Na zvukovku mám nasledujúce požiadavky: USB2.0 (nemám FW na notebooku), kvalitné prevodníky, pretože v súčasnosti mi to trocha šumí a hlavne pri mixe basy mi to niekedy zvýrazní bordel ktorý neznie dobre. A hlavná vec, ovládanie z panelu zvlášť pre monitory a zvlášť pre slúchatka (som rozmaznaný z FTP, kde je to iný luxus

Tu som našiel nejaké varianty:
Roland Octa Capture
MOTU Ultralite MK3
Roland Quad Capture/Avid Mbox + Yamaha MG102C
Tu vážne neviem ktorý variant voliť, čo bude najmenšie zlo. Či by som si kombináciou s mixákom akurát nezabordeloval audio do zvukovky. Primárne budem využívať Cubase, ale o rok a pol, ak sa mi podarí dokončiť terajšiu školu

Monitory: tu uvažujem o osempalcových, ktoré majú lepšie basy a tak by bolo konečne možné lepšie kontrolovať subbass a celkovo basy. Čistý zvuk vhodný na slušné mixovanie je samozrejme nutnosť. Pôvodne som uvažoval o KRK RP8G2 alebo Yamaha HS80M ale to sú vraj nič moc bedne, tak som trocha pátral a našiel toto:
Fostex PM-2 MK2
Mackie MR8
M-Audio CX8
Dosť som sa zakukal do Adam A7X, ale cena sa mi zdá dosť vysoká, no ak by boli až o taký kus lepšie možno by som chvílu pošetril. Mojim favoritom je tu Fostex, kvoli predým wooferom, no nikde nieje presný frekvenčný rozsah, iba od 50Hz a to pre celú radu.
Vedeli by ste mi prosím pomôcť s výberom alebo odporučiť niečo iné? Brainstormingu sa medze nekladú, preto píšem sem