Wordclock meter
-
- Profesionál
Wordclock meter
Neznáte, nedělá někdo sériově jako hotovej výrobek, nebo jenom modul popř. i stavebnici měřáku WC? Nemá to dělat nic jinýho než na vstupu bnc wc in a na led nebo lcd displayi ukazovat hodnotu v kHz s přesností na setiny? Nedaří se mi takovejhle jednoduchej přístroj nalézt a než s tim začnu trápit našeho technika, kterýmu už jistě píská v uších, tak ještě pátrám tady. Anyone?
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Re: Wordclock meter
nevidel som nic take malicke sikovne lacne
samozrejme kazdy generator to vie .. ale to je ti zbytocne ..

Tak tohle imho zvladne kazdej digitalni osciloskop, ale je to trochu draha sranda no :]
-
- Profesionál
No jak jsem hledal, zdá se že se opravdu nic takovýho nedělá. Jde o to, mít možnost sledovat kontrolně na jakym wc rate frčej převodníky v machineroomu, kterž bejvaj dost často na externim generátoru tj. nezávislý na sešně. Rád bych vymyslel nějaký preventivní řešení, e z jednoho unitu by frčel wc do tohohle měřáku. Občas totiž bejvá super-monstr frmol, jede se sešna za sešnou a tohle by mně nebo kolegům mohlo jednou zachránit kůži.
Radu webkamery jsem zavrhl, to už rovnou můžu zvednout zadek a jít se podívat tak, jako to dělám teď už x let. Asi to tak má být.
Radu webkamery jsem zavrhl, to už rovnou můžu zvednout zadek a jít se podívat tak, jako to dělám teď už x let. Asi to tak má být.

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
-
- Profesionál
Urcite hej.. To by malo byt presne to co hladas.. Akurat je to z roku 2000.. Ktovie ci to pan este predava..
-
- Profesionál
Žejo?! Napadá ještě někoho něco proč by to nemělo fungovat?
ak to uz pan nepredava hotove, tak budes potrebovat programatora , co ti naprogramuje ten atmel ..
-
- Profesionál
V tom pdfku (pokud se ta stavebnicce ještě prodává), píše že je už programovanej. Tak to by bylo bezva. JInak jasně, to vim. To by bylo ppotřeba.
jo jo .. sak som pisal , ze ak to predava pohoda .. len hovorim , ze ak to uz nepredava (je to predsa len 12 rokov) , tak moze byt problem , lebo ten program v tom PDF neni ..