WordClock kabel

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 11 čer 2007 14:19

Chceš je vyfotit? leží tu předemnou na stole - než jsem to napsal, ověřil jsem to. Ono né, že by se to stalo vždy, obyčejně je ten BNC udělaný tak, že má vůly, bohužel jsem na to přišel tak, že jsem ho právě rozlomil v měřáku, oprava u výrobce v UK byla dost mastná. BTW schválně si to zkus, uvidíš, že do sebe půjde 50 ohmový kabel a 75 ohmový konektor na desce o poznání hůř.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 čer 2007 15:02

to bude nahoda... bnc ma din standard ako kazdy iny konektor

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 11 čer 2007 15:31

kexik: no ja se nechci hadat, ale kdyz jsem v GM kupoval BNCak, tak se me ptali, jestli chci 50 nebo 75 Ohm...

Cheesetor
Příspěvky: 84
Registrován: 24 úno 2003 19:05

Příspěvek od Cheesetor » 11 čer 2007 17:16

Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2007 22:41

Hmm .. to je fakt zaujimave .. vsade davam rovnake konektory a zatial som s tym nemal ziaden problem .. Jedine na terminatory si davam pozor ..

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 13 čer 2007 14:28

Sorry, už s tím dám pokoj, už jen pro dolnění: Schválně jsem hledal po všech metrech,co jich mám, a neproblematičtější je asi tento - nemá nařízlou tu dutinku a izolace doléhá přímo na ní, takže se to fakt může rozlomit. Podobně řešený BNC jsem našel už jen na audioanalyzéru Neutrik A2
<img src="http://falbum.tiscali.cz/tiscali.cz/c/z ... detail.jpg">

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 13 čer 2007 14:31

Jaj, obrázek se nepoved...snad to nejak dokopu.

opraveno :)
Tudy

Odpovědět