nemam este ziadne skusenosti s tym, len som to videl na youtube ako s tym chlapik pracoval a strasne ma to zaujalo no newiem ako sa pouziva mno a moj problem spociva v tom, ze co k takemu padkontrolu by som potreboval? samozrejme pc, ktory mam s nejakou brut zvukovkou to mi je jasnee...ale newiem ktory program by som mal pouzivat vedel by mi niekto pls poradit ako na to? som uplny zaciatocnik!! fnuky fnuk,,pls poradte mi ak niekto vie,,,musim off bo priatelke ondie na hlavu,uff
Naposledy upravil(a) MadLuk dne 17 říj 2008 16:18, celkem upraveno 3 x.
HeLe tYpKu wOe, AbYs bYl yEsTe wIc kOoL MuSiS I O ToM NeCo wIc pReCiStH PaK To bUdE WiC W PoHoDe uDeLaS NeYaKeY KoOl hIpHoP HiTh a bUdE To kOoL WsIxNi bUdEmE KoOl </3 SeSh hUstEy!!! mEgA WoE!
dobre sry, ze som dal taky sexy farebny text, najblizsie dam ruzovu ten bue este vac cool no dobre, sak ja wam ukazem!!! islo mi hlavne o ten program! a ziadny hip hop sa robit nebude!! bude dnb.. ale tak dakujem za te programy
Hele záleží, co s tim plánuješ.. PadKontrol je prostě midi kontrolér, kterej si svou konstrukcí hraje na sampler - tzn pokud ho tímto způsobem plánuješ i využívat, budeš potřebovat nějaký softwarový sampler... ale ideální je samozřejmě napíchnout to na nějaký DAW ... v případě produkce DnB si testni FL Studio.. nic uživatelsky příjemnějšího a zároveň funkčnějšího nenajdeš.. Navíc má v sobě, tuším, nějaký sampler, right? FPC se to jmenuje, nebo tak...
U padkontrolu nejakej soft je, tusim ezdrummer lite.
Jinak ta barva v prvnim prispevku je sice strasna, ale necitelnost je jen vymluva, oznacit ten text mysi zas takovej problem neni, ze...
To neni vec macu, ale browseru. OK, ale i tak vypnout styl nebo v nejhorsim udelat copy/paste je taky "prace" na dve vteriny Ale to je sumak, o nic nejde.
VSTi NI battery jede s padama perfektne...muzes tim ovladat lecktery VSTi stejne jako s klavesama ale mas jich 16 (padu), ze... takze co se ti libi .... ja mackam samply v Battery, ale jsem hiphoper tak me neberte vazne ! Piiis , yeah riiil gengsta ! Hahaha, vsichni privrzenci repu nejsou kokoti, co vam furt vadi ?