Sansamp

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Amorph píše:Kolegovi do prace pred chvili prisel PSA1. tlacitko save neni urvany, ale prej zamerne je to prohluben, aby sis nepremazaval presety. Sejvovat mas prej trsatkem;)
JJ, je to na trsátko. Taky mě to překvapilo.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Acid Punk: casem... az se to naucim nastavovat, ten system je trochu nestandardni... a az se naucim trochu hrat :)))

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Ok je mi to jasne Cyrile ;) Nikdy se nedockame ;) :D
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Acid: jestli ani pote, co jsem koupil krabici svych snu, neco poradnyho neudelam, asi se na to fakt vyseru a zmenim konicka.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mno vsak muzes pokus se SansAmpem poslat do PM, ja ti hlavu neutrhnu a postovat to taky nikam nebudu :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

rastis

Příspěvek od rastis »

Cyril píše:Acid: jestli ani pote, co jsem koupil krabici svych snu, neco poradnyho neudelam, asi se na to fakt vyseru a zmenim konicka.
a to fakt ineho konicka jak toto nemas ?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

rastis: ale mam... ale porad jeste mam nejbliz k hudbe

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Nasel jsem rozhovor s kytaristou Rammstein, kde popisuje, jak pouzivaj Sansamp PSA1... http://rammimages.com/articles/Guitarma ... glish.html

delay

Příspěvek od delay »

Žádná krabice ti k tvorbě nepomůže (o to méně preamp, kterej ti kromě malé inspirace v podobě slušného interface přinese "jen" čistý a zkreslený zvuk). Budeš si jen pořád dál a dál klást překážky proč to nejde a že nemáš tohle a tamto, pak zas že počkáš než se přestěhuješ a že seš sám atd... Chce to změnit přístup a myšlení.

Spíš bych ti doporučil looper a nějaké modulační efekty, které přímo ovlivní styl tvé hry a tak trochu diktují aranž...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

delay: "To spravny zkresleni" je vec, ktera te dokaze ve hrani i v tvorbe poradne nakopnout a rozhodne ma velkej vliv na styl tve hry:) Imho. Btw. Na co by mu byl looper, kdyz ma pocitac?

delay

Příspěvek od delay »

Amorph: Tak doporuč SW looper, který by se dal používat realtime jako krasický plechový krabice od Bosse nebo DigiTechu (nejlépe aby vrstvil min. do 3 - 4 stop, ne jen do jedný. Já nic takovýho neznám.

Zkreslení je fajn, ale konkrétně mě prostě do atmosféry dostávají hlavně modulační delaye a různý plochy, zajímavé zvuky... Byť sebelepší zkreslení mi moc nepomůže. Každý ale děláme něco jiného a já spíš chtěl Cyrila nějak povzbudit.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

delay: diky...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Teda zacinam tomu Sansampu prichazet na chut... zezacatku jsem byl trosku zaskocenej ovladanim, ale uz se s nim zacinam kamaradit. Zvlast ve spojeni s impulsem bedny Krank je to maso!!! Ctirade ty to jedes primo, nebo do bedny/simulace? Ono to podle me zni jako z bedny, kdyz se dobre pracuje s knobem high, ale ten impuls to mozna dela fakt lepsi. Uvidime...

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Zkoušel jsem to honit přes všechno co tu mám, takže dvě různý kytarový celolampy, jedno hybridní kombo, MOSFET koncák s kytarovou bednou a samozřejmě linka (respektive XLR do MIC inputu na 1616M). Připojení do linky je takový říznější, ale v žádnym případě bzučivý. Je to rozhodně skvěle použitelný. V aparátech ale zase vyniknou hodně ty čistý zvuky a zkreslený pěkně tlačej, ale to je spíš věc hlasitosti a dynamiky velký kytarový bedny versus dvoupásmový monitor.

Zajímavější by bylo teprve až srovnání nahrávky standardně sejmuté bedny s přímým nahráváním do linky. Tuším, že nějakou takovou ukázku má i tech21 na stránkách u těch komb trademark.

Odpovědět