No, kedze dnes sa stal Dendy novym majitelom mojej DX200, rozhodol som sa urobit kratke demo ako tribute to realtime FM synthesis a zaroven mojou rozluckou s nou. Verim tomu, ze je v dobrych rukach! Mne teraz zaberie dost casu zmocnit sa naplno mojho milaska Kurzweila K2000VP ))
bude v dobrych neboj a mam pocit ze u mna ostane pekelne dlho je to laska na prvy pohlad, vcera ked som si siel lahnut tak som si ju aj do postele zobral a tocil a tocil az som nad nou zaspal
v najblizsom tracku ju hodlam masivne vyuzit
tu je par trosku "abstraktnejsich ukazok" v porovnani s peknymi melodickymi demskeho loopmi som tocil, prechadzal presety, a nahraval
skoda ze nespravili co track to vystup na AN200 aj DX200, bolo by to skvele. by som si kludne predstavoval 4 mono out, alebo jeden stereou out pre synth a 3 mono pre drums
kexik> nevies ci by to slo nejako fyzicky upravit?
EXCOM píše:skoda ze nespravili co track to vystup na AN200 aj DX200, bolo by to skvele. by som si kludne predstavoval 4 mono out, alebo jeden stereou out pre synth a 3 mono pre drums :)
kexik> nevies ci by to slo nejako fyzicky upravit? :)
kexik píše:
nemam paru... zozen dokumentaciu a uvidime
nasiel som takuto schemu, moj laicky rozum mi ale hovori ze teoreticky by to slo ale bez effektovej jednotky aby isiel vystup na kazdu stopu zvlast kedze ta sa zdiela...
a naco to pises? ja som ju kupil v roku 2001 za 28 litrov v starom muzikeri na grosslingovej a dendymu som ju predal za skoro tretinu, vidim ze ani to nestacilo!
demsky píše:a naco to pises? ja som ju kupil v roku 2001 za 28 litrov v starom muzikeri na grosslingovej a dendymu som ju predal za skoro tretinu, vidim ze ani to nestacilo!
lebo je to tu o DX200, lebo uz mi ju na ebay 5x vyfukli v drazbe a preto ze ma to potesilo ze sa mi ju podarilo konecne klofnut, tak sa delim o moju radost s vami
dendy píše:pochybujem ze to pojde predpokladam ze ta "schema" sa nachadza v skutocnosi vo vnutri jedineho chipu :-)
tiez myslim ze ten routing frci vnutri jedneho dsp, resp dsp farmy. ak dsp nema viac vystupov, marna nadej. a aj keby mal, trebalo by prepisat obsluzny softver... ja nie som ziadny dsp saman, to sa studuje 5 rokov na feike
excom: tak drzim ti palce inak nemas nejak uz vela Yamaha znaciek? najlepsie je mat z kazdej znacky po jednom kuse, ja mam Yamahu uz iba zvukovku sw1000xg, syntak Yamaha si asi uz bohuzial nikdy nekupim ale nepytajte sa ma preco zase dx200 bolo asi to NAJ co som mal, len uz smerujem inam.
demsky píše:excom: tak drzim ti palce inak nemas nejak uz vela Yamaha znaciek? najlepsie je mat z kazdej znacky po jednom kuse, ja mam Yamahu uz iba zvukovku sw1000xg, syntak Yamaha si asi uz bohuzial nikdy nekupim ale nepytajte sa ma preco zase dx200 bolo asi to NAJ co som mal, len uz smerujem inam.
u mna to bude asi nejaky fetish som si povedal ze prvy album co spravim bude Yamaha Only.. potom neskor by sa mi celkom pozdaval NORD a MOOG