Yamaha DX200/AN200

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : ano .. to sa vola dual .. a tiez by to mal vediet kazdy master keyboard .. mal by mat zony .. typicky 4 alebo 8 .. kazdej povies odkial pokial hra .. trebars c1 az c8 , na ktorom midikanaly a do ktoreho midi vystupu posiela data .. toto si cele vies ulozit a prepinat setupy ..

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

na tie zony ti vobec netreba viac in-out, staci vediet programovat masterkey, moj ma 4 nezavisle zony, na kazdu si uz mozem vymedzit rozsahy zvukov na klaviature. inak vlastne nazivo kontrolovat take monstrum ako dx200 da dost zabrat nieto este sa starat o ine veci... leda ze mamina je Shiva :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

este sa vratim k teme DX200 :) s tym suvisiaci tiez aj AN200. mam zopar takych technickych otazok..

napadla ma takato myslienka:
chcel by som narvat AN200 a DX200 do racku a vyviest kontrolery na predny panel.. preto sa pytam. Vznikne nejaky problem ak by som potaky premostil a vyviedol na novy potak respektive tie co su na doskat AN200 odletoval a prekabloval na predny panel? s tym suvisia aj vsetky ostatne ukazatele a sequencer tlacika.. staci naozaj len premostenie alebo treba tam este nieco ine pridat?

rozmyslal som ze to hodim do 2U racku, spravim si predny panel a dal to do rack panelu, osobne mi dojdu velmi nemotorne vsetky desktop zariadenia ktore sa robia( pred DJ je to samozreme v pohode, ale ja by som to chcel mat ako rack )

tak skuste nieco, ci je to len mechanicka robota alebo treba na to este nieco viac( pridat nejake suciastky a tak )

dik

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ak by sa to dalo, neslo by premenovat tento thread na Yamaha AN200 a DX200 ?

dendy

Příspěvek od dendy »

EXCOM píše:este sa vratim k teme DX200 :) s tym suvisiaci tiez aj AN200. mam zopar takych technickych otazok..

napadla ma takato myslienka:
chcel by som narvat AN200 a DX200 do racku a vyviest kontrolery na predny panel.. preto sa pytam. Vznikne nejaky problem ak by som potaky premostil a vyviedol na novy potak respektive tie co su na doskat AN200 odletoval a prekabloval na predny panel? s tym suvisia aj vsetky ostatne ukazatele a sequencer tlacika.. staci naozaj len premostenie alebo treba tam este nieco ine pridat?

rozmyslal som ze to hodim do 2U racku, spravim si predny panel a dal to do rack panelu, osobne mi dojdu velmi nemotorne vsetky desktop zariadenia ktore sa robia( pred DJ je to samozreme v pohode, ale ja by som to chcel mat ako rack )

tak skuste nieco, ci je to len mechanicka robota alebo treba na to este nieco viac( pridat nejake suciastky a tak )

dik

podla mna sa urcite nic nestane.. kd sa nikde nepomylis z nezapojis nieco zle tak nemas co pokazit..

na v poslednom case spokulujem o niecom drsnejsom :-) ze vykucham BCR2000, dam si niekde spravit pekne desktop case velkosti o nieco viac ako dx200/an200 dokopy, a spravim si control surface s ovladanim vsetkych parametrov cez midi CC.. :) ale ako poznam svoju lenivost tak to mozno navzdy ostane len vo faze snov :-)))

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : minimalne sme uz dvaja :D

jedine kde vidim problem je ten display, mam pocit ze je priamo na doske, cize by som musel zohnat nejaky dalsi ciselny display co neviem ci by bolo az take simple ako premostit potaky...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : ani potaky premostit nemusi byt jednoduche .. mozu byt naletovane na doske .. co ti moze robit problemy ich vyletovat , ak s tym nemas skusenosti .. rozhodne by som to zveril do ruk vilkovi ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : mne je to jasne ze to nebude nic easy, len ma napadlo to hodit do racku, bolo by to pohodlnejsie a estetickejsie :) ja si aj tak budem musiet spravit nejaky vizual, mal by som to totiz cele dokazat narvat na polovicny 2U rack :) jedna polka AN200 druha DX200.. uz som pozeral aj nejake knoby a celkom ma zaujali tie co ma TB-303 alebo Yamaha n12, take tie uzke.. a aby som este usetril miesto tak ma napadli klikacie knoby.. tie by usetrili miesto lebo by som zavesil na to buttony ktore su tam teraz.. cize by zostal knob na potak a klik na button... ( knob, klikaci potak :) ) zda sa mi ze rolandy to maju alebo uz neviem kde som to videl...

tie sequencne tlacitka mozu byt nejake male butoniky, ako to ma TB-303..

pridavam sem obrazok tych AN a DX ked tu uz prudim vo velkom :)

Obrázek

Obrázek

to len pre predstavu co vsetko treba narvat na polovicny 2U rack.. najlepsie by bol 3U ale na to uz nemam miesto :lol:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : pripada mi to dost nerealne , natlacit to do pol 2U racku ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : som pozeral vnutro, dosky su uzke, co znamena ze by to slo do hlbky, tak mas 35-40cm...
ak by sa mi podarilo zohnat dobre male potaky, a butony na sequencer malicke ako ma prave ten TB-303 tak by to mozno aj slo.. akurat co ma znepokojuje je ciselny display :)

ale samozrejme je to len napad, ci sa niekedy dostane do stadia realizacie je otazne...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : ty mas origos krabicu od AN200 ? lebo ja mam a idem ju vyhodit, tak ak by si ju chcel tak ti ju odlozim :)

dendy

Příspěvek od dendy »

mam :)

dano

Příspěvek od dano »

excom : som az dnes natrafil na tento thread. ja len ze ci si sa nakoniec odhodlal to tak prerabat. mne osobne to pripada strasne zbytocna robota. na taky ucel je potom skor vhodne pouzit tie PLG karty... ale ak sa rad vrtas v geary, tak potom ok:)

dendy

Příspěvek od dendy »

prave vo vnutri DX200 a AN200 su presne tie PLG karty ;-) to ostatne je len omacka :-)

dano

Příspěvek od dano »

dendy píše:prave vo vnutri DX200 a AN200 su presne tie PLG karty ;-) to ostatne je len omacka :-)
presne tak. preto odmontovanie prednej casti AN200/DX200 a nhradenie niecim inym nedaval prilis velku logiku.

Odpovědět