Hod pls echo tak za tyden-dva, jak jsi spokojeny v realu.
ACID 6 Pro
nedávno vylezl nový acid 7, vychytávek oproti verzi 6 není zas tolik, nicméně mnohé se hodí a posunuli tento někdy neprávem podcenovaný soft na pozici konkurentních produktů firem Steinberg atd.
http://www.sonycreativesoftware.com/acidpro
to Excom: jak jsi s ním spokojený?
http://www.sonycreativesoftware.com/acidpro
to Excom: jak jsi s ním spokojený?
-
markuc
Acid 6 používala moje ženská už v době, kdy jsme se poznali. Snažil jsem se jí mnohokrát vysvětlit, že jsou lepší programy a že by měla začít dělat na něčem normálním...nepodařilo se (prostě ženská ...).
Vzhledem k tomu, že se živím jako zvukař, snažím se udržovat si přehled o všech programech na trhu, abych uměl pracovat s čímkoli, když to bude třeba, nesnáším, když některý kolega prohlásí "jestli nemáte ProTools (či něco jiného ...), tak to nedělám" ... To uvádím jen proto, že mám s čím srovnávat ... Dnes, po cca roce a půl, mám Acid nainstalovanej i já (teď už verzi 7) a musím objektivně prohlásit, že beze zbytku souhlasím s Excomem, je prostě skvělej, jednoduchej, intuitivní a v aktuální verzi už i dost dospělá DAW a to i na audio. Sice chybí audioeditor, ale jinak má vše, co je potřeba pro multitrack a jeho mix ... Doporučuju vaší pozornosti, koukněte na to, co tomu řeknete ...
Vzhledem k tomu, že se živím jako zvukař, snažím se udržovat si přehled o všech programech na trhu, abych uměl pracovat s čímkoli, když to bude třeba, nesnáším, když některý kolega prohlásí "jestli nemáte ProTools (či něco jiného ...), tak to nedělám" ... To uvádím jen proto, že mám s čím srovnávat ... Dnes, po cca roce a půl, mám Acid nainstalovanej i já (teď už verzi 7) a musím objektivně prohlásit, že beze zbytku souhlasím s Excomem, je prostě skvělej, jednoduchej, intuitivní a v aktuální verzi už i dost dospělá DAW a to i na audio. Sice chybí audioeditor, ale jinak má vše, co je potřeba pro multitrack a jeho mix ... Doporučuju vaší pozornosti, koukněte na to, co tomu řeknete ...
- synth_synth_synth_synth
-
markuc
Aha ... tak abychom ten Acid jen nechválili, mám jeden dotaz - pokud si v něm otevřu Kontakt a dám do něj více nástrojů, na které nasměruju midi stopy Acidu podle čísla midi kanálu, nějak mě to zlobí ... možná dělám někde chybu, ale nedokážu dosáhnout toho, aby při navolení příslušné midi stopy Acidu hrál odpovídající zvuk z Kontaktu ... máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Cubase i vše ostatní takhle přece funguje, ale tady si to hraje, co se mu zrovna zlíbí ... Díky za reakce
-
aum generator
Ahoj, tak jsem zkusil nainstalovat nejnovější update Acid 7.0b a nemám pocit, že by se něco zásadnějšího zlepšilo, naopak jsem objevil chyby, které ve verzi 7.0a asi nebyly (pomalejší načítání projektu, podivné chování wokspace při klikání myší - jednou je aplikace v popředí, podruhé v pozadí...) Chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo nepozoroval při renderingu v Acidu jednu, řekl bych dost zásadní věc, které jsem si všimnul teprve dnes, a to, že vyrenderovaný mix zní jinak, než jak ho slyším v projektu? Např. vůbec neslyším kopák stejně jako v mixu a celkově se mi zdá, že klesne i dynamika nahrávky. Renderuju se stejným nastavením, jako mám projekt (wav 44/24). Díky za případné info.