to je sranda jak sa to meni .. jaky ty co dlho robili so softom , pricichnu k HW a su z neho vyteseny .. a naopak .. ty co dlho robili z HW zase prejdu na SW , lebo je to pohodlnejsie .. proste pekne sa to mele a strieda ..
Mimochodem porad se nemuzu zbavit samooscilujici myslenky, neni ona pomyslna zvukova lepsi kvalita HW vs SW v tom, ze malo kdo ma doma kvalitni prevodniky? To pak jasne to sw musi znit o poznani hure nez hw.
Nerad bych zacinal flame, jen nemam moznost si tuto teorii vyvratit/resp. ozkouset.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Kua, EXCOM, neber mi nápady!
Už nejaký čas mám v hlave myšlienku na track, v ktorom bude vocoderový hlas spievať ...
Vesmír je veľký OSCILÁTOR,
raz ideš nadol, potom nahor,
teraz už ťa však volá
dimenzia nová
A v realizáciu tejto myšlienky chcem postaviť na Supernove, ktorá je takisto od dendyho.
sa citim ako inseminator - rozosievam po electrozone svoj HW gear.. a to sa mi uz ozval pravdepodobny kandidat na cervene semeno G2 no nech vam moje ex-deticky sluzia v dobrom
No prava operatorova FM synteza je na mna uz privelmi experimetalny sposob ako ladit nejake zaujimave pouzitelne zvuky. Samozrejme FM mam rad, ale len ako doplnok, teda modulacia dvoch oscilatorov v koncepcii subtraktivnej syntezy. Skratka klasicky subtraktivny layout doplneny o FM,RM,Sync,Wavetable,atd. mam rad, viem kde mam na co siahnut a aky postup pouzit aby som dostal pouzitelny zvuk ktory mam v predstave...
bassline: tri operatory sa daju zvladnut pekne... a aj viac ak tie dalsie pouzijes ako lfo. ja nie som ziadny superexpert na fm ale naucil som sa rychlo. otazka je ako je uzivatelsky pritulne to v com to programujes