Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

No hlavne, ze funguje ta integrace s Yamahou .... když je teď Steinberg Yamaha ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

dendy

Příspěvek od dendy »

a.tom.x píše:Evolver btw. http://www.rozzer.net/wp/?p=12
skoda ze to je len pre SX3 .. to do C4 asi nenatiahnem co ?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mimochodem co postavit otazku jinak:

Co byste si koupili HW nebo SW?

Edit: Mysleno tak, ze kdyz uz za neco chcete vyvalit prachy, a SW zni z 80% jako HW tak jestli vam to za to stoji, brat HW nebo spis SW.
Naposledy upravil(a) Acid Punk dne 25 dub 2008 22:17, celkem upraveno 1 x.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

peteness

Příspěvek od peteness »

a.tom.x píše:
kexik píše:poklop: chces povedat ze microkorg , novation x-station alebo juno d nie su totalne K*ko tiny? samotne slovo hardver pre mna osobne nic neznamena, a je mi nesmierne luto ze stracam tvoj bezmedzny obdiv, o ten mi slo vzdy najviac
Kexik jsou to K*ko.... ale tady se to nesmi rikat, protoze je tu spousta jejich majitelu, ktery jsou do nich zamilovany a IMHO neslyseli nikdy nic poradnyho ;)
Lidi maji vztah k ruznym vecem a trocha ohleduplnosti jeste nikoho nezabila. Zrovna od tebe bych necekal tenhle slovnik. Co z toho proboha mate?

micanek

Příspěvek od micanek »

2 acid punk: myslim, ze bohate staci jedno silny VAcko,treba onen do nebe vynaseny virus TI, soft sampler na skopky, treba Battery 3 a pote neco, co celkovy zvuk osvezi a doda jine zvukove kvality - malokdy se mi doma sesly 2 VAcka. vzdy stacil 1 a k tomu treba Microwave nebo FM syntak... na vsechno ostatni staci VSTcka

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

peteness píše:
a.tom.x píše:
kexik píše:poklop: chces povedat ze microkorg , novation x-station alebo juno d nie su totalne K*ko tiny? samotne slovo hardver pre mna osobne nic neznamena, a je mi nesmierne luto ze stracam tvoj bezmedzny obdiv, o ten mi slo vzdy najviac
Kexik jsou to K*ko.... ale tady se to nesmi rikat, protoze je tu spousta jejich majitelu, ktery jsou do nich zamilovany a IMHO neslyseli nikdy nic poradnyho ;)
Lidi maji vztah k ruznym vecem a trocha ohleduplnosti jeste nikoho nezabila. Zrovna od tebe bych necekal tenhle slovnik. Co z toho proboha mate?
Proste to tak je a to, ze jsem se tady pokousel v jinych threadech psat svoje vyhrady k vyse zminenym low-end hrackam nebo jak to nazvat, abych nekoho neurazil stejne nikam nevedlo, naznak tohoto slova to shrnuje v kostce.

Priznam se, ze pokud bych mel odpovedet co si radeji koupim jestli SW nebo HW tak v cene vyse uvedenych Juno D, Novation nebo Microkorg bych koupil jednoznacne SW. I mezi SW se ve stejne cenove totiz najdou veci, ktere budou hrat lepe a zajimaveji .... a to jsem ortodoxni hardwarista (VSTi mam pouze Korg Legacy Digital kvuli M1 klavirum a par vecem z Wavestationu, ktery ale jinak povazuji za trochu precenovanou vec).

dano

Příspěvek od dano »

haluz ako sa Ezone dokaze vzdy rozbombovat na soft vs. hard.
Poklop píše:...stejna sracka jako vetsina VSTi.
taketo vyjadrenia ma vzdy prekvapia... ja mam hardware strasne rad, ale uz si nedokazem predstavit zivot bez softwaru... nemam tolko prachoviek ani miesta aby som mohol mat tak vela hardwarovych masiniek.
Naposledy upravil(a) dano dne 25 dub 2008 23:20, celkem upraveno 3 x.

hubart
Vybavení

Příspěvek od hubart »

suhlasim z nazorom ze nie vsetki hw stoja za nieco napr. supernova a ostatok od novation je onicom strata penazi podla mna v dnesnej dobe ,,,takisto micro q ma sklamalo dost ....ale evolver .nord lead 2 ,virus ti,microwave xt za tieto synthy som zatial nahradu z vst poriadnu nepocul....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Acid Punk píše:Mimochodem co postavit otazku jinak:

