Turbo Expansion kit pro EMU ESi-32 (ESi-2000/ESi-4000)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Tranzistor

Turbo Expansion kit pro EMU ESi-32 (ESi-2000/ESi-4000)

Příspěvek od Tranzistor »

Ahoj všem, hlavně těm kteří mají zkušenosti s tímhle rozšiřujícím FX boardem pro sampery EMU (ESi-32 nebo ESi-2000, ESi-4000). Podařilo se mi ho za slušné peníze do mého ESi-32 sehnat, namontovat, ale nějak to nefunguje způsobem jak bych si představoval. Manual k tomu není (kromě montážního) a tak nevím jestli nedělám něco špatně a nebo prostě způsobem jak bych si přestavoval aby to fungovalo to prostě nejde. Přesně o co mi jde zatím rozepisovat nebudu, jen zjištuju, zda-li s tím má někdo zkušenosti a chtěl by mi tu věnovat ohledne toho pár minut. Bude to víc dotazů a proto s konkétníma přijdu až na dotyčného nešťastníka, ktery se mi ozve ;-) Díky moc...

Tranzistor

Re: Turbo Expansion kit pro EMU ESi-32 (ESi-2000/ESi-4000)

No tak chlapy, to tady s tim fakt nema nikdo zkusenosti?

Saly

Příspěvek od Saly »

Konecne se mi podarilo sehnat posledni OS 3.02, je tam plno novych filtru, zatim jsem zkusil jen letmo, ale zni fajn. Pokud je ten tvuj dotaz po dvou letech jeste aktualni, tak myslim, ze operacni system je tvuj kamen urazu. Ten Turbo kit frci jen s OS 3.xx, jestli jsi sehnal jen samotny FX board a mas tam stary operak, nejspis 2.1, tak s tim to asi nepobezi.

Tranzistor

Aktualni to je, za dva roky sem se nedostal k tomu dostat to poradne probadat. Ale problem v OS neni. Uz nekolik let pred porizenim FX boardu jsem OS3.02 mel. Koupil jsem ho kdysi hned jak vysel, kvuli Z-Plane filtrum. Na FX board uz nebyli penize, ten sem sehnal az ted. Proste mas dve FX jednotky a ja potrebuju na main vystup dostat jinej efekt a jinej treba na sub1 vystup. Proste v multi mit na nekterych presetech prvni FX a dalsich druhej FX. U AKAIe co mam to jde naprosto bez problemu, ale tady sem to v menu nikde nenasel z kteryho kanalu do kteryho ze dvou FX to posilam....

Odpovědět