virus b + midi
virus b + midi
potřebuju poradit ,jak a jestli lze rozložit třeba 4 různý zvuky z Virusu B ,na každou oktávu jinej na midi klávesnici (mám Roland A-37)...moc díky
www.myspace.com/riverforsale
[Piano Petrof r.1940,Akai MPC1000+Jomox Mbase01,Akai S5000,Kurzweil K2000,apple powerbook G4,Cubase LE,Reason3,RME FW400,Mackie CR1604+lexicon mpx500],AKG 240mkII
[Piano Petrof r.1940,Akai MPC1000+Jomox Mbase01,Akai S5000,Kurzweil K2000,apple powerbook G4,Cubase LE,Reason3,RME FW400,Mackie CR1604+lexicon mpx500],AKG 240mkII
Re: virus b + midi
Lze, musis pocitat ale s tim, ze je to zavisle na polyfonii. Dela se to pres Zony. Musis vlezt do multirezimu viruse a nekde tam mas vybez zony pro dany preset a das si tam treba tri zvuky. Kazdej ale s max poly 5hlasu. (kdyz ma virus b 16poly). Kdyz na to nezapomenu tak se ti na to zejtra mrknu.
rfs píše:potřebuju poradit ,jak a jestli lze rozložit třeba 4 různý zvuky z Virusu B ,na každou oktávu jinej na midi klávesnici (mám Roland A-37)...moc díky
viz. Access ... http://www.access-music.de/specificatio ... uct=virusb
24 Voices/ 16 way multi mode
Já do nedávna Vira měl.
Tom-Thak - nechceš mi snad říct, že ses nikdy nepodival na stránky výrobce?
virus B má mj. 1024 presetů, neřikej, že jich tam máš míň
Stačí normální sysex upgrade (poslední systém, je v downloadu na stránkách Accessu.
Jde to třeba pomocí Cubase, hodíš to do stopy, nastavíš rozumnou rychlost (80BPM) a necháš to projet (nezastavovat!!, je to o hubu).
24 Voices/ 16 way multi mode
Já do nedávna Vira měl.
Tom-Thak - nechceš mi snad říct, že ses nikdy nepodival na stránky výrobce?

virus B má mj. 1024 presetů, neřikej, že jich tam máš míň

Stačí normální sysex upgrade (poslední systém, je v downloadu na stránkách Accessu.
Jde to třeba pomocí Cubase, hodíš to do stopy, nastavíš rozumnou rychlost (80BPM) a necháš to projet (nezastavovat!!, je to o hubu).
Poklop: je to uz OT, ale me prinasi dost
kdyz to porovnam s Virus C a jeho cenou.. navic ten muj jsem koupil jako novy
) Na SAW PAdy, Leady, tvrdy synthy je to dobre. Jeste ho chci necim doplnit nakym VAckem.. ale prusvih je, ze bych potreboval spis neco klavesoveho na stul. Ze by Nord Lead2? SH201 (to mi ovsem imho nic novyho do kramu neprinese), XIO? Nebo vzit treba levne Xio a k tomu este treba MircoQ a bylo by to rozmanite.

Poklop: Pila je mekka, ale tam jde o Detune a Unison + Spread a filtr. Na Leady do trance muziky je to OK, ale potreboval bych neco tvrdsiho na bas a elektro nastroje apod. Ten Nord se mi hodne zamlouva, otazkou je za kolik se tak za pul roku sezene. Nebo nakej z tech modularu treba Engine2 a na stul si hodit neco co hraje a nebude to stat majlant.