Studer A80

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Kermitak
Moderátor

Studer A80

Příspěvek od Kermitak »

c9000: ad CR - nevim jestli ten matousuv kousek, ale taky se u me objevil jeden mazel, neni to takova exotika, naopak stara osvedcena klasika, po generalce (vypada jak kdyz sjel z vyrobni linky), tak se pochlubim ;] (sorry matousi, vic ti to zadelavat nebudu ;)
Je to kovarska a hodinarska prace v jednom, cloveku je smutno, ze to lidi vyhazujou...

matucha: jinak J37 uzasnej, 52 elektronek je masakr :)

Obrázek
Obrázek

matucha

Re: Studer J37

Příspěvek od matucha »

A80 je urcite praktictejsi a financne stravitelnejsi. Podle me dava dneska vic smysl nez J37, ale zas J37 se neodmita ;). U A80 si clovek muze rikat, ze si este pocka...

delay

Re: Studer J37

Příspěvek od delay »

Kermit: Tak mi uděláš master? Myslím to vážně :)

matucha

Re: Studer A80

Příspěvek od matucha »

Aaaa tady je... nekam se ten prispevek zasantrocil... (byl puvodne v tematu o J37, ktery jsem rozdelil a kermitakovic veci mi zmizly nekam zahadne... ale delay ho nasel, fajn ;) )

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

matucha: ted to vypada, jako bych si zakladal tema kvuli A80, tomu jsem se chtel vyhnout, jsem skromnej hoch ;]
delay: master ti neudelam, maximalne ti muzu tvuj master projet tim pasem ;) Jeste jsem nezkousel nahravani (ve smyslu co to dela, funkcionalita by mela byt po generalce 100%), ta masina je primarne porizena na prevedeni archivu starych zaznamu a na nahravani zatim nebyl cas, ale jsem na to hodne zvedavej. Strudl je ted u kamose a jeste ke mne nepricestoval, tipuju ze pricestuje nekdy behem kvetna, pak neni problem to zkusit.

delay

Příspěvek od delay »

Já to myslel uplne stejne, poslal bych neco na test a kdyby to byl prinos, tak se s tou rad domluvim :). Čas zatím je.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Jasne, neni problem, sam jsem zvedavej ;)

matucha

Příspěvek od matucha »

Asi by se to dalo spojit s tematem "magnetaky", kde to puvodne melo skoncit, ale uz se bojim, ze nadelam vic skody nez uzitku ;). Zkus to spojit a promazat ty ;) dik.

Ja to rozdeloval, protoze vlastne po 3-4 prispevcich uz to jelo o uplne vsem jinym nez o orig tematu, coz jsem puvodne docela nechtel a proto jsem taky vytvoril tema s nazvem J37 a ne necim obecnym.

delay

Příspěvek od delay »

Nechte to bejt, dyť je to v pohodě...

Odpovědět