Upgrade studia

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Upgrade studia

Příspěvek od Palio-boss » 06 úno 2012 01:16

dik. tuto kombinaciu si asu pojdem niekde skusit popocuvat, nech viem ako to hra. pravdepodobne skusim kontaktovat nejaky shop ci by neboli schopny postavit tieto bednicky vedla seba aby som si mohol porovnat aj zvuk. viem ze to nieje optimalne, vzhladom na to ze doma to bude hrat inak, ale aspon aku taku predstavu ziskam.
Co sa tyka zvukovky, trocha som hladal, FW sa bojim nakolko su s tym problemy u niektorych kariet a nevyzera to ze by ich bolo moc co by splnali moje poziadavky, dal som si limit 6 vstupov a ovladanie z predneho panela, tu som nasiel kandidatov:
Focusrite Scarlett 18i6
Presonus AudioBox 1818VSL
MOTU Ultralite MKIII
Lexicon I-ONIX U82S
Roland Octa-Capture
a z FW je to Presonus FireStudio Mobile
Audiobox je na moj vkus moc velke hovado, Scarlett ma ADAT ktory je mi zbytocny, a v pripade ze sa rozhodnem vziat A3X a Sub7 Pro, mi bude asi vadit malo vstupov. Co sa tyka kvality vstupov a prevodnikov neviem co presne v specifikaciach pozerat a na co sa zamerat, aby som mal nejaky prehlad o ich kvalite. Cenovy limit som si dal na zvukovku 600€. Mohli by ste mi prosim poradit?

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Re: Upgrade studia

Příspěvek od Wohma » 06 úno 2012 01:18

Kde je Focusrite Saffire Pro 40? :)

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Upgrade studia

Příspěvek od Palio-boss » 06 úno 2012 01:24

na moj vkus trocha velke a to FW, ale akoze vyzera dost fajn co som pozeral

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Re: Upgrade studia

Příspěvek od Wohma » 06 úno 2012 10:24

No mimochodem ten Lexicon je myslim snad jeste vetsi :) Ve skutecnosti je vetsi, nez jak vypada na fotkach.

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Upgrade studia

Příspěvek od Palio-boss » 09 úno 2012 22:42

Saffire 40 sa mi dost zacina pacit, no strasne sa bojim toho FW. vyzera ze to robi problem.
Lexicon je asi z hry, pretoze je aj troha velky a co som kukal specifikacie, tak to vyzera znacne horsie ako zvysok. podobne je na tom presonus.
MOTU ma vraj problemy vo windows a casto to pada, co takto citam po strankach.
Ostavaju mi Scarlett, Octa-Capture (tieto su inak celkom prenosne) a Saffire, ale tam by mohol byt problem s FW pri buducom upgrade (novy book/PC, Mac mini alebo ine, evidentne s tym moc do buducna nerataju).

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Upgrade studia

Příspěvek od PELF » 09 úno 2012 23:03

S MOTU 2408mk3 cca 6 let na Win XP a teď něco přes rok na W7/64bit, drivery průběžně aktualizovány. Prakticky denně v provozu a naprosto bez problémů. Ale možná je to nějaká anomálie... :)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Upgrade studia

Příspěvek od Palio-boss » 24 úno 2012 11:19

Prosim vas neviete niekto o slovenskom shope kde by bolo mozne si vypocut bedne?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Upgrade studia

Příspěvek od kexik » 24 úno 2012 12:36

v bratislave
muziker, aupark
on-board, R-1

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Upgrade studia

Příspěvek od Palio-boss » 25 úno 2012 21:49

dik. ani v jednom nemaju to co potrebujem pocut, ale skusim sa s nimi dohodnut, ci by to nejak slo zariadit

Odpovědět