no trosku dava.. ked chces usetrit miesto a mat to spojene v jednom.. ja mam napr. strasne malo miesta na stole takze by som tiez uvital mat to radsej v racku ...dano píše:presne tak. preto odmontovanie prednej casti AN200/DX200 a nhradenie niecim inym nedaval prilis velku logiku.dendy píše:prave vo vnutri DX200 a AN200 su presne tie PLG kartyto ostatne je len omacka
Yamaha DX200/AN200

taketo nieco som mal na mysli, co sme sa tu davnejsie bavili... len ak by bola nejaka dvojoktava co ma 2xOUT

-
...chtěl jsem se zeptat, pokud jsem to pochopil správně, tak DX200 se dá vykostit a použít jako PLG karta do Motifu? Jak to udělám? Rozeberu a mám kartu, co zastrčím a hraju? A co presety, co jsem si tam nakouzlil, ty mi taky zůstanou a budou se mi zobrazovat v Motifu? Mám uvnitř zatím jenom plg 150-vl, takže ještě jedno místo je volné a uklidil bych si na stole 

-
No mna mrzi ze nejde vsetko ovladat na paneli...skoda skoda, lebo rozhodne ma to na realnych knoboch bavi viac ako cumiet do editora...trochu maju aj chaoticky usporiadane oscilatory, musel som dlho cumiet kym som si osvojil vyber typov oscs, na krabici to maju trochu inac oznacene ako na editore a urcite typy vln su skryte a treba ich vyberat cez DEC/INC button, je to take menej prehladne no...ale ten zvuk, no proste som v nebi z tohoEXCOM píše: AN a DX 200 sa mi pacia prave koli tomu ze su to male chutne syntaciky v peknej krabicke a davaju krasny zvuk ktory mozem ovladat cez more knobs.. toto sa mi napriklad paci aj na NORDe a MOOGu.. ja proste milujem lot of knobs![]()

bassline : tak to chce este ako garde DX200.. velmi dobre to funguje aj cez AN1x editor a mozes ladovat aj AN1x patche do AN200 ktorych je v tom editore pozehnane...

http://whoc-vhost.energis-squared.com/yme/an1xedit.htm

http://whoc-vhost.energis-squared.com/yme/an1xedit.htm
ten editor suportuje PLG 150-AN co je AN200, mam to odskusane a funguje to perfektne.. skus... je to vyborny editorbassline píše:An1x ma rovnaky synth engine ako AN200 ?...viem ze tam je rozdiel v polyfonii, AN1x ma arp a nema efekty...ale ked oscilatory,filtre a modulacie su rovnake, tak potom skusim aj tento editor...