Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 03 led 2008 00:07

to Ecson
citace: "To je ale zasadni otazka priorit, jestli hledas kvantitu nebo kvalitu... : ) "

nebyla tady na Ezone nedávno zmínka něco ve smyslu, že DiscoDSP je super? :-)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 03 led 2008 00:38


Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 03 led 2008 00:47

Poklop píše:to Ecson
citace: "To je ale zasadni otazka priorit, jestli hledas kvantitu nebo kvalitu... : ) "

nebyla tady na Ezone nedávno zmínka něco ve smyslu, že DiscoDSP je super? :-)

DiscoDSP je skvelej ! Nicmene necitelne vytrhavas vety z kontextu a kombinujes dve naprosto odlisny debaty, jestli neva : )

v tyhle jsem psal napr:
ECSON WALDES píše:Kluciiii, kupte si uz konecne jeden poradnej analog syth a nespekulujte o daslich digi HW krabickach. Fakt to funguje a rozdil je obrovskej. Zkuste z eBay napr Studio Electronics ATC1 / ATC1x, ci SE-1 /SE-1x - budete nadseni a zmeni se vam nadhled ! : )


Osobne miluju kombinaci spousty mejch starejch HW analogu a ktomu SW synthu v DAW. Fajn se doplnuji. DSP analogy u mne ale nemaji misto - vyhozeny penize.

.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 03 led 2008 02:01

to Ecson:

Jasně, já to nemyslel zle :-)

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 03 led 2008 02:50

jeste to nevyslo, co??? :(

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2668
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 06 led 2008 21:45

nikde som sa nedocital o nejakom SW editore pre Blofelda...to znamena ze sa da programovat len priamo cez jeho styri knoby ? U starsich modeloch (microQ...)boli aj nejake editory pre PC ci nie ? ...lebo si velmi neviem predstavit ze by som ho do hlbky programoval len cez tie styri knoby a tlacitka :?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 06 led 2008 23:22

mQ malo nejake editory ale ziadny poriadne pouzitelny ;-) a cez tie 4knoby, plus ten cerveny, plus tlacitka plus taky super display ako ma blofeld si myslim ze editovanie bude malina.. aj na mQ mi prisla editacia nekonecne intuitivna a jednoducha ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2668
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 09 led 2008 14:18


Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 09 led 2008 14:24


Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 09 led 2008 14:44

dendy píše:mQ malo nejake editory ale ziadny poriadne pouzitelny ;-) a cez tie 4knoby, plus ten cerveny, plus tlacitka plus taky super display ako ma blofeld si myslim ze editovanie bude malina.. aj na mQ mi prisla editacia nekonecne intuitivna a jednoducha ...
No nevím, jestli tam bude full wavetable editace jako na Microwave, tak 4 knoby fakt nestačí pro rozumnou práci (mohu porovnat měl jsem MWII a teď mám MWXT a ten rozdíl v práci je obrovskej).

Uživatelský avatar
emptysound
Příspěvky: 181
Registrován: 13 dub 2007 10:07

Příspěvek od emptysound » 15 led 2008 17:15

Už to tu mám pod rukama a není to vůbec špatné :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2668
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 15 led 2008 17:22

uz to mas ? a to si bol v tovarni waldorfu priamo alebo co :lol:

...sakra, myslel som ze budem prvy kto bude mat blofeld :twisted:

Cakam na dodavku od thomanna, ale stale ho nemaju na sklade, tak odkial ho mas ?

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 15 led 2008 17:31

to bassline: za kolik ho maji u thomanna??? sem linej se tam podivat :) ale drzim palce at dorazi co nejdriv! at se na neho muzu v praaaze kouknout!

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2668
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 15 led 2008 17:36

loud:...399....ale je to cudne....na waldorf strankach uz je davno aj firmware, takze to znamena ze sa uz musi predavat...a preco thomann pretahuje dobu dodania? najprv pisali ze pride 15.1 teraz ze az 30.1. nieco tu smrdi

Uživatelský avatar
emptysound
Příspěvky: 181
Registrován: 13 dub 2007 10:07

Příspěvek od emptysound » 15 led 2008 17:40

thomann je pomalý...

hezké leady z toho lezou, má to krásně jemný sametový zvuk, trochu plochý a málo pevný zdá se, ale není to vůbec špatné jak říkám.

Odpovědět