Kermitak: mas aspon cislo zasilky?
Sansamp
Takze prej moji zasilku vubec ceska posta nedostala, ani celnici. Tak uz vyrizujeme reklamaci (teda ten chlap z aljasky), doufam, ze aspon dostanu prachy zpatky, ale podle me by meli zaplatit tucny odskodny. Co kdyby ztratili zasilku, ktera obsahuje treba originalni obraz?! Jsem fakt dost zklamanej
((
Tak jsem si pořídil PSA 1 a zkušenosti zatím velice pozitivní. Je to zase něco úplně jiného, než klasické preampy nebo modelingy, kde si člověk vybere kanál (případně model) s určitým charakterem a ten potom doupravuje korekcema a gainem. Tady je "kanál" jenom jeden, ale zato s několika čudlíky, z nichž každý dodává zvuku určitou barvu nebo zkreslení, čímž se dá plynule přecházet od cinkavého fender like zvuku až po šťavnatý mesa like zvuk, ale samozřejmě i vytvářet úplně nový charaktery zvuků. Je to opravdu univerzální, umí to jak sametový ultračistý zvuky, tak příjemný crunche a brutální higainy.
Jediná nevýhoda je, že je to pořád "jenom" preamp, takže je potřeba za to ještě něco připojit. Do linky to není úplně ono i když používat se to dá. Nemá někdo tip na nějakej koncák o kterém je známé, že se sansampem dobře funguje?
Jediná nevýhoda je, že je to pořád "jenom" preamp, takže je potřeba za to ještě něco připojit. Do linky to není úplně ono i když používat se to dá. Nemá někdo tip na nějakej koncák o kterém je známé, že se sansampem dobře funguje?
Nedávno jsem nahrával TradeMark300 jak linkou, tak mikrofonem z malé 1x12" bedýnky, tak přes RedBox zařazený mezi konec a bednu a ač měla každá stopa jiný charakter, tak všechno je v pohodě použitelné a nakonec jsem použil tu linku přímo z TradeMark300.Ctirad píše:Jediná nevýhoda je, že je to pořád "jenom" preamp, takže je potřeba za to ještě něco připojit. Do linky to není úplně ono i když používat se to dá. Nemá někdo tip na nějakej koncák o kterém je známé, že se sansampem dobře funguje?
Asi záleží, co z toho chceš dostat za zvuk, ale na moderní HC zasekávačky mi ta linka přijde super (dlužno podotknout, že je tam nějaký "simulátor" bedny - no spíš prznič frekv.charakteristiky, ale funguje..)
Nicméně, chci si ke svému klonu SansAmpu postavit MOSFETový zesík EZK
V TradeMark300 je taky MOSFET konec.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Takze este navic platit okolo 1700 Kc? + par set za prevodnik napeti? + skoro 3 mesice (buhvi jak dlouho jeste) cekani a nervu? Reklamace v Kanade? Priste se na to vyseru! Normalne priste pujdu pesky za ceskym kupujicim a prevezmu zbozi z ruky do ruky, tohle je fakt martyrium. A jak to vypadalo vyhodne!
edit: jezisi kriste ten chlap to poslal lodi!
edit: jezisi kriste ten chlap to poslal lodi!
Tak sansamp je doma!!! A platil jsem celnikum 1200. Vypada krasne, jako novej, zapojil jsem ho do prevodniku napeti nebo jak se to jmenuje a do zasuvky a funguje, hraje. Jeste jsem nemel cas se do toho ponorit, jen me parkrat u nakych presetu prekvapilo neprijemny "tukani" v signalu, ruzne rychly, nekdy zmizelo po stazeni volume- prozokoumam to, snad to neni vada
Ale co je horsi- chybi tlacitko Save, je vypadly! A na zemi jsem ho nikde nenasel. Zeby ho urvali celnice a dali mi nizssi poplatky abych drzel hubu?
Daj se presety ukladat po midi, resp. uz jste to nekdo rozchodil?