UAD kolekce je uz fakt silena... Schvalne jak to bude fachat.
vyckej casu, za chvili nebude skoro nic, co by nemelo emulaci...jeany_jeany_jeany píše:Sakra, takže Manley Labs zase nicOd ty doby co jsem střelil Liquid mix mi manley trochu chybí a to jak massive passive tak vari-mu a slam, hoši hoši od UAD co mi to děláte
)
matucha píše:Nechtel sem ho mit rad, ale musim kapitulovat.
Možná je to tím, že ještě spousta lidí nemá UAD2, takže to nemají na čem vyzkoušet (to je třeba i můj případ)matucha píše:Prekvapuje me, ze je tu ticho po pesine.
Musím říct, že tahle krabička ve mě vzbuzuje podobný pocity.. digitální side-chain, divnej osumdesátkovej vzhled..matucha píše: Pouzil sem fatso na par veci (mixbuss, bici grupa, vokal, vo) a to co mi z toho leze je konzistentne pro dobro veci. Myslim, ze se to stane jednim ze zasadnich pluginu na uad. Nechtel sem ho mit rad, ale musim kapitulovat.
Takže o důvod víc, proč si musím pořídit UAD 2. DVR2 byl jeden z důvodů, proč uvažuju o PoCo (další je VSS3, non-lin případně MD3) - i když dost mě od toho odrazuje furt závratná cena toho všechno...SoundsFine píše:Skvělý verb!
Myslím, že to je nejlepší verb od UAD. Jsem z toho zatím docela nadšený. Srovnával jsem ho s DVR2 (demo na PoCo), ale EMT250 má pro mě větší hloubku i půvab. Skutečně povedený verb té nejvyšší kvality. Zatím toliko.