SSL XPatch
Re: SSL XPatch
bud pokojny... podobnymi kablami sa bezne taha audio a presluchy su tam uplne zanedbatelne v porovnani s tym ake budu v tej krabici
presne tak .. vsetky multi I/O tak su .. a ziadne problemy s tym niesu ..
Tak jsem to rozbalil a chtěl vyzkoušet. Sice to má přibalené 3 zdrojové šňůry pro všechny světadíly, ale D sub25 XLR i/o kabely (jsou třeba 2x) chybí. Já je nemám a za 4000 se mi je na zkoušku kupovat nechce ... tak nevím 

ivo : s cinovackou nie si kamarat ?
Pytkin: to te o moc levnejc nevyjde :]
No ve čtvrtek se tu nějaký kabel možná objeví 

kermitak " jak to ? dsub konektor stoji 5 korun .. kable sa doma najdu .. aj konektory ..
Snad je nezapomenu...ne e..mam to napsane:-)Ivo píše:No ve čtvrtek se tu nějaký kabel možná objeví
Kdyz pajis kazdej den tak jo, ale treba mne se doma zadny volny XLR konektory nepovalujou
Ale jo, bylo by to levnejsi no, ale stejne to mas nejmin litr za kabel (pokud je to ten kabel co myslim), to dvakrat jsou dva tisice, spis trochu vic, pak ta prace...
Taky jsem si ho k RMEcku nakonec radsi koupil (btw tim me pekne nastvali, ze dodavaj kartu bez kabelu)

Taky jsem si ho k RMEcku nakonec radsi koupil (btw tim me pekne nastvali, ze dodavaj kartu bez kabelu)
Nepájel jsem, nepájím a ani se tuto mezeru ve vzdělání doplnit nechystám 

Ja pajim a zadny problem v tom nevidim, ale kdo by se stim s****, taky sem si je radejs koupil
no .. na pouzivanie by som to aj ja urcite kupil .. som fanda hotovych veci .. ale na odskusanie , by som proste zobral dsub .. naletoval do neho 2 kable a skusil by som , co to robi .. teda kolko to przni zvuk .. letovat 20 kablov by sa mi rozhodne nechceloKermitak píše:Kdyz pajis kazdej den tak jo, ale treba mne se doma zadny volny XLR konektory nepovalujouAle jo, bylo by to levnejsi no, ale stejne to mas nejmin litr za kabel (pokud je to ten kabel co myslim), to dvakrat jsou dva tisice, spis trochu vic, pak ta prace...

no vidite, a ja zase verim kablikum co si sam pospajkuji vice, nez tem kupovanym...
v poslednom case aj mna zacina zaujimat tento devices, hlavne koli studio setupu. raz nakablovat a potom uz len routovat cez x-patch.. takze tiez nad tym intenzivne rozmyslam si to zabezpecit