V machine

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
huskypop

V machine

Příspěvek od huskypop »

Je tu niekto na tomto fore, kto vlastni sm audio V machine? Rad by som si vymenil poznatky atd. Niektore pluginy sa mi podarilo nahodit, nad inymi este stale sedim. Ale v podstate sa mi tato masinka pozdava. A co vy?

judik
Vybavení

Re: V machine

Příspěvek od judik »

Čus,

Mám jí :) ... Používám to především jako hammondky - GSi VB 3 a monosynth - Minimogue VA - tyhle věci tam šlapou jak víno. Obecně mi tam jedou malý pluginy do pár mega, větší ani nepotřebuju, klavír apod. tahám z Kurzweila. Co mi nejede je přepínání presetů po midi. Musím si jednotlivé patche uložit jako presety. Za další - nepodařilo se mi takřka nikde nainstalovat ten VFX software. Spolehlivě jede na tátovo MACku, ve windows mi to většinou nejde nainstalovat. Jo a třeba na ac. klavír je to už slabý. údajně je ve vývoji True Pianos optimalizované pro VMachine. Já tam mám prozatím tohle - http://www.wahnsyn.de/html/vst-plugins_ ... loops.html - hraje pěkně. Můj sen je nainstalovat tam třeba Proteus VX, ale to je opravdu jenom sen :) ... Mohli by se pochlapit a vypustit novej firmware. To je opravdu vše co zatím vím ... P.

Odpovědět