Yamaha RM1x vs. AKAI S2000
Yamaha RM1x vs. AKAI S2000
Chcel by som sa spytat, ci nemate niekto skusenosti s prepojenim subj.
- yamaha, ktora moze pouzivat iba interne zvuky by ovladala sampler akai.
Je to blbost? Alebo staci potom len ten samotny akai? Malo by ist o pouzitie na zive hranie s kapelou, t.j. aj nejake to ovladanie v realnom case...
- yamaha, ktora moze pouzivat iba interne zvuky by ovladala sampler akai.
Je to blbost? Alebo staci potom len ten samotny akai? Malo by ist o pouzitie na zive hranie s kapelou, t.j. aj nejake to ovladanie v realnom case...
- MonkeyFighter
neni to blbost funguje to tak jak pise solarfall,dobry je ze rmx ma 8 knobu kterejma muzes ovladat toho akaie,taky tam je takova "jakoby klavesnice" takze si muzes do toho sampleru nahazet vseljaky zvuky a spoustet je tim...ze zacatku sem to mel presne takhle akorat jinej sampler...
Pytkin:mno pokud to chce ovladat v realnem case tak na samotnym akai by si moc nevyhral,leda nejakej kontroler...
Pytkin:mno pokud to chce ovladat v realnem case tak na samotnym akai by si moc nevyhral,leda nejakej kontroler...
- MonkeyFighter
Re: Yamaha RM1x vs. AKAI S2000
pytkyn:jasne,podklady z toho de poustet v pohode ale taky psal ze...
a to se samotnym s2k nejde...prave proto pisu treba ten kontroler...xbarbie píše: t.j. aj nejake to ovladanie v realnom case...
dakujem za vsetky odpovede. tym ovladanim som mal na mysli prave to "patternovo orientovane" a nielen obyc. prehravanie midifilov. velmi sa mi pozdaval Korg Electribe ES-1 mkII, ale ten je jednoznacne orientovany na rytmiku, takze nejake synth plochy, alebo bass linky na tom moc nevytvorim (pokial si to rovno nenasamplujem)
preto ma napadla ta kombinacia yamaha (na synteticke zvuky) + akai (na sample), ale co sa tyka nejakeho sachovania s ovladanim v real case asi to bude o dost slabsie 

- MonkeyFighter