Yamaha DX200/AN200
este sa vratim k teme DX200
s tym suvisiaci tiez aj AN200. mam zopar takych technickych otazok..
napadla ma takato myslienka:
chcel by som narvat AN200 a DX200 do racku a vyviest kontrolery na predny panel.. preto sa pytam. Vznikne nejaky problem ak by som potaky premostil a vyviedol na novy potak respektive tie co su na doskat AN200 odletoval a prekabloval na predny panel? s tym suvisia aj vsetky ostatne ukazatele a sequencer tlacika.. staci naozaj len premostenie alebo treba tam este nieco ine pridat?
rozmyslal som ze to hodim do 2U racku, spravim si predny panel a dal to do rack panelu, osobne mi dojdu velmi nemotorne vsetky desktop zariadenia ktore sa robia( pred DJ je to samozreme v pohode, ale ja by som to chcel mat ako rack )
tak skuste nieco, ci je to len mechanicka robota alebo treba na to este nieco viac( pridat nejake suciastky a tak )
dik
chcel by som narvat AN200 a DX200 do racku a vyviest kontrolery na predny panel.. preto sa pytam. Vznikne nejaky problem ak by som potaky premostil a vyviedol na novy potak respektive tie co su na doskat AN200 odletoval a prekabloval na predny panel? s tym suvisia aj vsetky ostatne ukazatele a sequencer tlacika.. staci naozaj len premostenie alebo treba tam este nieco ine pridat?
rozmyslal som ze to hodim do 2U racku, spravim si predny panel a dal to do rack panelu, osobne mi dojdu velmi nemotorne vsetky desktop zariadenia ktore sa robia( pred DJ je to samozreme v pohode, ale ja by som to chcel mat ako rack )
tak skuste nieco, ci je to len mechanicka robota alebo treba na to este nieco viac( pridat nejake suciastky a tak )
dik
EXCOM píše:este sa vratim k teme DX200s tym suvisiaci tiez aj AN200. mam zopar takych technickych otazok..
dik
podla mna sa urcite nic nestane.. kd sa nikde nepomylis z nezapojis nieco zle tak nemas co pokazit..
na v poslednom case spokulujem o niecom drsnejsom
pytkin : mne je to jasne ze to nebude nic easy, len ma napadlo to hodit do racku, bolo by to pohodlnejsie a estetickejsie
ja si aj tak budem musiet spravit nejaky vizual, mal by som to totiz cele dokazat narvat na polovicny 2U rack
jedna polka AN200 druha DX200.. uz som pozeral aj nejake knoby a celkom ma zaujali tie co ma TB-303 alebo Yamaha n12, take tie uzke.. a aby som este usetril miesto tak ma napadli klikacie knoby.. tie by usetrili miesto lebo by som zavesil na to buttony ktore su tam teraz.. cize by zostal knob na potak a klik na button... ( knob, klikaci potak
) zda sa mi ze rolandy to maju alebo uz neviem kde som to videl...
tie sequencne tlacitka mozu byt nejake male butoniky, ako to ma TB-303..
pridavam sem obrazok tych AN a DX ked tu uz prudim vo velkom

to len pre predstavu co vsetko treba narvat na polovicny 2U rack.. najlepsie by bol 3U ale na to uz nemam miesto
tie sequencne tlacitka mozu byt nejake male butoniky, ako to ma TB-303..
pridavam sem obrazok tych AN a DX ked tu uz prudim vo velkom

to len pre predstavu co vsetko treba narvat na polovicny 2U rack.. najlepsie by bol 3U ale na to uz nemam miesto
pytkin : som pozeral vnutro, dosky su uzke, co znamena ze by to slo do hlbky, tak mas 35-40cm...
ak by sa mi podarilo zohnat dobre male potaky, a butony na sequencer malicke ako ma prave ten TB-303 tak by to mozno aj slo.. akurat co ma znepokojuje je ciselny display
ale samozrejme je to len napad, ci sa niekedy dostane do stadia realizacie je otazne...
ak by sa mi podarilo zohnat dobre male potaky, a butony na sequencer malicke ako ma prave ten TB-303 tak by to mozno aj slo.. akurat co ma znepokojuje je ciselny display
ale samozrejme je to len napad, ci sa niekedy dostane do stadia realizacie je otazne...