virus users

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
aum generator

Příspěvek od aum generator »

peteness píše:se dalo cekat :) ..... Ve skrytu duse jsem tak na 10% doufal, ze kdyby to bylo odjinud, dalo by se z toho mista eventuelne nekam proklikat a vypatrat jaky ostatni masiny pouziva Moguai.......no tak Virus ma, to je hlavni :)
ak mas na mysli Mogwai, tak to neni nemec a je to nieco uplne ine Moguai
jihad on riaa & soza.

dendy

Příspěvek od dendy »

bassline píše:no otazka je, kolko z nich vira fakt niekde aj pouzilo :lol: ...napr. Dr. Dre, tam bude to vyuzitie vira asi minimalne :lol: ...ale napr. Bomfunk Mc's ho vyuzivaju velmi, v ich songoch ho pocujem furt...

hehe Dr.Dre tak ten ho predpokladam nevie ani zapnut, hiphopaci vacsinou koncia pri AKAI MPC rade - natiahnut nejake vykradnute smycky a blabotat do toho, fakt neviem naco je jemu virus ... :-)))

ja som zoznam hned otestoval na vyskyt mojho oblubeneho idola Cosmosis-a (z ktorym si zahram v lete na Mystike 2 aaaaaaaaaaa :-))) a nasiel som ho tam :-) takze fajny zoznam heh ;)

dost by ma zaujimalo kto vsetko pouziva modular G2 :) neviete niekto o nejakom takom zozname ? na clavia stranke som nic take nenasiel takze asi nic take oficialne nebude...

aum generator

dendy: no zrovna s Dr.Dre si moc netrafil, lebo zrovna on je celkom sikovny a nadany. jeho hudba ma sice moc nebavi ale pocul som viac veci (ne-hiphop-ovych) ktorym robil mixing a bolo to dost ok.
tvrdit ze je vsetok hiphop o vykradnuti sluciek a blabotani je dost zjednodusene, a tiez dost urazajuce, kedze v kazdom style existuju aj ludia co to robia kvalitne (to ze ich ty nepoznas neznamena nic, rovnako ako to ze ich nehraju na MTV). rovnako mozem ja povedat o psytrance ze je to len prijebany bassdrum + onanie s hp filtrom na nord leade :) . a budem mat z casti aj pravdu, ale vies co...
jihad on riaa & soza.

peteness

Příspěvek od peteness »

aum generator píše:
peteness píše:se dalo cekat :) ..... Ve skrytu duse jsem tak na 10% doufal, ze kdyby to bylo odjinud, dalo by se z toho mista eventuelne nekam proklikat a vypatrat jaky ostatni masiny pouziva Moguai.......no tak Virus ma, to je hlavni :)
nechapu tvuj prispevek. Zajima me Moguai, napsal sem to jasne.

emptysound

Příspěvek od emptysound »

Je to taková nehezká lidská vlastnost, že si člověk myslí, že urážením a zmenšováním jiných dosáhne povýšení vlastního. Je potřeba se před bezvýznamností a malostí chránit, protože jinak by mohl člověk zjistit, že žije naprosto prázdný a bezvýznamný život.

dendy

Příspěvek od dendy »

ok ok pardon nezabite ma hned sak sranda no... :-)) neviem si predstavit naco by sa dalo VA-cko ako je virus pouzit v HH produkcii aka sa dennodenne na nas vali z radii a MTV ale ak Dre, ako pise aum, robi aj ine (v mojom ponimani "kvalitnejsie") veci tak ok ok .. berte to ako radobyvtipnu blbu poznamku - uznavam mohol som si to odpustit..

aum: ale tomu ver ze mas pravdu ... minimalne 40-50% psytrancu co za posledny rok vyslo sa da velmi dobre definovat presne tym co si napisal.. ale to asi plati vo vacsine stylov... brak najdes vsade, tak isto ako kvalitu... no flame ;-)

aum generator

peteness píše:
aum generator píše:
nechapu tvuj prispevek. Zajima me Moguai, napsal sem to jasne.
ok tak sorry. len som myslel ze mas asi na mysli mogwai, kedze to je dost znama kapela a kedze som si tiez chvilu myslel ze su to oni ked som si ten zoznam cital. :oops:
jihad on riaa & soza.

Vey

Příspěvek od Vey »

Mimo jinejch masinek pouziva TI na poslednim turne i Sturart Price (Madonna). Prekvapilo me, ze vedle SH-201.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Vey: Proc te to prekvapilo ? Nechapu, ze je SH201 - orezany JP8000 a i JP8000 tolik podcenovany synth. Na tom sou snad vsecky saw synthy svyho casu jako dnes na viru. Corsten, BT, Rank1, CygnusX a do dnes se tenhle synth hojne pouziva.

dendy

Příspěvek od dendy »

sh-201 neni len o nieco vylepseny engine z sh-32 ?

bassline

Příspěvek od bassline »

heh, no nevidim dovod mat SH-201 spolu s TI... :lol: ...Ta SH-201 je len na supersaw a zakladne klasicke zvuky...nic s cim by si TIcko nevedelo hravo poradit :lol:

btw.:

http://www.youtube.com/watch?v=owcsYJpm ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=R4EkGz25dIc

:-D :-D :-D

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

bassline: no tak s tim si poradi i Virus B se supersaw.. Ja to beru z pohledu - potrebuju klapky a nechci master keyboard takze nejlevnejs te vyjde Juno D, Xstation, SH201 tak si vyber :) ale to uz je trosku mimo misu.

Vey

Příspěvek od Vey »

TOM-Thak píše:Vey: Proc te to prekvapilo ? Nechapu, ze je SH201 - orezany JP8000 a i JP8000 tolik podcenovany synth. Na tom sou snad vsecky saw synthy svyho casu jako dnes na viru. Corsten, BT, Rank1, CygnusX a do dnes se tenhle synth hojne pouziva.
Myslel sem to obdobne .. jak rika Bassline. S tvym druhym prispevkem ale taky souhlasim.

synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

dendy píše:sh-201 neni len o nieco vylepseny engine z sh-32 ?
neni :) i koncepci je jinde ....

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

synth_synth_synth_synth: ty si tady psal tusim nekdy ze ho snad mas doma ne-e ? Me by zajimalo jestli to ma klapky jako JP8000 - takove hluboke skoro jak Yamaha DX7 II narozdil treba od NORDLEADu 2 / YAMAHA CSxx / Kurzweil

Odpovědět