;)

Ostatní audio software, obecná diskuse
kexik

Příspěvek od kexik »

solarfall: tieto veci smrdia kontaktom, vies ci to beha na FL? kontakt moc nie...

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Solarfall: a tohle je čistý kontakt? má to svojí grafiku a to co jsem zkoušel já, byl čistý kontakt, do kterého jsem se pokoušel nahrát nějaké akai cd...jo když to vypadá takhle, tak to se mi líbí :)

Jindy

Příspěvek od Jindy »

kexík: jestli to neběhá ve fruity, tak je to pro mě k ničemu...

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Jindy: to su instrumenty zalozene na Kontakt engine.

o tom zeby kontaktovske veci nebehali v FL ja osobne nic neviem pretoze uz dlhsiu dobu FL nepouzivam.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Solarfall: už jsem o tom něco slyšel, ale ani jeden takový instrument jsem nevyzkoušel, protože jsem si myslel, že to bude mít grafiku a interface stejné, jako má originál kontakt...je vidět, že jsem se mýlil, takže to odzkouším...

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

pre NEkontakt klavesy mozes skusit plugsound keyboards:
Obrázek

je ich tam par roznych

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Solarfall: no supr, už se mi tady těch tipů hromadí celkem dost...a co je lepší, tohle poslední co jsi poslal, nebo to kontakt-based?

no a když jsme odbyli piáno, co takhle pár tipů na ty dechové nástroje? :)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

vypocuj si a rozhodni sa... :wink:

s dychmi je to tazke.... ja radsej rozsekavam a zliepam nazivo zahrate loopy ... znie to realnejsie nez simulacie... takze ti neviem moc poradit..

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Solarfall: jj dík, zkusim to...

kexik

Příspěvek od kexik »

jo, plugsound free obsahuje par celkom pouzitelnych veci, tiez ho mam v ansambli. ale je to sw "rompler", nejde v samplebanke nic menit...

aladar

Příspěvek od aladar »

Jindy: Pokud nehodláš pracovat s obřím rancem samplů tak na akustiku zapomeň. Podle mě se nedá syntézou dosáhnout uspokujivýho výsledku. Elektrika je myslím mnohem snadnější, pěkný el piánka se daj udělat na NI FM7. A dechy, tak tady si dovolím přímo tvrdit že nemáš-li představu jak se na dechovej nástroj hraje, neznáš jeho možnosti a limity(to somozřejmě není osobní) tak ti bude nejlepší VSTi na světě platnej jak mrtvýmu tartranka. Myslím že přesně totéž platí o kytaře. Ale přesto existuje jeden VSTi co se mi fakt líbí, Edirol Orchestral. Jsou tam přímu parádní flétny, hoboje klarinety, dokonce i ty žestě jsou dost slušný. Máš-li možnost určitě si ho prubni, navíc máš hned při ruce hodně pěkný smyčce, už hotový nástrojový skupiny a kombinace. Podle mě je to moc dobrá věc. Přesto si ale neodpustím poznámku že hw zní stejně líp. Na to akustický piáno myslím není od věci zauvažovat a nějaký hw simulaci.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

aladar: cením si tvého příspěvku, je mi opravdu přínosem, díky...možná sice nevím jak se hraje na reálné dechové nástroje, ale s těmi jejich virtuálními simulacemi mám již svou zkušenost a mám je rád, chci je používat...a jistě, že hw zní stejně líp, to je jasná věc...

kexik

Příspěvek od kexik »

aladar: zazil som uz situaciu, ze mi flauta zo saxlabu sadla do tracku lepsie nez ziva (a nebolo to tym ze by som ju nevedel zahrat alebo nahrat, bola proste prilis ziva a tie drobne nepresnosti v danej veci vadili). ja by som to ad hoc nezavrhoval, i ked v kocke mas pravdu :)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

na dechy je fajny Michael Nekrasov T(rum)P(et)S Brass Section Module
je opravdu zajimavy... zajimave naprogramovany, divne gui, kdovi co je to zac, ale trubajzny ma opravdu pekne

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Fractal: díkes, odzkoušim...

Odpovědět