Access virus C jak zapojit

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 28 lis 2010 16:16

PATRICK SY píše:do zvukovky nemam zapojeny nic vse mam do PC usb
A cim ovladas hlasitost repraku v PC ? Vedle hodin ve windows tam musis neco takovyho mit.. nebo preinstaluj zvukovku.. nebo pod startovni nabidkou - EMU tam to musi bejt.

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 28 lis 2010 16:27

http://www.emu.com/news/reviews/files/0 ... an2007.pdf tuhle presne mam akorat 0202 ale tu druhou cast nastaveni tam nemam jinak hlasitost ovladam jenom panelem hlasitosti v PC

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 28 lis 2010 16:39

Mas pravdu ta zvukovka to nema. Divam se na manual ke zvukovce. Kam mas zapojenej virus? Leva strana ti musi jit do input L na ten cannon kam muzes dat i JACK a musis mit prepnuto z mikrofonniho vstupu na LINE IN a druhy jack jde do R - Hi-Z input. Takhle bys to mel mit.. a ted nevim jesi je to univerzalni nebo jestli se tam nekde ty vstupy daj prepinaj jestli se chovaj jako Hi-z a MIC nebo jako LINE.

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 28 lis 2010 16:55

no jaste celou dobu to mAM Sspatne zapojeny tak sorry chlapi a moc dik za pomoc :wink:

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 28 lis 2010 17:00

Hehe a kam si to mel zapojeny? pro zajimavost?

Ale tak aspon ze to maka ;)

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 28 lis 2010 18:17

no jo akorat ze kdyz prevedu song z fl do mp3 tak zvuk z viruse tam neni cim to je

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 28 lis 2010 18:21

No musis to nahrat do audia napred do toho FL... a nebo pouzit realtime export..

Odpovědět