Ardour 2.7.1 s podporou VST
dalsi neuspech... ubuntu studio - nepodarilo sa ... ale vyzeralo to nadejne.. mam fyzicke 2 disky v kompe, tak som ten druhy rozdelil na 2 particie, jednu som dal ext3 a priradil jej "/" , druhu (10 GB) swap.. cela instalacia prebehla ok.. ale na konci ked chcelo vytvorit GRUB / LILO tak proste vyhlasovalo ze na tej prvej ext3 to vytvorit nemoze.. chcelo ho vytvorit na prvom disku kde mam windows ale to som nechcel, chcem to mat komplet oddelene...
musix som nikdy neskusal... to je lajfko? ja nemam rad live distra, to su srandicky na propagovanie linuxu na veltrhoch... kto chce linux vyskusat, ma si pekne spravit particiu a instalovat. instalacia tiez nieco povie o kvalite systemu a clovek zisti do coho ide. ako som uz n krat napisal, instalacia demudi sa dala zvladnut, ale problem tam samo bol, nerozbehlo sa gui, uz si nepamatam preco ale trebalo editovat konfigurak ku xservru, lebo sa snazil pustit graficky mod, ktory nepodporoval moj monitor. suse som nainstaloval ako uplny sedliak, od win sa to v podstate nelisilo. system po rozbehani vyzadoval tvrde odladenie, ale aj to prebehlo z gui, nemusel som do terminalu napisat ani riadok. behal tam nejaky rezidak, ktory osetroval n veci ale vyzieral 95% cpu, tusim sa to volalo beagle, takze system bol desne pomaly. trebalo to zostrelit a potom uz som mohol veselo pridat jacklab dvd ako miestne repository a nainstalovat z neho audio aplikacie. alebo som instaloval jacklab a pridal ako repo dvd syse, to uz neviem.
ono ten musix ide samozrejme aj nainstalovat na diskkexik píše: kto chce linux vyskusat, ma si pekne spravit particiu a instalovat. instalacia tiez nieco povie o kvalite systemu a clovek zisti do coho ide.
ako (skoro) kazda live distribucia
a ono tie live distra su velkou vyhodou, lebo ziskas obraz bez potreby tvrdej instalacie na disk