Sansamp

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Cyril

Příspěvek od Cyril »

Takze prej moji zasilku vubec ceska posta nedostala, ani celnici. Tak uz vyrizujeme reklamaci (teda ten chlap z aljasky), doufam, ze aspon dostanu prachy zpatky, ale podle me by meli zaplatit tucny odskodny. Co kdyby ztratili zasilku, ktera obsahuje treba originalni obraz?! Jsem fakt dost zklamanej :(((

Kermitak: mas aspon cislo zasilky?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Cyril: nemam, bohuzel. Jakej je kontakt na celnici?

delay

Příspěvek od delay »

Ou boyz... Doufám, že to bude OK. Přeji hodně štěstí.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Tak jsem si pořídil PSA 1 a zkušenosti zatím velice pozitivní. Je to zase něco úplně jiného, než klasické preampy nebo modelingy, kde si člověk vybere kanál (případně model) s určitým charakterem a ten potom doupravuje korekcema a gainem. Tady je "kanál" jenom jeden, ale zato s několika čudlíky, z nichž každý dodává zvuku určitou barvu nebo zkreslení, čímž se dá plynule přecházet od cinkavého fender like zvuku až po šťavnatý mesa like zvuk, ale samozřejmě i vytvářet úplně nový charaktery zvuků. Je to opravdu univerzální, umí to jak sametový ultračistý zvuky, tak příjemný crunche a brutální higainy.

Jediná nevýhoda je, že je to pořád "jenom" preamp, takže je potřeba za to ještě něco připojit. Do linky to není úplně ono i když používat se to dá. Nemá někdo tip na nějakej koncák o kterém je známé, že se sansampem dobře funguje?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ctirad: sakra ty jsi mi urcite vyfoukl ten z midi.cz nebo hudebnibazar.cz, vid? Prozrad aspon- ten od Cecha, nebo ten od Slovaka?

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Ten z midi.cz od Cecha ;)

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Ctirad píše:Jediná nevýhoda je, že je to pořád "jenom" preamp, takže je potřeba za to ještě něco připojit. Do linky to není úplně ono i když používat se to dá. Nemá někdo tip na nějakej koncák o kterém je známé, že se sansampem dobře funguje?
Nedávno jsem nahrával TradeMark300 jak linkou, tak mikrofonem z malé 1x12" bedýnky, tak přes RedBox zařazený mezi konec a bednu a ač měla každá stopa jiný charakter, tak všechno je v pohodě použitelné a nakonec jsem použil tu linku přímo z TradeMark300.
Asi záleží, co z toho chceš dostat za zvuk, ale na moderní HC zasekávačky mi ta linka přijde super (dlužno podotknout, že je tam nějaký "simulátor" bedny - no spíš prznič frekv.charakteristiky, ale funguje..)
Nicméně, chci si ke svému klonu SansAmpu postavit MOSFETový zesík EZK :)
V TradeMark300 je taky MOSFET konec.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak to konecne vypada na happy end, moje zasilka s PSA1 je na celnici!!! Ale trvalo jim to 2 a pul mesice, zasrancum! Snad to rychle prijde a clo nebude moc velky :( Kolik bych tak mohl platit? Je to pojisteny na 480 dolaru, 80 bylo postovny...

nunu

Příspěvek od nunu »

budes platit nejspis 5% clo z celkove castky, coz je prd, ale budes platit hlavne 19% DPH z tech 560 USD... Jdou mi te statu nejake obvody za cca 200USD, mi to mozna projde -)))

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Takze este navic platit okolo 1700 Kc? + par set za prevodnik napeti? + skoro 3 mesice (buhvi jak dlouho jeste) cekani a nervu? Reklamace v Kanade? Priste se na to vyseru! Normalne priste pujdu pesky za ceskym kupujicim a prevezmu zbozi z ruky do ruky, tohle je fakt martyrium. A jak to vypadalo vyhodne!

edit: jezisi kriste ten chlap to poslal lodi!

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak sansamp je doma!!! A platil jsem celnikum 1200. Vypada krasne, jako novej, zapojil jsem ho do prevodniku napeti nebo jak se to jmenuje a do zasuvky a funguje, hraje. Jeste jsem nemel cas se do toho ponorit, jen me parkrat u nakych presetu prekvapilo neprijemny "tukani" v signalu, ruzne rychly, nekdy zmizelo po stazeni volume- prozokoumam to, snad to neni vada :( Ale co je horsi- chybi tlacitko Save, je vypadly! A na zemi jsem ho nikde nenasel. Zeby ho urvali celnice a dali mi nizssi poplatky abych drzel hubu? :) Daj se presety ukladat po midi, resp. uz jste to nekdo rozchodil?

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Kolegovi do prace pred chvili prisel PSA1. tlacitko save neni urvany, ale prej zamerne je to prohluben, aby sis nepremazaval presety. Sejvovat mas prej trsatkem;)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Amorph: to jako fakt??? Tak to se mu musim omluvit z apredchozi email :)
Naposledy upravil(a) Cyril dne 14 kvě 2008 14:46, celkem upraveno 1 x.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Cyril, postni ukazky! :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

nunu

Příspěvek od nunu »

huraaaaaaaaa, nakonec to dobre dopadlo...

Odpovědět