Albino a ostatní VSTi - Bez nastavení

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
MaSch

Albino a ostatní VSTi - Bez nastavení

Příspěvek od MaSch »

Mám dostaz:

Jak naloadovat VSTi (Albino) bez jakéhokoli nastavení? Naloaduje si mi vždy jen s předlohou a musím potom 10 minut točit kolečkama, abych ho naladit na čistej základ. Nevíte jak toho docílit?

Díky za každou radu...

dendy

Příspěvek od dendy »

niektore synthy maju preset "init patch"... a ak nemaju tak si taky vyrob ;) natoc si init zvuk a potom si ho sejvni ako preset a mas ;)

elektri

Příspěvek od elektri »

podíve se jestli tam někde není "init" nebo "init preset", pokud ne, tak si to jednou ručně vynuluj a prset ulož na příště

kexik

Příspěvek od kexik »

prehladaj si vst adresar, hodne vsti ma vsetky presety ulozene v externych fxb. potom ti staci to fxb premenovat (trebars na fx00), nacitat dotycne vsti (ktore sa bez banky nastavi jedine do vychodzej polohy) a potom mozes ulozit vlastne fxp/fxb. ked ho budes mat, mozes premenovat povodne fxb s priemyselnymi patchami spat

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

MaSch: tak zrovna u Albina zadny defaultni zakladni preset neni (tez by se mi hodil) a ani ta funkce init tam neni...

kexik: to je zjimavy ... vyzkousim

MaSch

Příspěvek od MaSch »

Oki, díky, stačilo do soundbanky vytvořit prázdnej pozn blok s příponou .FXP a po naloadování se to chová přesně tak, jak potřebuji 8) 8) Díky

Odpovědět