Albino a ostatní VSTi - Bez nastavení

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
MaSch
Příspěvky: 2
Registrován: 17 bře 2009 21:14

Albino a ostatní VSTi - Bez nastavení

Příspěvek od MaSch » 17 bře 2009 21:16

Mám dostaz:

Jak naloadovat VSTi (Albino) bez jakéhokoli nastavení? Naloaduje si mi vždy jen s předlohou a musím potom 10 minut točit kolečkama, abych ho naladit na čistej základ. Nevíte jak toho docílit?

Díky za každou radu...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 17 bře 2009 21:20

niektore synthy maju preset "init patch"... a ak nemaju tak si taky vyrob ;) natoc si init zvuk a potom si ho sejvni ako preset a mas ;)

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 17 bře 2009 21:22

podíve se jestli tam někde není "init" nebo "init preset", pokud ne, tak si to jednou ručně vynuluj a prset ulož na příště

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 bře 2009 21:31

prehladaj si vst adresar, hodne vsti ma vsetky presety ulozene v externych fxb. potom ti staci to fxb premenovat (trebars na fx00), nacitat dotycne vsti (ktore sa bez banky nastavi jedine do vychodzej polohy) a potom mozes ulozit vlastne fxp/fxb. ked ho budes mat, mozes premenovat povodne fxb s priemyselnymi patchami spat

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 17 bře 2009 22:56

MaSch: tak zrovna u Albina zadny defaultni zakladni preset neni (tez by se mi hodil) a ani ta funkce init tam neni...

kexik: to je zjimavy ... vyzkousim

MaSch
Příspěvky: 2
Registrován: 17 bře 2009 21:14

Příspěvek od MaSch » 17 bře 2009 23:09

Oki, díky, stačilo do soundbanky vytvořit prázdnej pozn blok s příponou .FXP a po naloadování se to chová přesně tak, jak potřebuji 8) 8) Díky

Odpovědět