Sansamp

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ctirad: a delas to tak, ze do linky stahnes trosku vejsky, zatimco do kytarovy bedny je trosku vosolis? No mozna bychom mohli oba casem poslat nejaky ukazky... uz proto, ze na netu jich moc neni, alespon jsem nenasel po dlouhym hledani skoro nic... a zajimalo by me primy srovnani PSA1 s PSA1.1, jestli je jednicka fakt lepsi nebo ne

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No tak odvolavam to s tema impulsama, zkousel jsem vsechny mozny a zda se mi, ze to hraje lip primo do linky! (higainy)

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Divim se, ze tu jeste nikdo nezminil tuhle velmi luxusni simulaci PSA1! Zdaleka imho nejlepsi sw vec na highgains! :)

http://www.digidesign.com/index.cfm?&ke ... 4&langid=1

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Liquid Sound: to bude tim, ze je to jen pro ProTools a ty se tu moc nepestujou... Nechapu, proc neudelaj VST verzi, treba by prevalcovali vsechny ty amplitube, guitar rigy, vintage/metal amp roomy... :)

ripper

Příspěvek od ripper »

Slyseli jste posledni Revalver - uz ho prevzali/predelali chlapci od Peavey. Uz MKII znela ne jemnejsi nakresleni moc zajimave...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

...
Naposledy upravil(a) Cyril dne 20 čer 2008 10:33, celkem upraveno 1 x.

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Cyril píše:Liquid Sound: to bude tim, ze je to jen pro ProTools a ty se tu moc nepestujou... Nechapu, proc neudelaj VST verzi, treba by prevalcovali vsechny ty amplitube, guitar rigy, vintage/metal amp roomy... :)
Zajímavý! :) Všichni tu frčej na ezonovskym snění o drahejch strojích, pořizujou se tu Lavry do obrýváku, řešej se tu drahý majky a preampy, summingboxy a největší studiovej daw standart Pro Tools ne? :D

Jednoznačně chápu a přijde mi rozumný, že to neni VST. Pro Tools maj díky svejm RTAS a TDM pluginům oproti VST značnou výhodu.... Prakticky se nekradou. Taky bych nevrážel prachy do vývoje VST, aby se během několika dní po uvedení na trh objevili jako wrz relase. :)

Ok. Konec OT. Sorry :)

nooly

Příspěvek od nooly »

objevilY... konec OT =) jinak mas asi recht, ale RTAS bych neprecenoval, drtiva vetsina pluginu je VST i RTAS... navic je treba si uvedomit, co je VST, RTAS, TDM atd - pouhy standard, par definic. plugin dela kod a ten je pro VST i RTAS z 95% naprosto stejny...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

RTAS pluginov je plny internet .. TDM logicky nie , kedze bezia na TDM hardwari .. Tak isto sa nekradnu PoCo a UAD pluginy .. Jednoznacne , ak sa firma obmedzuje len na ProTools prichadza o vela zakaznikov .. To je ale ich problem .. Nutit zakaznika , aby si kupil protools je podla mna trosku spiatocnicke ..

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Cyril: velmi dobře to dopadlo. A bohužel poslat něco lodí přes oceán je přesně na ty 2 a více měsíců no. Je to fakt o nervy...

Jinak já přes eBay ulovil SansAmp GT-2 od nějakého Frantíka za lidových 2.700,- i s poštovným, očekávám to každým dnem a jsem na to nadrženej jak nymfa ne-li víc.... je to parádní vecička, hno co si budem namlouvat, ne každej má na Mesu/Boogie jen tak na doma....
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!

rastis

Příspěvek od rastis »

v poslednej dobe som si vsimol, ze je velka moda sansampom podvrstvovat lampace pri higain metale.

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Ani bych se tomu nedivil... prý to tlačí dost na pilu jako klasickej distortion pedál apd. což je u simulace beden docela fajn!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

No tak už ho mám doma (GT-2) a můžu jen potvrdit.... to je bordel jak hovado co to umí dělat.... a ten lahodný zvuk... a ty zpětný vazby.... jedna báseň!

Tlačí to nekutečně, hutný to je (simuluju si tady Mesu, těším se na zkoušení ostatních zvuků), citlivý je to fakt jak lampa, konečně můžu postoupit zas o level výš v čistotě hraní.... doporučuju!

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

uKAZKY? :)
Ne ze me odkazete na web stranky autoru.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Jojo, jen potřebuju sehnat kvalitní mikrofon... ten co mám, nerozezná zvuk SansAmpu od zvuku komba takže až seženu pořádnej mic tak něco určitě postnu... je to radost s tím hrát...

Na tržišti nabízím luxusní sluchátka výměnou za nástrojovej mikrofon tak snad se to chytí :/

Odpovědět