Abbey Road TG Mastering Pack

Ostatní audio software, obecná diskuse
Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Abbey Road TG Mastering Pack

Příspěvek od Poshook »

ak niekto postrada jemny, muzikalny a extremne transparentny mastering EQ, nic lepsie v sw som nepocul

http://www.abbeyroadplugins.com/product ... 29989.aspx

Obrázek

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir »

je to skvely balik, vlastnim aj brillance pack ktore su skvele, doporucujem!
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 535
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM »

Funguje to jako RTAS?

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1080
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound »

120BPM píše:Funguje to jako RTAS?
Pochopitelně! Kdyby to nebylo jako RTAS, přišli by o nejlepší klintelu. :)

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

wir píše:je to skvely balik, vlastnim aj brillance pack ktore su skvele, doporucujem!
brilliance pack som skusal a velmi sa mi pacili, ale kupil som az tento pack. TG12412 mi pride pri vhodnom nastaveni pouzitelny velmi dobre aj ako track EQ a mam dojem, ze s vrchnymi frekvenciami pracuje velmi podobne ako EQ v brilliance packu (ale je to uz asi dva mesiace, co som bril. pack skusal) :roll:

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

já to zkoušel nějak jak to vyšlo, ale nějak je to asi moc jemný, protože jsem moc neslyšel co to dělá :oops:
máte někdo tip, jak to nastavit?

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

Jindy2 píše:já to zkoušel nějak jak to vyšlo, ale nějak je to asi moc jemný, protože jsem moc neslyšel co to dělá :oops:
máte někdo tip, jak to nastavit?
skus to zavesit na master v nejakej takmer hotovej veci. na masteri je vsetko citit ovela viac

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

zkusim no, tehdy jsem hlavně ještě neměl Fostexy, takže teď to třeba uslyšim...

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

A co rikate na ten TG12413? Pouzivate ho nekdo? Ja jsem ho zkousel a nejak jsem se moc neorientoval v ovladani, asi to chce cas se s tim naucit...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Poshook píše:
Jindy2 píše:já to zkoušel nějak jak to vyšlo, ale nějak je to asi moc jemný, protože jsem moc neslyšel co to dělá :oops:
máte někdo tip, jak to nastavit?
skus to zavesit na master v nejakej takmer hotovej veci. na masteri je vsetko citit ovela viac
ja bych spis doporucil zavesit na master ve zcela nehotove veci, a na konci A/B.

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Brooklyn: a sladeni (subjektivni) hlasitosti s efektem / bez pri porovnavani delas jentak narychlo rucne? Ja se dycky bojim, jestli si takhle tu efektovanou verzi nedam nepatrne vic nahlas a pak se mi zda lepsi i kdyz treba neni :) Zkousel jsem dat efektovanou verzi naopak znatelne min nahlas, s tim, ze jestli bude stejne znit lip nez ta puvodni, tak je asi vazne lepsi :) Ale tohle moc nejde u subtilnejsich nastaveni pouzit...

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet »

Cyril píše:Brooklyn: a sladeni (subjektivni) hlasitosti s efektem / bez pri porovnavani delas jentak narychlo rucne? Ja se dycky bojim, jestli si takhle tu efektovanou verzi nedam nepatrne vic nahlas a pak se mi zda lepsi i kdyz treba neni :) Zkousel jsem dat efektovanou verzi naopak znatelne min nahlas, s tim, ze jestli bude stejne znit lip nez ta puvodni, tak je asi vazne lepsi :) Ale tohle moc nejde u subtilnejsich nastaveni pouzit...
urob si workflow tak, aby jsi mel vic master savli (busu, group nebo auxu - podle DAW)
pak je A/B popr. A/B/C hracka

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 5032
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph »

jo to je prima. Teda ja delam jen to, ze si vytvorim druhej master bus a do projektu si nandam audiostopy s referencnima nahravkama nebo nejakyma predchozima verzema svyho mixu, ktery do nej smeruju a mam je zamutovany. Pak staci je zasolovat/odsolovat a je to.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Amorph píše:jo to je prima. Teda ja delam jen to, ze si vytvorim druhej master bus a do projektu si nandam audiostopy s referencnima nahravkama nebo nejakyma predchozima verzema svyho mixu, ktery do nej smeruju a mam je zamutovany. Pak staci je zasolovat/odsolovat a je to.
jj, ja na to pouzivam listen bus.

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Brooklyn: co to je listen bus?

Odpovědět