Sansamp
Ctirad: a delas to tak, ze do linky stahnes trosku vejsky, zatimco do kytarovy bedny je trosku vosolis? No mozna bychom mohli oba casem poslat nejaky ukazky... uz proto, ze na netu jich moc neni, alespon jsem nenasel po dlouhym hledani skoro nic... a zajimalo by me primy srovnani PSA1 s PSA1.1, jestli je jednicka fakt lepsi nebo ne
-
- Profesionál
Divim se, ze tu jeste nikdo nezminil tuhle velmi luxusni simulaci PSA1! Zdaleka imho nejlepsi sw vec na highgains! 
http://www.digidesign.com/index.cfm?&ke ... 4&langid=1

http://www.digidesign.com/index.cfm?&ke ... 4&langid=1
-
- Profesionál
Zajímavý!Cyril píše:Liquid Sound: to bude tim, ze je to jen pro ProTools a ty se tu moc nepestujou... Nechapu, proc neudelaj VST verzi, treba by prevalcovali vsechny ty amplitube, guitar rigy, vintage/metal amp roomy...

Jednoznačně chápu a přijde mi rozumný, že to neni VST. Pro Tools maj díky svejm RTAS a TDM pluginům oproti VST značnou výhodu.... Prakticky se nekradou. Taky bych nevrážel prachy do vývoje VST, aby se během několika dní po uvedení na trh objevili jako wrz relase.

Ok. Konec OT. Sorry

RTAS pluginov je plny internet .. TDM logicky nie , kedze bezia na TDM hardwari .. Tak isto sa nekradnu PoCo a UAD pluginy .. Jednoznacne , ak sa firma obmedzuje len na ProTools prichadza o vela zakaznikov .. To je ale ich problem .. Nutit zakaznika , aby si kupil protools je podla mna trosku spiatocnicke ..
Cyril: velmi dobře to dopadlo. A bohužel poslat něco lodí přes oceán je přesně na ty 2 a více měsíců no. Je to fakt o nervy...
Jinak já přes eBay ulovil SansAmp GT-2 od nějakého Frantíka za lidových 2.700,- i s poštovným, očekávám to každým dnem a jsem na to nadrženej jak nymfa ne-li víc.... je to parádní vecička, hno co si budem namlouvat, ne každej má na Mesu/Boogie jen tak na doma....
Jinak já přes eBay ulovil SansAmp GT-2 od nějakého Frantíka za lidových 2.700,- i s poštovným, očekávám to každým dnem a jsem na to nadrženej jak nymfa ne-li víc.... je to parádní vecička, hno co si budem namlouvat, ne každej má na Mesu/Boogie jen tak na doma....
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
No tak už ho mám doma (GT-2) a můžu jen potvrdit.... to je bordel jak hovado co to umí dělat.... a ten lahodný zvuk... a ty zpětný vazby.... jedna báseň!
Tlačí to nekutečně, hutný to je (simuluju si tady Mesu, těším se na zkoušení ostatních zvuků), citlivý je to fakt jak lampa, konečně můžu postoupit zas o level výš v čistotě hraní.... doporučuju!
Tlačí to nekutečně, hutný to je (simuluju si tady Mesu, těším se na zkoušení ostatních zvuků), citlivý je to fakt jak lampa, konečně můžu postoupit zas o level výš v čistotě hraní.... doporučuju!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Jojo, jen potřebuju sehnat kvalitní mikrofon... ten co mám, nerozezná zvuk SansAmpu od zvuku komba takže až seženu pořádnej mic tak něco určitě postnu... je to radost s tím hrát...
Na tržišti nabízím luxusní sluchátka výměnou za nástrojovej mikrofon tak snad se to chytí :/
Na tržišti nabízím luxusní sluchátka výměnou za nástrojovej mikrofon tak snad se to chytí :/