Virtual CD-R drive
Virtual CD-R drive
nemáte někdo tip?
můj počítač nemá mechaniku a potřeboval bych nasimulovat CDR mechaniku při vypalování montage z Wavelab 6. (... a získal tím iso)
už se mi to kdysi podařilo, ale ted na to nemužu přijít.
všechny klasiky DEAMON nebo Alkohol nenabízí vypalování. jediný co WL vidí je TotalMounter ale tam WL hází chybu.
Díky za tipy...
můj počítač nemá mechaniku a potřeboval bych nasimulovat CDR mechaniku při vypalování montage z Wavelab 6. (... a získal tím iso)
už se mi to kdysi podařilo, ale ted na to nemužu přijít.
všechny klasiky DEAMON nebo Alkohol nenabízí vypalování. jediný co WL vidí je TotalMounter ale tam WL hází chybu.
Díky za tipy...
Re: Virtual CD-R drive
DoISO nebo IsoCreator, oboji open source a free...
ajo, blbe sem to pochopil..tak nic
Phantom Burner.
Před vypalovánim se musí mechanika jakoby vysunout.
Před vypalovánim se musí mechanika jakoby vysunout.
A proč to? Však to (Montage) vyrenderuj do WAV+CUE (=ISO) a je vymalováno... Chlapi, vy děláte, jako byste WL viděli poprvý v životě 
P.

P.
čau jak vyrendruju wav+cue?
myslel sem že mám vykydáno ale phantom burner umí jen vdd ten namountuju zase jako disk a deamn toolsama udělam iso,,,,,, no a na konci mi to praská. dělá to jen v tom isu..
potřebuju konečnou na trackovanou montage vyrenderovat jako iso a poslat jeden soubor iso na množení.
myslel sem že mám vykydáno ale phantom burner umí jen vdd ten namountuju zase jako disk a deamn toolsama udělam iso,,,,,, no a na konci mi to praská. dělá to jen v tom isu..
potřebuju konečnou na trackovanou montage vyrenderovat jako iso a poslat jeden soubor iso na množení.
Fajn. WL neumí "ISO" obraz. WAV+CUE je totéž. Když to neumí burner zpracovat, zapomeň na něj a začni používat něco normálnějšího (WAV+CUE umí i hloupý NERO)
WAV+CUE máš z WL Montage možnost vyrenderovat v okamžiku, kdy nastavíš v Render dialogu formát výstupního souboru WAV/16bit/Stereo. Pak se ti zpřístupní volba pro tenhle výstup.
Další možnost: vypálit Montage (čímž vznikne Audio CD), to v nějakém burneru zkopírovat do ISO a máš taky vymalováno
P.

Další možnost: vypálit Montage (čímž vznikne Audio CD), to v nějakém burneru zkopírovat do ISO a máš taky vymalováno

P.
takže wav+cue znamená jen, že se vytvoří řídící soubor cue a vedle něj budou v adresáři zdrojová data wav?
EDIT:
(to sem napsal jako slušnej lobotomik)
EDIT:
(to sem napsal jako slušnej lobotomik)
Ano - celý WAV (=jeden soubor) tak, jak je v Montage.
CUE soubor vlastně jen obsahuje odkaz na ten WAV plus informace o Indexech (čili vlastně tracklist).
P.
CUE soubor vlastně jen obsahuje odkaz na ten WAV plus informace o Indexech (čili vlastně tracklist).
P.
aha. mne to nasypalo wavky podle počtu tracku do adresáře, kterej se jmenuje stejně jako ten .cue
takže ne jednu, ale momentálně 4
ještě to okouknu.
díky !!
takže ne jednu, ale momentálně 4
ještě to okouknu.
díky !!
Mhm.....budu za alibistu - nedělal jsem to ve WL6, pracuju ve WL4, možná to tímhle stylem malinko změnili, ale budiž; princip by byl ale stejný (jestli jeden WAV nebo víc by bylo jedno). Kdyžtak dej vědět.
P.
P.