Waldorf Blofeld
myslis ze TI vie citat patche z C-cka ??? (mozno vie, neviem, len sa pytamsynth_synth_synth_synth píše:Parchanti - Access take problemy nema

cudoval by si sa ako skvelo maju editmatrix waldofraci vymysleny.. aspon microQ pre mna sobne bola maximalna pohoda na editaciu, a kedze blof ma viacmenej podobne rozlozenie prvkov ale este naviac velky display tak predpokladam ze to bude este viac easyjimyjones píše:ty ukazky jsou docela prima, kdybych si pred 3 tydny nekoupil Q, tak bych do nej asi sel... jen si neumim predstavit editaci pres par knobu bez opravdu dobryho editoru

- synth_synth_synth_synth
ja jsem asi az moc ujetec na knoby - prave proto bych treba nekoupil ti snow, i kdyz je krasnej a zvukove shodnej s vetsima braskama, ale radsi jsem pritlacil, abych mel vetsinu veci po ruce... a Q je teprve bomba!! ma knob temer na vse co bezne pouzivam/absence kontroleru me proste odrazuje, treba proto pouzivam svou K2600 de facto jen jako master, kdyby mela 80 kroutitek, tak z ni nesundam ruce 

Jedna vec mi na Blofovi ale nie je jasna. Mam pocit ako keby drive typu Hard, Soft a Medium vobec nefungoval. Mohol by niekto vyskusat nasledujucu vec ?
Na inicializovanom presete nastavit jeden oscilator - sinus. V sekcii prveho filtra nastavit drive na Medium alebo Soft. Co sa deje pri pridavani parametru drive ? Lebo mne nic
...
Na inicializovanom presete nastavit jeden oscilator - sinus. V sekcii prveho filtra nastavit drive na Medium alebo Soft. Co sa deje pri pridavani parametru drive ? Lebo mne nic

demsky: prave ze jsem nic moc nenakroutil... uprimne receno jsem amater co do hudby i do programovani a v k2600 se proste nevyznam, nechal jsem se na ni nalakat, protoze ji hojne vyuzivaly front line assembly, ktere miluji, ale neumim z ni nic dostat, prodavat ji ale nebudu, protoze klavesnice je super a tusim v ni potencial, ktery mozna jednou vyuziji 

Zpet k tematu - tak jsem dostal odpoved od Waldorf Support Teamu
Hi Karel,
> Brochure says that MicroQ patch data can be load to Blofeld. How to do
> it? I send data, but Blofeld doesn't do anything.
This functionality is not implemented yet. We will inlude this within a later firmware update.
All the Best,
Holger
---------------------------
Waldorf Support Team
Waldorf Music GmbH HRB: Bad Neuenahr-Ahrweiler 20433
Neustrasse 12 USt-ID: DE250453192
D-53498 Waldorf Geschäftsführer: Stefan Stenzel, Kurt Wangard
Hi Karel,
> Brochure says that MicroQ patch data can be load to Blofeld. How to do
> it? I send data, but Blofeld doesn't do anything.
This functionality is not implemented yet. We will inlude this within a later firmware update.
All the Best,
Holger
---------------------------
Waldorf Support Team
Waldorf Music GmbH HRB: Bad Neuenahr-Ahrweiler 20433
Neustrasse 12 USt-ID: DE250453192
D-53498 Waldorf Geschäftsführer: Stefan Stenzel, Kurt Wangard
skusali ste niekto ten drive ? Sa mi zda cudne ze to vobec nemeni signal - resp. zmemu na sluchatkach som pocul ale je strasne mala na to aby to nieco so signalom urobilo...
Este jedna vec - ked menim nejaky parameter cez rotary, tak zvykne hodnota skocit opacnym smerom, napr. ked otacam do plus hodnota pocas pridavania klesne...spozoroval to niekto ? Ci to nahodou nemoze byt MIDI komunikaciou....vyskusam to po vytiahnuti MIDI kabelu..
Este jedna vec - ked menim nejaky parameter cez rotary, tak zvykne hodnota skocit opacnym smerom, napr. ked otacam do plus hodnota pocas pridavania klesne...spozoroval to niekto ? Ci to nahodou nemoze byt MIDI komunikaciou....vyskusam to po vytiahnuti MIDI kabelu..
Naposledy upravil(a) bassline dne 23 čer 2008 10:44, celkem upraveno 1 x.