ACID 6 Pro
delay: Vyrenderovaný wav přehrávám v Soundforgi 8. Acid jsem zkusil přeinstalovat,dokonce jsem se vrátil k 7.0a. Škoda že nejde jít ještě níž,třeba do šestky,jen tak pro zajímavost. Taky mě napadlo, ale to je asi nesmysl,že to při renderingu nějaké informace vynechává.Hraje to totiž,jako by se nějak utlumily pluginy.Právě na bicí stopě jsem si toho všimnul. Ale taky je možné,jak říkáš,že je to tím jak se to slije dohromady..tentokrát to ale slyším dost, jakoby vylezly kytary a potlačila se a změkla dynamika..nevím jak to lépe popsat. Myslel jsem, že tak jak to slyším v mixu, bych to měl dostat i ven,bez zásadnějších rozdílů. Každopádně díky za názor.
jinej DAW bych rozmyslel, pokud ti Acid vyhovuje tak to ošetři v dalším softu , ale ty funkce a pružnost acidu budeš hledat těžko, možná ableton. Je to škoda že má tyhle mouchy pač jinak je to super soft. Jinak já léta dělal v Acidu 6 s crackem a běželo to vcelku fpoho, minimum problémů. U 7mičky mě občas blbne grafika a pár drobností ale dá se to přežít.
Srenderem to dělám takj že si stopy vyrenderuju jednu po druhý s minimem pluginů ,naházim je do cubase a tam pak apikuju EQ,Comp atd.
Srenderem to dělám takj že si stopy vyrenderuju jednu po druhý s minimem pluginů ,naházim je do cubase a tam pak apikuju EQ,Comp atd.