Abbey Road TG Mastering Pack

Ostatní audio software, obecná diskuse
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Abbey Road TG Mastering Pack

Příspěvek od Poshook » 30 zář 2008 22:37

ak niekto postrada jemny, muzikalny a extremne transparentny mastering EQ, nic lepsie v sw som nepocul

http://www.abbeyroadplugins.com/product ... 29989.aspx

Obrázek

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 02 říj 2008 08:32

je to skvely balik, vlastnim aj brillance pack ktore su skvele, doporucujem!
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 02 říj 2008 20:05

Funguje to jako RTAS?

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound » 02 říj 2008 20:59

120BPM píše:Funguje to jako RTAS?
Pochopitelně! Kdyby to nebylo jako RTAS, přišli by o nejlepší klintelu. :)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 02 říj 2008 21:39

wir píše:je to skvely balik, vlastnim aj brillance pack ktore su skvele, doporucujem!
brilliance pack som skusal a velmi sa mi pacili, ale kupil som az tento pack. TG12412 mi pride pri vhodnom nastaveni pouzitelny velmi dobre aj ako track EQ a mam dojem, ze s vrchnymi frekvenciami pracuje velmi podobne ako EQ v brilliance packu (ale je to uz asi dva mesiace, co som bril. pack skusal) :roll:

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 02 říj 2008 22:57

já to zkoušel nějak jak to vyšlo, ale nějak je to asi moc jemný, protože jsem moc neslyšel co to dělá :oops:
máte někdo tip, jak to nastavit?

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 02 říj 2008 23:39

Jindy2 píše:já to zkoušel nějak jak to vyšlo, ale nějak je to asi moc jemný, protože jsem moc neslyšel co to dělá :oops:
máte někdo tip, jak to nastavit?
skus to zavesit na master v nejakej takmer hotovej veci. na masteri je vsetko citit ovela viac

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 02 říj 2008 23:40

zkusim no, tehdy jsem hlavně ještě neměl Fostexy, takže teď to třeba uslyšim...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 20 lis 2008 20:11

A co rikate na ten TG12413? Pouzivate ho nekdo? Ja jsem ho zkousel a nejak jsem se moc neorientoval v ovladani, asi to chce cas se s tim naucit...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 20 lis 2008 20:27

Poshook píše:
Jindy2 píše:já to zkoušel nějak jak to vyšlo, ale nějak je to asi moc jemný, protože jsem moc neslyšel co to dělá :oops:
máte někdo tip, jak to nastavit?
skus to zavesit na master v nejakej takmer hotovej veci. na masteri je vsetko citit ovela viac
ja bych spis doporucil zavesit na master ve zcela nehotove veci, a na konci A/B.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 20 lis 2008 20:57

Brooklyn: a sladeni (subjektivni) hlasitosti s efektem / bez pri porovnavani delas jentak narychlo rucne? Ja se dycky bojim, jestli si takhle tu efektovanou verzi nedam nepatrne vic nahlas a pak se mi zda lepsi i kdyz treba neni :) Zkousel jsem dat efektovanou verzi naopak znatelne min nahlas, s tim, ze jestli bude stejne znit lip nez ta puvodni, tak je asi vazne lepsi :) Ale tohle moc nejde u subtilnejsich nastaveni pouzit...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 21 lis 2008 11:57

Cyril píše:Brooklyn: a sladeni (subjektivni) hlasitosti s efektem / bez pri porovnavani delas jentak narychlo rucne? Ja se dycky bojim, jestli si takhle tu efektovanou verzi nedam nepatrne vic nahlas a pak se mi zda lepsi i kdyz treba neni :) Zkousel jsem dat efektovanou verzi naopak znatelne min nahlas, s tim, ze jestli bude stejne znit lip nez ta puvodni, tak je asi vazne lepsi :) Ale tohle moc nejde u subtilnejsich nastaveni pouzit...
urob si workflow tak, aby jsi mel vic master savli (busu, group nebo auxu - podle DAW)
pak je A/B popr. A/B/C hracka
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 21 lis 2008 13:22

jo to je prima. Teda ja delam jen to, ze si vytvorim druhej master bus a do projektu si nandam audiostopy s referencnima nahravkama nebo nejakyma predchozima verzema svyho mixu, ktery do nej smeruju a mam je zamutovany. Pak staci je zasolovat/odsolovat a je to.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 21 lis 2008 19:03

Amorph píše:jo to je prima. Teda ja delam jen to, ze si vytvorim druhej master bus a do projektu si nandam audiostopy s referencnima nahravkama nebo nejakyma predchozima verzema svyho mixu, ktery do nej smeruju a mam je zamutovany. Pak staci je zasolovat/odsolovat a je to.
jj, ja na to pouzivam listen bus.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 21 lis 2008 19:41

Brooklyn: co to je listen bus?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět