Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 17 kvě 2012 18:57

Ahoj, mam na zkousku doma "Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6", ale nedari se mi ji pod Win7 64bit, rozchodit.Po instala ci ovladacu co jsem k ni dostal nemuzu kartu najit ve spravci zarizeni :( mate stim nekdo zkusenosti, nebo nejake ovladece na zkousku??Diky.

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 18 kvě 2012 15:14

pouzivam ovladace: Driver Version: 1.9.0.0
po instalaci se mi v pravo dole ukaze ikonka, ale kdyz nani poklepu nebo dam pravej>open, tak se nic nestane, karta neni videt ve spravci zarizeni :( Pls help..

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od W.Cable » 18 kvě 2012 15:36

Muzes zkusit starsi ovladace:
v 1.6
http://blog.gamermatrix.co.uk/?tag=tapc ... re-drivers
v 1.7 vlevo dole
http://www.mackie.com/support/downloads ... inued.html

Jeste by to mohl byt spatny kabel, pripadne nejaky konflikt v systemu.

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 18 kvě 2012 15:57

nefunguje, leda ten kabej jeste, ale kdyz jsem to pripojil poprvy tak mi vtyskocila bublina ze to bylo nainstalovano uspesne, tak si myslim ze kabej je ok.Este ma napadlo rozhrani firewire do pci, ktery jsem dokupoval, to je ale oka, to stacilo jen vrazit do PCI.Pro jistotu prubnu jeste kabel...

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 18 kvě 2012 17:08

Tak ani novej kabel nepomohl :(
bude to konflikt v sistemu, ale nevim jak ho najit a odstranit :(

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od W.Cable » 18 kvě 2012 17:46

Koukni do spravce zarizeni, jestli tam je radic IEEE 1394(firewire), pripadne jestli neni se zlutym vykricnikem. Pokud tam nebude zkontroluj BIOS, jestli neni zakazana prislusna PCI sbernice v ktere mas kartu zapojenou. Muzes zkusit preinstalovat, pripadne aktualizovat ovladace zakladni desky.
Ta karta je nova nebo second hand?

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 18 kvě 2012 18:01

Radic tam je firewire, tam je slape dobre, to jsem kontrolovel jeste nez jsem mel tu kartu.Karta je second hand, mam ji tu juen na zkousku, nedal jsem za ni ani korunu nastesti.Du na ty ovladace desky...

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od W.Cable » 18 kvě 2012 18:15

Pokud se to nerozebehne ani po preinstalovani/aktualizaci ovladacu desky, videl bych problem na nekompaktibilitu s 64-bitovym systemem, i kdyz vyrobce uvadi, ze by to melo fungovat, tak realita byva casto jina. U M-Audia, E-MU vyrobci taky uvadi jak jejich karty behaji pod 64-bitem a podle me zkusenosti nebehaji vubec, a kdyz se rozbehnou tak nekorektne.

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 18 kvě 2012 18:22

Nejde preinstaloval jsem chipset a znova ovladace karty a nic.... :( Je nejaka obdobna varianta karty ktere zarucene beha na 64bitu??

Kelley
Příspěvky: 253
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Kelley » 18 kvě 2012 20:11

Edirol FA-66 (prodává se nově pod značkou Cakewalk FA-66). 64bit - zcela bez problémů.

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 18 kvě 2012 20:40

Ta by se mi libila, ale je na me draha, zbytecna kvalita pro me :(
Byla mi tu doporucena tato pro me cenove dostupna karta
http://kytary.cz/focusrite-scarlett-2i2 ... rettyPhoto
Ta pod win7 64bit slape dobre?Ma nekdo nejake zkusenosti??

longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od longsleeper » 18 kvě 2012 22:12

...ja sem ti ji navrhnul protože mám scarlett 8i6,taky na W7 64bit a šlape bez problemu...teda jediná věc...když mám puštěnou jakoukoliv audio-aplikaci,cubase,winamp,a uspím noťas tak při probuzení nejde zvuk a musím zvukovku vypnout/zapnout....tohle je jediný co mě štve

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Synchro » 19 kvě 2012 09:01

To longsleeper: dik ja do ni nejspis pujdu... ;)

Bacon
Příspěvky: 253
Registrován: 16 úno 2009 19:08

Re: Tapco by Mackie Link.FireWire 4x6

Příspěvek od Bacon » 20 kvě 2012 03:22

Já mám Windows 7 Enterprise, 64 bit a téže zvukovku a funguji bez problémů, používám ovladače odsud: http://www.mackie.com/support/downloads ... inued.html.

Odpovědět