AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od Synchro » 08 čer 2012 17:23

Ahoj, mam AA3 a zvukovku FOCUSRITE SCARLETT 2i2 USB, zvukovka slape dobre, vstupy mam zapojene a hraji.Nemuzu ale v AA3 nastavit vstupy pro nahravani.Porad mi to hlasi ze "audio input is not activated".Vzkousel jsem vsechny moznosti, v "Audio zarizeni" mam na vyber z "ASIO4ALL v2" a z "Focusrite USB driver".Ukazoje to aktivni vstupy, na vyber je u obou ze tri moznosti.Kdyz ale volbu potvrdim tak to zhlasi ze to neni aktivni:(

longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od longsleeper » 08 čer 2012 17:52

Co je AA3 ?....ovladač používám focusrite usb

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od Synchro » 08 čer 2012 18:02

AdobeAudio3

longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od longsleeper » 08 čer 2012 18:06

..ty jsi psal "vstupy mam zapojene a hraji"...myslels výstupy ?.....zkusil bych ještě jiný DAW...nejaky demo stahni z netu a pak ještě mrkni jestli máš nejnovější ovladače na jejich stránkách

Uživatelský avatar
feki
Příspěvky: 49
Registrován: 22 led 2008 09:06

Re: AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od feki » 08 čer 2012 18:07

Mám taky 2i2, to Asioall vyhoď úplně s kompu, zakaž používat v nastavení Realtek a bude ti to šlapat.

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od Synchro » 08 čer 2012 18:57

Stahl jsem Audiacity a v pohode to nahrava, bez jakyhokoliv nastavovani.Takze bude problem v ADOBEAUDIO.Potreboval bych to v tom rozchodit, vi nekdo cim by to mohlo byt???

longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od longsleeper » 08 čer 2012 23:20

Kdyby ses nepohnul z místa tak zkus jejich technickou podporu pro čr,třeba poradí Czech_Support@adobe.com

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: AdobeAudio + Scarlett 2i2 USB, RECORD

Příspěvek od Synchro » 12 čer 2012 11:22

No pomohla instalace novejsi verze Adobe audition, nastesti :)

Odpovědět