UAD Fatso, EMT250, Neve 31102

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
matucha

UAD Fatso, EMT250, Neve 31102

Příspěvek od matucha »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

UAD kolekce je uz fakt silena... Schvalne jak to bude fachat.

Pytkin
Moderátor

Re: UAD Fatso, EMT250, Neve 31102

Příspěvek od Pytkin »

takze EL FATSO Jr/Sr a EMT 250 su UAD2 only .. takze mozno prichadza ta doba , ze zacnu robit zlozitejsie emulacie ..

karta instancii

http://www.uaudio.com/support/uad/charts.html

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

No to vypada fakt kouzelne ! : )

Pytkin, taky myslim ze ted prijdou slozitejsi emulace. No sem zvedavej kdy bude ten bod ve ktery se priblizi SW / HW.

HW mam hodne rad ale pokud bude rozdil malej tak .... .c)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EW : HW je super na ohurovanie klientov a samozrejme zvuk je taky ako ma byt .. So SW emulaciou sa zase velmi pohodlne pracuje .. Insertnes na stopu , ulozi sa nastavenie , ziadne kablovanie .. atd .. nehovoriac o multiinstanciach .. osobne vidim zmysel v tychto emulaciach .. hlavne teda pri miesani ..

SoundsFine

Příspěvek od SoundsFine »

Fatso má tedy šílenou spotřebu ( 8xstereo pro Quad), to poněkud přehnali, jsem na to moc zvědavý.
... už abych se začal poohlížet po dalším Quad.

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Vypadá to hezky, hlavně EMT250 by mě zajímal, ale stavět nový kompl kvůli tomu nebudu (ve starém nemám PCIe, čili UAD-2 nehrozí).
Napadlo mě pořídit aspoň UAD-2 Laptop (hodil by se i do notebooku na chatu :) ), ale nějak jsem se z DISKu nedočkal odpovědi, jestli bude fungovat v PCI řadiči.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

jeany_jeany_jeany

Příspěvek od jeany_jeany_jeany »

Sakra, takže Manley Labs zase nic :cry: Od ty doby co jsem střelil Liquid mix mi manley trochu chybí a to jak massive passive tak vari-mu a slam, hoši hoši od UAD co mi to děláte :(

Co se týče empirical, čekal jsem, že první bude jejich největší klasika Distressor, ale i Fatso je dost zajímavý "kurvítko" Škoda, že nenamodelovali i UBK modifikace, bo dle ukázek co jsem slyšel mi tohle modifikovany fatso přijde ještě o něco zajímavější, než tovární...

U EMT 250 bude zajímavý srovnání se sice starší, ale jinak prý výbornou emulací na PoCo (DVR2)

matucha

Příspěvek od matucha »

hehe

Jinak fatso je na prvni ochutnani chutne. Nic takovyho v pluginech neznam. Bez velky namahy to udela veci sytejsi, a pritom vic do ksichtu a zdanlive detailnejsi. Pri 88.2 zere stejne dsp jako pri 44.1 mimochodem.

Reverb funguje fajn, to chce vic testovani. Zatim me neohromil, ale urcite funguje v mixu.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

fatso uad dela vec hezky hotovou a jemni vejsky - do want. slysel jsem u matuchy.

matucha

Příspěvek od matucha »

jeany_jeany_jeany píše:Sakra, takže Manley Labs zase nic :cry: Od ty doby co jsem střelil Liquid mix mi manley trochu chybí a to jak massive passive tak vari-mu a slam, hoši hoši od UAD co mi to děláte :()
vyckej casu, za chvili nebude skoro nic, co by nemelo emulaci...

Jinak nejaky postrehy? Zkousel nekdo toho Neva?

matucha

Příspěvek od matucha »

Prekvapuje me, ze je tu ticho po pesine. Pouzil sem fatso na par veci (mixbuss, bici grupa, vokal, vo) a to co mi z toho leze je konzistentne pro dobro veci. Myslim, ze se to stane jednim ze zasadnich pluginu na uad. Nechtel sem ho mit rad, ale musim kapitulovat.

SoundsFine

Příspěvek od SoundsFine »

Skvělý verb!
Myslím, že to je nejlepší verb od UAD. Jsem z toho zatím docela nadšený. Srovnával jsem ho s DVR2 (demo na PoCo), ale EMT250 má pro mě větší hloubku i půvab. Skutečně povedený verb té nejvyšší kvality. Zatím toliko.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

matucha píše:Nechtel sem ho mit rad, ale musim kapitulovat.
:lol: :lol: :lol:

Bojuj!!! Mas na to!

Rad bych ho taky aspon vyzkousel, ale bohuzel mam jenom jednicku s kterou to uz neni kompatibilni. Nechtel bys sem nahrat nejaky ukazky pred a po zpracovani? Zajima me teda hlavne Fatso. Dik!
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo

jeany_jeany_jeany

matucha píše:Prekvapuje me, ze je tu ticho po pesine.
Možná je to tím, že ještě spousta lidí nemá UAD2, takže to nemají na čem vyzkoušet (to je třeba i můj případ)
matucha píše: Pouzil sem fatso na par veci (mixbuss, bici grupa, vokal, vo) a to co mi z toho leze je konzistentne pro dobro veci. Myslim, ze se to stane jednim ze zasadnich pluginu na uad. Nechtel sem ho mit rad, ale musim kapitulovat.
Musím říct, že tahle krabička ve mě vzbuzuje podobný pocity.. digitální side-chain, divnej osumdesátkovej vzhled.. :roll: ovšem, když jsem si vyposlechl ukázky chca nechca jsem musel změnit názor.. uz se dost těším až budu mít UAD 2 a budu si moct FATSO vyzkoušet..

jeany_jeany_jeany

SoundsFine píše:Skvělý verb!
Myslím, že to je nejlepší verb od UAD. Jsem z toho zatím docela nadšený. Srovnával jsem ho s DVR2 (demo na PoCo), ale EMT250 má pro mě větší hloubku i půvab. Skutečně povedený verb té nejvyšší kvality. Zatím toliko.
Takže o důvod víc, proč si musím pořídit UAD 2. DVR2 byl jeden z důvodů, proč uvažuju o PoCo (další je VSS3, non-lin případně MD3) - i když dost mě od toho odrazuje furt závratná cena toho všechno...

Takhle zo vypadá, že UADí EMT 250 je za cca 1/3 ceny DVR2 a to je víc než zajímavý...

Odpovědět