a asi zejtra tomu lovci medvedu napisu, at nahlasi ztracenou zasilku a posle mi zpatky prachy
(( Volal jsem na tu linku cesky posty, dlouho cekal a pak mi to reklo, ze je sluzba z technickych duvodu mimo provoz
Mam cislo na sledovani zasilky, no a tohle mi to vyflusne:
* Zásilka podána dne 29.02.2008.
* Zásilka dne 11.03.2008 odeslána do České republiky.
Kradez?

* Zásilka podána dne 29.02.2008.
* Zásilka dne 11.03.2008 odeslána do České republiky.
Kradez?
No omlouvam se ze se vkradam to tohohle tematu, ale mam podobnej problem a tak me zajimaji mozna reseni. Mam taky neco objednany z USA (tricka z Threadless), odeslano v lednu, dodnes nic, vite nekdo, kde co zkontrolovat? (napsali mi, at se zeptam na poste a celniku a kdyztak to stornujou, ale nejak nevim, kam konkretne se obratit, tusi nekdo?)