Amorphovy VST pluginy

Ostatní audio software, obecná diskuse
vasek

Re: Amorphovy VST pluginy

Příspěvek od vasek »

Chtěl jsem to vyzkoušet, ale v Sonaru mi to nic nedělá, když hejbu s nastavením. Asi si to nějak nerozumí se Sonarovským VST-DX adaptérem.

Amorph
Moderátor

Re: Amorphovy VST pluginy - Reaper ready

Příspěvek od Amorph »

Na stejnem linku je oprava

LifeDelay 0.2

Problem, proc se to nenacitalo v reaperu byl jednoduchej - plugin zobrazoval jinej nazev:) Tak ted uz je to opraveny na LifeDelay. Zkousel jsem to ted chvili pod reaperem a vypada to stabilne a v poradku. Btw. ten reaper fakt nevypada zle.

Jeste jsem pridelal i podporu 64bit, ale zatim jsem nemel kde to odzkouset. Vasku neni nahodou Sonar vnitrne 64bit? Jestli jo, tak to byl asi duvod, proc ti to nic nedelalo. Ted uz by to melo procesovat i v 64bitech.

vasek

Příspěvek od vasek »

Jo, asi je. Tak zkusím novou verzi.
Jinak já mám moc rád na delayi modulaci, jako je ve Waves SuperTap. Ta v moc delay pluginech (co já vím) není a je to škoda, protože to je dobrá věc.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

vasek: dik za vyzkouseni. Jestli ti to nepujde, tak uz taham demo sonaru:) Modulace urcite bude, me se taky libi.

Ted jsem si jeste vsimnul, ze se to nechova dobre na mono stope. No je to zamysleny hlavne na stereo send, ale urcite tohle opravim, aby to bylo korektni.

dendy

Příspěvek od dendy »

fajn delay ... normalne sa mi paci.. relativne jednoduchy ale ucelny .. este moznost tempo-sync na cas delayu pripadne locknut left/right nastavovatka (aby tiahnutim jedneho sa menilo relativne k tomu aj druhe) a vlastne ani nic viac tam netreba .. (mozni iba nejaky pekny skin :-))

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

dendy: dik. Jo, lock left-right je urcite potreba. Dodelam v dalsim releasu spolu s tim syncem:)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Tak jsem to ted zkousel v demu Sonaru 8 a funguje to bez problemu. Spustil jsem teda jen 32bit verzi sonaru, ale zkusil jsem to i s internim 64bit procesingem a jelo to v poradku.

Odpovědět