Amplitube 2
-
Amplitube 2
uz je to nejakou dobu venku, takze otazka/otazky: ma nekdo? zkousel nekdo? je to lepsi nez guitar rig 2? cena 300 euro neni moc, ale zase neni malo na to, abych si to jenom odzkousel...
-
-
no.. zenska ked priberie par kg a nebude vyzerat ako po ozdravnom pobyte v osviencimi, necha si vybrat tie silikony, necha si dorast svoje prirodne vlasy a nebude sa na ne kydat peroxid, tak znej moze byt fajn mamina co sa bude starat o svoje dve deti a milovaneho manzela.. 
gitara bude lezat v prachu v nejakom studiu pretoze uz bude stara, drevo prachnive, nebude ladit, nahradia ju mladsie kvalitnejsie "konkurentky" ...
)))))
sorry za oftopic ale tetoto rozhovor si to priamo pyta
))

gitara bude lezat v prachu v nejakom studiu pretoze uz bude stara, drevo prachnive, nebude ladit, nahradia ju mladsie kvalitnejsie "konkurentky" ...

sorry za oftopic ale tetoto rozhovor si to priamo pyta

Pozor - ta gitara je Gibson Les Paul Custom s hodnotou 100 000 dnes. Za 20 rokov bude mat hodnotu uplne niekde inde.
<OT>nedavno som odsledoval jednu ebayovu aukciu, kde sa vydrazil Gibson Les Paul Standard z roku 1958 za 275 000 dolarov, a to ma teda vzrusi viac, ako nejaky mali obrazok kreslenej blondinky
</OT>
Na Ampl2 som cital recenziu v Muzikuse, kde to bolo vychvalene do neba. Na webe maju nejake video s celou kapelou. Hej - zneje to ako gitara, ale ovela viac som vnimal, ako tech chalan na tej gitare neladil...
<OT>nedavno som odsledoval jednu ebayovu aukciu, kde sa vydrazil Gibson Les Paul Standard z roku 1958 za 275 000 dolarov, a to ma teda vzrusi viac, ako nejaky mali obrazok kreslenej blondinky

Na Ampl2 som cital recenziu v Muzikuse, kde to bolo vychvalene do neba. Na webe maju nejake video s celou kapelou. Hej - zneje to ako gitara, ale ovela viac som vnimal, ako tech chalan na tej gitare neladil...