Reverby mne az tolik netrapej (mame tu nastesti konvoluci)
Rad bych k memu mobilnimu notebooku Fireware DSP kartu, ktera mi bude pocitat EQ+COMP, abych na cestach setril vykon procesoru.
Co mne nejvic lakalo byl Oxford bundel S-OX pro Powercore, ale kdyz jsem si udelal pedstavu jak mini mnozstvi jich utahne tak je to uz vpodstate zavrhnuto.
Potrebuju kvalitni workhorse EQ+COMP jako v mixpultu, kterym budu resit zakladni problemy. z FW DSP vychazej nejlip Focusrite LiquidMix a SSL Duende. oba nabizej 32 kanalu, coz je hodne prijemny cislo. Focusrite ma navrch jeste tim ze je to malinka ne rackova krabice [k notebooku naprosto idealni] a je supr i slusnym mnozstvim vintage convolucnich EQ+COMP. SSL Duende ma sice jen jeden charakter, ale to by mi nevadilo, jsem zvyklej na praci v mixpultu kterej ma vzdycky jen jednu barvu EQ+COMP.
jehlar: kdybys ten Oxford testnul a dal sem info, budu moc rad, at se mi udela realna predstava jak to stim poctem Oxford EQ+COMP je. Diky
Nikde jsem se zatim nedocet, jestli je uz LiquidMix i ve verzi pro WinXP - vsude se pise jen "Oktober 2006" ale potvrzeni nikde.
Focusrite Liquid Mix - pro muj notebook zatim nejvetsi lakadlo
VIDEO - Focusrite Liquid Mix
http://www.gearwire.com/mov/Focusrite_Liquid_Mix.mov
.