Schmidt Synthesizer

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Pytkin
Moderátor

Re: Schmidt Synthesizer

Příspěvek od Pytkin »

taky pocit mam aj ja .. tie zvuky mi neprisli nicim vynimocne , ze by sa mi zdalo rozumne dat za to 30K eur , ked za to moze mat clovek 5 paradnych syntakov ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jezis marja, ale co to porad resite jak baby na trhu? :-) to je tak blby, jako byste rekli, ze se vam cena bugatti veyron nezda rozumna, ze byste za to mohli poridit x mercedesu, fordu, nebo i par ferrari a porsche.. proste to je uplne o hovne spekulace, sorry ;) respektujte fakt, ze to je vec pana schmidta a komentare si strcte za klobouk ;)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Pokud chce nekdo opravdovy analogovy monstrum ktery ma 12 hlasu, at si poridi OBERHEIM MATRIX-12, to je ultimativni masina, kterou zatim nikdo neprekonal. Schmidt mozna ma tyhle ambice ale ja mu neverim i pres jeho 4 oscilatory. Vypada zajimave, ale jestli si muzu troufnout soudit z ukazek tak to velkou vrelost nema a bude to spise atraktivni velka almara, impoznatni ale je bez debat. Cena je jako parodie na soucsnej stav hudebniho prumyslu :D

MATRIX-12 .. kralovna
Obrázek

Hammond

Příspěvek od Hammond »

ECSON WALDES píše:OBERHEIM MATRIX-12, to je ultimativni masina, kterou zatim nikdo neprekonal.
A cenovo sa na Ebay pohybuje okolo 5000Usd

invisible_E

Příspěvek od invisible_E »

pro fandy dua nolan - zimmer neviem ci je to dobry thread nato ale neni natom videu za hansom schmidt synth?:-)
http://collider.com/interstellar-score- ... t-trilogy/

dendy

Příspěvek od dendy »

ved uz kto iny by si mal to monstrum za 30k€ kupit ak nie hans zimmer :-)) no este potom vangelis... verim tomu ze obaja by nemali najmensi problem, keby to pan schmidt stihal vyrabat, objednat trebars 16 kusov aby mali multitimbral :-))))

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

... hmmm no mě to ve Frankfurtu moc nebavilo. Takovej nemastnej/neslanej zvuk, hodně ve středech mi to přišlo, trochu nepřehledné ovládání, 8 hlasů je na dnešní dobu málo. Za tu cenu se dají pořídit zajímavější nástroje.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět