Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Poklop

Příspěvek od Poklop »

to Ecson
citace: "To je ale zasadni otazka priorit, jestli hledas kvantitu nebo kvalitu... : ) "

nebyla tady na Ezone nedávno zmínka něco ve smyslu, že DiscoDSP je super? :-)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Poklop píše:to Ecson
citace: "To je ale zasadni otazka priorit, jestli hledas kvantitu nebo kvalitu... : ) "

nebyla tady na Ezone nedávno zmínka něco ve smyslu, že DiscoDSP je super? :-)

DiscoDSP je skvelej ! Nicmene necitelne vytrhavas vety z kontextu a kombinujes dve naprosto odlisny debaty, jestli neva : )

v tyhle jsem psal napr:
ECSON WALDES píše:Kluciiii, kupte si uz konecne jeden poradnej analog syth a nespekulujte o daslich digi HW krabickach. Fakt to funguje a rozdil je obrovskej. Zkuste z eBay napr Studio Electronics ATC1 / ATC1x, ci SE-1 /SE-1x - budete nadseni a zmeni se vam nadhled ! : )

Osobne miluju kombinaci spousty mejch starejch HW analogu a ktomu SW synthu v DAW. Fajn se doplnuji. DSP analogy u mne ale nemaji misto - vyhozeny penize.

.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

to Ecson:

Jasně, já to nemyslel zle :-)

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

jeste to nevyslo, co??? :(

bassline

Příspěvek od bassline »

nikde som sa nedocital o nejakom SW editore pre Blofelda...to znamena ze sa da programovat len priamo cez jeho styri knoby ? U starsich modeloch (microQ...)boli aj nejake editory pre PC ci nie ? ...lebo si velmi neviem predstavit ze by som ho do hlbky programoval len cez tie styri knoby a tlacitka :?

dendy

Příspěvek od dendy »

mQ malo nejake editory ale ziadny poriadne pouzitelny ;-) a cez tie 4knoby, plus ten cerveny, plus tlacitka plus taky super display ako ma blofeld si myslim ze editovanie bude malina.. aj na mQ mi prisla editacia nekonecne intuitivna a jednoducha ...

bassline

Příspěvek od bassline »

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

dendy píše:mQ malo nejake editory ale ziadny poriadne pouzitelny ;-) a cez tie 4knoby, plus ten cerveny, plus tlacitka plus taky super display ako ma blofeld si myslim ze editovanie bude malina.. aj na mQ mi prisla editacia nekonecne intuitivna a jednoducha ...
No nevím, jestli tam bude full wavetable editace jako na Microwave, tak 4 knoby fakt nestačí pro rozumnou práci (mohu porovnat měl jsem MWII a teď mám MWXT a ten rozdíl v práci je obrovskej).

emptysound

Příspěvek od emptysound »

Už to tu mám pod rukama a není to vůbec špatné :)

bassline

Příspěvek od bassline »

uz to mas ? a to si bol v tovarni waldorfu priamo alebo co :lol:

...sakra, myslel som ze budem prvy kto bude mat blofeld :twisted:

Cakam na dodavku od thomanna, ale stale ho nemaju na sklade, tak odkial ho mas ?

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

to bassline: za kolik ho maji u thomanna??? sem linej se tam podivat :) ale drzim palce at dorazi co nejdriv! at se na neho muzu v praaaze kouknout!

bassline

Příspěvek od bassline »

loud:...399....ale je to cudne....na waldorf strankach uz je davno aj firmware, takze to znamena ze sa uz musi predavat...a preco thomann pretahuje dobu dodania? najprv pisali ze pride 15.1 teraz ze az 30.1. nieco tu smrdi

emptysound

Příspěvek od emptysound »

thomann je pomalý...

hezké leady z toho lezou, má to krásně jemný sametový zvuk, trochu plochý a málo pevný zdá se, ale není to vůbec špatné jak říkám.

Odpovědět