Ableton Live vs VISTA

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
j-bee74
Příspěvky: 54
Registrován: 20 črc 2004 09:23

Ableton Live vs VISTA

Příspěvek od j-bee74 » 01 srp 2007 16:29

Zdravim všechny.
Nevíte náhodou , jestli Ableton 6 maká na Vistách? kupuju novou mašinu a potřebuju vybrat system. Díky

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 01 srp 2007 17:06

např tu: http://www.ableton.com/forum/viewtopic. ... highlight=

:-)

PS: je to jen takový rychlogooglovka, nečetl jsem
Ale jináč su Moravák

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: Ableton Live vs VISTA

Příspěvek od Poshook » 02 srp 2007 09:38

j-bee74 píše:Zdravim všechny.
Nevíte náhodou , jestli Ableton 6 maká na Vistách? kupuju novou mašinu a potřebuju vybrat system. Díky
Vista nema momentalne stale zmysel. podla najnovsich informacii nie len ze je nestabilna, ale ani avizovany supervykon v audio aplikaciach sa nepotvrdil a v porovnani s XP neprinasa ziadne zlepsenie. odporucam jednoznacne XP

j-bee74
Příspěvky: 54
Registrován: 20 črc 2004 09:23

Příspěvek od j-bee74 » 02 srp 2007 10:38

Poradí si XP se čtyřjádrem?...Slyšel jsem někde zvěsti o tom že to neumí, mimo to že umí používat jen 3 GB RAM.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 srp 2007 10:54

j-bee : XP ma limit na 2 CPU .. kolko jadier pouzijes , je nepodstane .. ked das 2 8jadrove procesory , bude to vyzerat takto :
Přílohy
16proc.jpg
16proc.jpg (118.12 KiB) Zobrazeno 682 x

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 srp 2007 10:54

3G limit v XP32 je holy fakt ..

j-bee74
Příspěvky: 54
Registrován: 20 črc 2004 09:23

Příspěvek od j-bee74 » 02 srp 2007 11:03

OK. Takže s novým Quadem jsem v pohodě. To jsem chtěl slyšet. RAM mám zatím jen 2 GB. Uvidíme časem, jak se to vyvrbí. Teď ale musim změnit objednávku na XP. Díky všem

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Příspěvek od Symphonic » 02 srp 2007 19:02

Ableton Live 6 mi normalne na vista funguje. Zadnou nestabilitu jsem nepozoroval.

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 02 srp 2007 19:05

Co je kde zas "nestabilního"? Za X měsíců provozu nepozoruju žádnej problém.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Příspěvek od Symphonic » 02 srp 2007 19:18

To je takova zvlastni zakonitost. Nejnestabilnejsi je Vista u lidi, co ji vubec nepouzivaji :lol:

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 02 srp 2007 19:56

Symphonic píše:To je takova zvlastni zakonitost. Nejnestabilnejsi je Vista u lidi, co ji vubec nepouzivaji :lol:
To je asi stejné jako s XP, mě prostě běží v pohodě (akorát ten pocit zpomalování po instalaci různých aplikací zůstává)
Ale jináč su Moravák

Odpovědět