Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
bassline

Waldorf Blofeld

Příspěvek od bassline »

Drobec je releasnuty :)

http://www.waldorfmusic.de/en/products/ ... ifications

skvely synth, za skvelu cenu (398 EUR)

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

na klavesy.cz za 9 491.- ..prej je stanovena cena, ale jeste nevideli ani kus.. snad uz jsou aspon v seriove vyrobe.. mam na nej zalusk.. vypada fajn..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

hrozne sa mi paci ten design

micanek

Příspěvek od micanek »

ani se mi nechce verit, ze za ty penize to ma udajne umet vse co Q, Microwave II/XT a dokonce castecne Wave... kdyby to navic jeste slo editovat z compu, coz mozna casem pujde, tak neni co resit :) skoda jen, ze nema digital, to bych za nej byl ochoten dat i 3x tolik...

elektri

Příspěvek od elektri »

Podle těch ukázek má například Sylenth1 podstatně lepší zvuk..
1. ovládá se v PC
2. stojí jen 139 euro
3. žádná zbytečná bedna na stole

nemyslete si pořád, že jakákoliv Béčková krabice má zaručeně ten jedinej pravej sound a kupujte raději kvalitu http://www.lennardigital.com

Tohle mi opravdu přijde jen jako pokus, dostat zpět zákazníky, kteří přešli na podstatně levnější software, který leckdy odvede mnohem víc práce.
Nic víc než ty ukázky jsem z toho neslyšel, ale na to jak bývají většinou ukázky hodně vyšperkované, tak je tohle dost ubohost.
Jen to srovnejte s demo songy toho Sylenthu, ty jsou opravdu "only Sylenth1". Přijde mi že ten zvuk je uplně někde jinde.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

elektri píše:Podle těch ukázek má například Sylenth1 podstatně lepší zvuk..
1. ovládá se v PC
2. stojí jen 139 euro
3. žádná zbytečná bedna na stole

nemyslete si pořád, že jakákoliv Béčková krabice má zaručeně ten jedinej pravej sound a kupujte raději kvalitu http://www.lennardigital.com

Tohle mi opravdu přijde jen jako pokus, dostat zpět zákazníky, kteří přešli na podstatně levnější software, který leckdy odvede mnohem víc práce.
Nic víc než ty ukázky jsem z toho neslyšel, ale na to jak bývají většinou ukázky hodně vyšperkované, tak je tohle dost ubohost.
Jen to srovnejte s demo songy toho Sylenthu, ty jsou opravdu "only Sylenth1". Přijde mi že ten zvuk je uplně někde jinde.

Sylenth1 neznam, ale podtrhuju tvuj nazor

.

dendy

Příspěvek od dendy »

no ja neviem mne blofeld pride ze zabalili do novej krabice z vacsim displayom klasicke stare microQ, s tym ze tam nedali AUDIO IN a pridli USB port ale len na midi/in out .. takze absolutne nevyuzity potencial .. osobne by som radsej kupil microQ nez toto ...

vyzera pekne, to je fakt, ale mam pocit ze to je pri synthaku jedna z najemenj dolezity veci, aspon pre mna ;)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : hrozne sa mi paci ten design je moj verdikt na tento produkt :D viac k nemu nemam co povedat len to ze sa mi velmi paci..

dendy

Příspěvek od dendy »

no jo to suhlasim.. vyzera velmi pekne.. a ten displej.. mnam mnam ... :D

micanek

Příspěvek od micanek »

2elektri: o tom samozrejme zadna... plne souhlasim i s tim, ze softu patri budoucnost - sam sem nedavno prodal norda 2x i virus c, protoze z discovery a treba i toho sylenthu se da dostat temer to same, co z tech dvou dohromady - spis me dostava cena blofelda - otazka tedy neni zda-li soft nebo hard - co se VAcek tyce - krome virusu ti bych uz nekoupil zrejme nic - to je snad jedina masina, ktera za ty prachy stoji... kdo chce ale hard, tak blofeld je za ty penize zajimava koupe:)

bassline

Příspěvek od bassline »

dedny: porovnaval si to ty ako byvaly user s micro Q ? nie su tam ziadne novinky ? zas uplne to iste to nemoze byt, urcite tam nove features su :lol: ...a inac, nieco revolucne by si ocakaval ? co take ? :-) .....uz len preto by sa to oplatilo kupit ze to ma prepracovany interface a ovladanie k lepsiemu, pravdepodobne ako Micro Q, tak preco by si radsej kupil Micro q ? :lol:.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Kluciiii, kupte si uz konecne jeden poradnej analog syth a nespekulujte o daslich digi HW krabickach. Fakt to funguje a rozdil je obrovskej. Zkuste z eBay napr Studio Electronics ATC1 / ATC1x, ci SE-1 /SE-1x - budete nadseni a zmeni se vam nadhled ! : )

Osobne miluju kombinaci spousty mejch starejch HW analogu a ktomu SW synthu v DAW. Fajn se doplnuji. DSP analogy u mne ale nemaji misto - vyhozeny penize.

.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Poznamenal Ecson nacez mu byla pripomenuta cena takovych hw analogu verzus digitalnich krabic :)

bassline

Příspěvek od bassline »

Prave analogy su strasne obmedzene....

btw zabuda sa na jednu vec....VA cka dnes nemaju ani tak za ulohu nahradzovat klasicke analogy, ale poskytuju nove spektra ktore u analogov neexistuju...takze pokial chce niekto nekompromisny klasicky analogovy zvuk, nech siahne po pravom analogu, pokial chce niekto nove digitalne spektra, nech siahne po VA...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Ono obecne kdyz jde jen o doporuceni tak proc ne :)
Moderni doba si zada moderni zvuky :)

Fakt je ze na jednohlasem minimoogu se treba polyfonie neudela :)

Jinak ten SE-1X je super krasny moog bass :)
Tak az zlevni :)

Odpovědět