http://www.abbeyroadplugins.com/product ... 29989.aspx

brilliance pack som skusal a velmi sa mi pacili, ale kupil som az tento pack. TG12412 mi pride pri vhodnom nastaveni pouzitelny velmi dobre aj ako track EQ a mam dojem, ze s vrchnymi frekvenciami pracuje velmi podobne ako EQ v brilliance packu (ale je to uz asi dva mesiace, co som bril. pack skusal)wir píše:je to skvely balik, vlastnim aj brillance pack ktore su skvele, doporucujem!
ja bych spis doporucil zavesit na master ve zcela nehotove veci, a na konci A/B.Poshook píše:skus to zavesit na master v nejakej takmer hotovej veci. na masteri je vsetko citit ovela viacJindy2 píše:já to zkoušel nějak jak to vyšlo, ale nějak je to asi moc jemný, protože jsem moc neslyšel co to dělá![]()
máte někdo tip, jak to nastavit?
urob si workflow tak, aby jsi mel vic master savli (busu, group nebo auxu - podle DAW)Cyril píše:Brooklyn: a sladeni (subjektivni) hlasitosti s efektem / bez pri porovnavani delas jentak narychlo rucne? Ja se dycky bojim, jestli si takhle tu efektovanou verzi nedam nepatrne vic nahlas a pak se mi zda lepsi i kdyz treba neniZkousel jsem dat efektovanou verzi naopak znatelne min nahlas, s tim, ze jestli bude stejne znit lip nez ta puvodni, tak je asi vazne lepsi
Ale tohle moc nejde u subtilnejsich nastaveni pouzit...
jj, ja na to pouzivam listen bus.Amorph píše:jo to je prima. Teda ja delam jen to, ze si vytvorim druhej master bus a do projektu si nandam audiostopy s referencnima nahravkama nebo nejakyma predchozima verzema svyho mixu, ktery do nej smeruju a mam je zamutovany. Pak staci je zasolovat/odsolovat a je to.