Yamaha DX200/AN200

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

Příspěvek od dendy »

dano píše:
dendy píše:prave vo vnutri DX200 a AN200 su presne tie PLG karty ;-) to ostatne je len omacka :-)
presne tak. preto odmontovanie prednej casti AN200/DX200 a nhradenie niecim inym nedaval prilis velku logiku.
no trosku dava.. ked chces usetrit miesto a mat to spojene v jednom.. ja mam napr. strasne malo miesta na stole takze by som tiez uvital mat to radsej v racku ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Obrázek

taketo nieco som mal na mysli, co sme sa tu davnejsie bavili... len ak by bola nejaka dvojoktava co ma 2xOUT :) tato A33 ma 2xOUT 1xIN a 1xTHRU... ma split a moze sa definovat Lower a Upper sound a tiez keyboard, cize ma na kazdy vstup komplet ovladanie co je vcelku dobre, akurat mi vadi ze je tak velka... chcelo by to takto spravit dvojoktavu na styl MOOGa ... bolo by to vcelku prijemne...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : 2oktavy by boli malo podla mna .. tak 4 by ti k tomu sedeli ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : alebo take daco, hej... len dolezity je ten rezim nezavysly ovladania 2xOUT, ako da sa to aj cez THRU zapojit,ale takto je to daleko lepsie...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom L: jasne .. to ma skoro kazdy master .. skorej je problem aby mal len 4 oktavy .. :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : ani ta nova KX 49 nema 2xOUT ma 1xIn a 1xOUT.. nech im trafo zhori :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : jasne .. pod mastrom si predstavujem daco ine :)

tempoautomatic

Příspěvek od tempoautomatic »

...chtěl jsem se zeptat, pokud jsem to pochopil správně, tak DX200 se dá vykostit a použít jako PLG karta do Motifu? Jak to udělám? Rozeberu a mám kartu, co zastrčím a hraju? A co presety, co jsem si tam nakouzlil, ty mi taky zůstanou a budou se mi zobrazovat v Motifu? Mám uvnitř zatím jenom plg 150-vl, takže ještě jedno místo je volné a uklidil bych si na stole :-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

tempoautomatic : jo, malo by to fungovat.. neviem kam si uklada presety, ci ta PLG karta ma nejaku svoju pamatovu banku.. treba skusit..

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Standardne by mala mat, ale neviem ci ma baterku na zalohu, v kazdom pripade si tie zvuky mozes zalohovat cez sysex.

Excom:
Kua ty si rychly, pred chvilou som ta minal na obchvate a ty uz doma na ezone.

tempoautomatic

Příspěvek od tempoautomatic »

EXCOM, KAYKO: ...díky moc, chlapi, asi to teda kuchnu...

bassline

Příspěvek od bassline »

EXCOM píše: AN a DX 200 sa mi pacia prave koli tomu ze su to male chutne syntaciky v peknej krabicke a davaju krasny zvuk ktory mozem ovladat cez more knobs.. toto sa mi napriklad paci aj na NORDe a MOOGu.. ja proste milujem lot of knobs :)
No mna mrzi ze nejde vsetko ovladat na paneli...skoda skoda, lebo rozhodne ma to na realnych knoboch bavi viac ako cumiet do editora...trochu maju aj chaoticky usporiadane oscilatory, musel som dlho cumiet kym som si osvojil vyber typov oscs, na krabici to maju trochu inac oznacene ako na editore a urcite typy vln su skryte a treba ich vyberat cez DEC/INC button, je to take menej prehladne no...ale ten zvuk, no proste som v nebi z toho :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline : tak to chce este ako garde DX200.. velmi dobre to funguje aj cez AN1x editor a mozes ladovat aj AN1x patche do AN200 ktorych je v tom editore pozehnane...

Obrázek
http://whoc-vhost.energis-squared.com/yme/an1xedit.htm

bassline

Příspěvek od bassline »

An1x ma rovnaky synth engine ako AN200 ?...viem ze tam je rozdiel v polyfonii, AN1x ma arp a nema efekty...ale ked oscilatory,filtre a modulacie su rovnake, tak potom skusim aj tento editor...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline píše:An1x ma rovnaky synth engine ako AN200 ?...viem ze tam je rozdiel v polyfonii, AN1x ma arp a nema efekty...ale ked oscilatory,filtre a modulacie su rovnake, tak potom skusim aj tento editor...
ten editor suportuje PLG 150-AN co je AN200, mam to odskusane a funguje to perfektne.. skus... je to vyborny editor

Odpovědět