Amplitube 2
Trash pouziva na box modelling konvoluci, ale bohuzel tam nakonec zadny velky posun nevidim. Pouze narust vypocetni zateze:)
rastis: vcera jsem poslouchal to tvoje solicko jeste jednou doma a musim rict, ze tohle mi prijde uz hodne realny, pekny a naprosto pouzitelny. Ta prvni ukazky mi ale proste prijde prefiltrovana, zastrena a neprirozena.
rastis: vcera jsem poslouchal to tvoje solicko jeste jednou doma a musim rict, ze tohle mi prijde uz hodne realny, pekny a naprosto pouzitelny. Ta prvni ukazky mi ale proste prijde prefiltrovana, zastrena a neprirozena.
Viem, ze tema je o Amplitube 2, ale kedze nemam momentalne nic lepsie na praci
, nahral som ukazku cisty / poloskresleny / skresleny zvuk - externy lampovy preamp (MB) -> linka -> speaker simulator z Guitar Rigu 2. (sorry za efekty, nemohol som odolat
)
Za seba a svoje usi mozem povedat, ze pokial sa bavime o simulaciach (aj ked toto vlastne nie je tak celkom simulacia
), nepoznam nic lepsie.
Amorph - ten Trash sa mi nelubi, to uz Guitar Rig mi zneje lepsie. Ale skusim si ho niekde pozicat a zahrat si, nech uvidim
.
http://ftp.gitaristi.sk/rastis/MB_GR2b.mp3

Za seba a svoje usi mozem povedat, ze pokial sa bavime o simulaciach (aj ked toto vlastne nie je tak celkom simulacia

Amorph - ten Trash sa mi nelubi, to uz Guitar Rig mi zneje lepsie. Ale skusim si ho niekde pozicat a zahrat si, nech uvidim

http://ftp.gitaristi.sk/rastis/MB_GR2b.mp3
To je akeKermitak píše:...Nemohl bys nahrat pro predstavu jeste nejaky jecici solo ?

S Valvestate som to skusal tiez. Da sa to, ale citit tam tranzistory. Ja som teraz trochu ovplyvneny a nejak si neviem vybavit, ci to je s tym Valvestate lepsie alebo nie, dlho som to uz nepocul. Hlavne ja to mam na domace hranie sa, inak mam aj lampovy koniec a v skusobni cely lampovy aparat a box.
Proste ne kila, ale nejaky behy ve vyssi polozerastis píše:To je ake :) ?
Jasne, me jen prijde (mozna se taky pletu), ze jakykoliv kombo/box musi byt lepsi nez simulace ne ? Zkousels to pres FX return nebo CD in, misto klasickyho vstupu ? Tim bypasujes preamp a korekce a melo by to pry byt dost cisty...rastis píše:S Valvestate som to skusal tiez. Da sa to, ale citit tam tranzistory. Ja som teraz trochu ovplyvneny a nejak si neviem vybavit, ci to je s tym Valvestate lepsie alebo nie, dlho som to uz nepocul. Hlavne ja to mam na domace hranie sa, inak mam aj lampovy koniec a v skusobni cely lampovy aparat a box.
Ptam se proto, ze me na doma zaujala myslenka nejakyho slusnyho lampovyho preampu a Valvestate nebo nejakyho jinyho tranzistorovyho komba...
Do returnu. Cez cely aparat je to ubzucany prevaleny masaker.
Tu je teda dalsia ukazka. Ale mam tu momentalne len gitaru s jednym snimacom pri kobyle a s piatimi strunami (bez najtensej), takze ziadna slava
http://ftp.gitaristi.sk/rastis/MB_GR2c.mp3
Tu je teda dalsia ukazka. Ale mam tu momentalne len gitaru s jednym snimacom pri kobyle a s piatimi strunami (bez najtensej), takze ziadna slava

http://ftp.gitaristi.sk/rastis/MB_GR2c.mp3
- freecoolin
nechámu k čemu potřebujete soft který bude co nejlépe napodobovat skutečný aparát,
když dle ukázek co tady jistí jedinci prezentují, nejste schopni si všimnout, že je při nahrávání rozladěná kytara, nebo nehrajete v tepu či na kytaře máte 5 strun, hlavně že řešíte matematický konvulace
k čemu jsou pak ty nejlepší simulace?
když dle ukázek co tady jistí jedinci prezentují, nejste schopni si všimnout, že je při nahrávání rozladěná kytara, nebo nehrajete v tepu či na kytaře máte 5 strun, hlavně že řešíte matematický konvulace

k čemu jsou pak ty nejlepší simulace?

A k tomu jsi dospel jak, ze nejsme schopni si toho vsimnout nebo ze nehrajeme v tempu ? Jsi vseved ? Ctes myslenky ? Nemoh bys mi rict, jaky budou tazeny cisla ve sportce ?freecoolin píše:nechámu k čemu potřebujete soft který bude co nejlépe napodobovat skutečný aparát, když dle ukázek co tady jistí jedinci prezentují, nejste schopni si všimnout, že je při nahrávání rozladěná kytara, nebo nehrajete v tepu