nehovorim, ze je to najnaladenejsia gitara, ale o com presne sa bavime ? dufam ze nie o tej prechorusovanej cistej casti...martinrx píše:n...nicméně kytara byla rozladěná - a to dost podstatně i mění zvuk nástroje
.
Amplitube 2
oooops .... nechcem sa hlupo obhajovat, ale kedze sa povazujem tak trochu za sluchara, tak toto ma rozhodne zaujima
- freecoolin
takže takhle hnusně zahraný Smoke on the wather jsem doposud neslyšel
rozladěnou kytaru nahrával Fova, ale v jinym threadu, budiž mu polehčující okolnost že neřešil simulace
a 5 strunný virtuos Rastis
všem doporučuji před řešením matematických konvulací a hnidopišského hledání nuancí ve zvuku simulací, naladit nástroj a zapnout metronom
Naposledy upravil(a) freecoolin dne 10 dub 2007 08:09, celkem upraveno 1 x.
- freecoolin
freecoolin: sorry, ale ty máš evidentně problém... To si myslíš, že jsi jedinej, kdo poznal, že fovovi neladila kytara? A co s tím mají ostatní společnýho? A to, že rastis měl na kytaře jen 5 strun jsi taky poznal podle sluchu?
Když už jsme u toho hnidopišství, tak píseň "Smoke on the wather" opravdu neznám
Když už jsme u toho hnidopišství, tak píseň "Smoke on the wather" opravdu neznám

- freecoolin
jde mi o to že se tady řešej takový kraviny jaká simulace hraje líp ale základní věci jako nalazený nástroj, hraní v rytmu, 5strun na kytaře vám uniká, to potom může být simulace nejlepší ale vy z ní nic nevymáčknete díky tomu že zapomínáte na to nejdůležitější¨
2 vasek: problém nemám, prostě ta pecka od Deep Purple co je v těch Amorfových ukázkách
2 vasek: problém nemám, prostě ta pecka od Deep Purple co je v těch Amorfových ukázkách
- freecoolin
2 freecoolin: tvuj nazor ti nikdo nebere, ale nemusis s nim zasirat tenhle thread. Mas averzi vuci simulacim, OK. Mas averzi vuci neladicim kytaram a neschopnym kytaristum, OK. Ale prosim te, nech nas v klidu hrat si s nasima nedostatkama a hledat si ten spravnej zvuk i tam, kde to tobe prijde o hovne.
- freecoolin
sory nemám averzi ohledně simulací
mám averzi vůči břídilům
2amorf: sory když nechceš přistoupit na to že v hudbě je důležitý dodržovat určitý pravidla (ladění, rytmus, tempo ...), tak si dál řeš jaká simulace je lepší, můžu ti garntovat ikdyby jsi měl ten nejlepší aparát tak z něho stejně nic nevymáčkneš, portože budeš dál jen břídil který není schopen ladit a hrát v dobách
howg
mám averzi vůči břídilům
2amorf: sory když nechceš přistoupit na to že v hudbě je důležitý dodržovat určitý pravidla (ladění, rytmus, tempo ...), tak si dál řeš jaká simulace je lepší, můžu ti garntovat ikdyby jsi měl ten nejlepší aparát tak z něho stejně nic nevymáčkneš, portože budeš dál jen břídil který není schopen ladit a hrát v dobách
howg
Naposledy upravil(a) freecoolin dne 10 dub 2007 11:00, celkem upraveno 3 x.
No ovladani je klasicky Izotope, to jde jen o zvyk. Mozna nekytarovy, ale jinak docela promysleny. Zjistil jsem, ze v multiband rezimu to casto dela fakt hrozny veci na prechodovych filtrech, takovy uplny fazovy diry. Zajimavy je, ze na Truthech jsem to skoro neslysel a na sluchatkach to je naopak hodne vyrazny. Dost me na Trashi bavilo si hrat prave s vice pasmy a s vice zkreslenima v serii, ale s tema fazovyma neplechama zvuk ztraci plnost a realnost. Jako do nejaky svy pocitacovy tvorby nebo do nejakyho ebm a jiny elektroniky bych to dal uplne v klidu, ale jako simulace do kytarovky asi ne.