Mám problém se zapojením několika digitálních zařízení. Konkrétně:
Yamaha 01v + ADAT IN/OUT propojená s RME Hamerfall pomocí ADAT +
Yamaha 01v zapojená pomocí Coaxial do Stereo Digital IN první Yamahy 01v. RME je nastaveno na Master (44.1), vstupy první Yamahy jsou delayed o 14 samplů (ADAT vstupy se mi nepodařilo delayovat). Autodetectem jsem nastavil tu první Yamahu aby se synchronizovala externě pomocí RME nicméně na mě vříská Wordclock sync ERROR Coax IN.
Otázky:
- V jakém pořadí to zapínat
- Co má být v takovém systému Master a Slave
Wordclock sync ERROR
no .. ta druha 01v zapojena do prvej 01v cez coaxial .. ta predsa neni nijak syncovana .. tak to nemoze byt .. to ti musi kricat ..
nepoznam 01v .. nema Wclock I/O ? tie by som prepojil .. neviem ani ake su tam moznosti nastavovania synchronizacii .. ale mozno by bolo dobre dostat clock do druhej 01v .. nemozes z Hammerfallu poslat digitalny vystup do jej digitalneho vstupu ? a zavesit ju na neho .. tak by si mal obe v synce ..
nepoznam 01v .. nema Wclock I/O ? tie by som prepojil .. neviem ani ake su tam moznosti nastavovania synchronizacii .. ale mozno by bolo dobre dostat clock do druhej 01v .. nemozes z Hammerfallu poslat digitalny vystup do jej digitalneho vstupu ? a zavesit ju na neho .. tak by si mal obe v synce ..