Edit: Mysleno tak, ze kdyz uz za neco chcete vyvalit prachy, a SW zni z 80% jako HW tak jestli vam to za to stoji, brat HW nebo spis SW.
To je otazne co clovek robi .. Trebars ci Virus na PowerCore , alebo niektory Virus Desktop .. Desktop ma vacsi fun faktor .. poco verzia je zase praktickejsia do produkcie .. zavisi , kto co robi ..

dano

Příspěvek od dano »

Myslim si, ze naozaj to nie je ani o zdroji zvuku a uz vobec nie o pocte strojov ktore clovek ma... A plati to hlavne na Ezone - je tu dost vela ludi (nie vsetci), ktori maju mrte strojov a pritom som od nich pocul strasne malo HUDBY, pripadne vobec ziadnu. Len kopu reci a pseudointelektualnych testov a hodnoteni... Na sraze v Prahe som videl dost vela majitelov drahych HW, ktori na nom nedokazali zahrat akord, alebo zahrat nieco v rytme. A naopak, zopar jednotlivcov s minimalnym gearom ma tu dokaze vzdy potesit. Nebudem menovat, asi je uplne jasne o com teraz davam. Takze nesklznime zas do zbytocnych natahovaciek, ktore urcite nepomozu vyhrat Aniela :roll:

Poshook

Příspěvek od Poshook »

dano píše:Myslim si, ze naozaj to nie je ani o zdroji zvuku a uz vobec nie o pocte strojov ktore clovek ma... A plati to hlavne na Ezone - je tu dost vela ludi (nie vsetci), ktori maju mrte strojov a pritom som od nich pocul strasne malo HUDBY, pripadne vobec ziadnu. Len kopu reci a pseudointelektualnych testov a hodnoteni... Na sraze v Prahe som videl dost vela majitelov drahych HW, ktori na nom nedokazali zahrat akord, alebo zahrat nieco v rytme. A naopak, zopar jednotlivcov s minimalnym gearom ma tu dokaze vzdy potesit. Nebudem menovat, asi je uplne jasne o com teraz davam. Takze nesklznime zas do zbytocnych natahovaciek, ktore urcite nepomozu vyhrat Aniela :roll:
bingo

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Pytkin píše:
Acid Punk píše:Mimochodem co postavit otazku jinak:

To je otazne co clovek robi .. Trebars ci Virus na PowerCore , alebo niektory Virus Desktop .. Desktop ma vacsi fun faktor .. poco verzia je zase praktickejsia do produkcie .. zavisi , kto co robi ..
a toto je podstata veci. ANO, uraza ma, ak niekto povie na Juno D, ze je to sracka, ked prave jeden posraty preset elektrickeho piana pod cislom 12 z tejto "sracky" moze byt tym zasadnym zvukom, ktory "urobi" celu nahravku a ziaden iny (ani z K2500 ani z nicoho ineho) ho proste nenahradi!!!

ak by niekto nevedel, hovori sa tomu HUDBA

kexik

Příspěvek od kexik »

poshook: ale iste... ide hlavne o to, ze poklopove kategoricke hodnotenie majstra sveta a prilahlych galaxii mi urobilo cervenu hmlu pred ocami ;)

inspirovat a fungovat moze hocico... dobrym prikladom su hot chip s ich casio samohrajkami za osem korun

to ale nie je o kvalite zvuku, ale uplne ina debata

Poshook

Příspěvek od Poshook »

kexik píše:poshook: ale iste... ide hlavne o to, ze poklopove kategoricke hodnotenie majstra sveta a prilahlych galaxii mi urobilo cervenu hmlu pred ocami ;)

inspirovat a fungovat moze hocico... dobrym prikladom su hot chip s ich casio samohrajkami za osem korun

to ale nie je o kvalite zvuku, ale uplne ina debata
v pohode, reagoval som na viacere nazory, ktore sa tu vyskytli. posudzovat kvalitu zvuku je velmi osemetna vec a bez ohladu na to, ze sa jedna o HUDOBNE nastroje sa to ani neda. bavit sa o kvalite zvuku nejakych syntakov cisto technicky a na zaklade toho potom rozlisovat "poriadne" stroje od "sraciek" je zasadne nepochopenie celej problematiky a prejavom "nemuzikanstva". dano to vo svojom prispevku vystihol

Odpovědět